kako te nije stid reci zasluzeno!?? nemogu da shvatam da zivimo u tako jadnom i bijednom svijetu...Nasri veselio sam se tvom dolasku u City al kao igrac si dobar ,al kao covjek si velika 0...kako ljudi obraza nemaju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Upravo o ovome i ja jutros razmišljam. Da, tačno, prvo poluvrijeme je sudio extra a drugo katastrofa, ubijao nas je silnim faulovima, žutim kartonima i puštanjem Francuza da igraju grubo bez sankcija. Očito da se nešto desilo u poluvremenu, šta li Bože moj.mandraX je napisao/la:Kad sinoć nisam zaplak'o, neću nikad...
Safete, igrači, navijači...svaka vam čast! Razbili smo velesilu Francusku u sred Pariza! Razbili! Pokazali smo gnjidama kako se igra, nažalost, tu su sudije...stvarno ne kontam, prvo poluvrijeme je sudio extra, znači bez greške, a drugo poluvrijeme, Bože sačuvaj, drugi sudija skroz...
Što se tiče baraža, ne treba nas nikoga biti strah više, ni Portugala, ni Turske...ni bilo koje druge pi*ke materine...sa onakvim pristupom igri možemo da dobijemo svakoga...sinoć smo pokazali da možemo!!!
I da, jel' može neko reći, dal' se zna koliko je BH navijača sinoć bilo na stadionu, otprilike?
I ovo još, koji se ku*ac desio Zoranu?
A sta ce nego Francuska kuhinja, sinoc na poluvremenu kontam i znam da ce nas sudac ubiti, al reko, lakse im je nastimati Estoniju u barazu nego nas pokrasti pred cijelim svijetom. Al ''mesje'' Platiniju nista nije ofirno.NoName je napisao/la:Upravo o ovome i ja jutros razmišljam. Da, tačno, prvo poluvrijeme je sudio extra a drugo katastrofa, ubijao nas je silnim faulovima, žutim kartonima i puštanjem Francuza da igraju grubo bez sankcija. Očito da se nešto desilo u poluvremenu, šta li Bože moj.mandraX je napisao/la:Kad sinoć nisam zaplak'o, neću nikad...
Safete, igrači, navijači...svaka vam čast! Razbili smo velesilu Francusku u sred Pariza! Razbili! Pokazali smo gnjidama kako se igra, nažalost, tu su sudije...stvarno ne kontam, prvo poluvrijeme je sudio extra, znači bez greške, a drugo poluvrijeme, Bože sačuvaj, drugi sudija skroz...
Što se tiče baraža, ne treba nas nikoga biti strah više, ni Portugala, ni Turske...ni bilo koje druge pi*ke materine...sa onakvim pristupom igri možemo da dobijemo svakoga...sinoć smo pokazali da možemo!!!
I da, jel' može neko reći, dal' se zna koliko je BH navijača sinoć bilo na stadionu, otprilike?
Upravo sam stigao iz Pariza i mogu ti slobodno reci da nas je bila (najmanje) trecina, sto znaci oko 20-25k, ja gdje sam bio u francuskom sektoru je bilo mozda 80% nas i ostalo njihovi, neka zena i covjek kraj mene sjedili a nas 20 oko njih, ne mogu da vjeruj, navijaju za nas ubuduce, kaz da ovo nisu nikad dozivjeli, navijanje licno nikad bolje vidio nisam, 6km kroz grad prema centru, crnci navijali sa nama, citav grad slikaje, brodovi, kamioni svirali kolona se prosirila na nekih 2km, jednostavno najjace sto sam ikad vidjeo, i sve to bez ikakvih problema, fracuzi odusevljeni, ponosno se vracam iz Pariza kao i svi nasi navijaci, zivjela BiH dajte nam sad hrvate da se igramo, ubijedjen sam da bi ih mogli dobiti, nasi nakon izlaska Mujdze poceli grijesiti, ali sta da se radi, penal su dobili, Spaha je malo glupo reagovao ali Boze moj, sta je tu je, Miske borbem kao nikad do sad, Muslimovic prije tekme snima sa IPhone navijace i crkava od smijehamandraX je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.