GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Brko je najmanji problem, realno bolji je trener od Jurcica, i u neku ruku mi ga je zao ali sta ces. Ako Cacke ode iz Dinama u zamjenu dolazi Ivkovic, koji je onda zajedno sa Kranjcarom bio na ratnoj nozi sa Mamicem i Markovicem, i on je jedan od onih bez obraza samo je legenda Dinama.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- badblueboylivno
- Kontakt:
kakav poraz
kakav trener
kakvi igrači
spuštanje Velikog Vožda na teren
sve je bahatiji, čak se trudi pokazati kako je moćan i da za njega u svijetu normalna pravila ne vrijede
Tužno je biti navijač toga kluba danas.

kakav trener

kakvi igrači

spuštanje Velikog Vožda na teren

Tužno je biti navijač toga kluba danas.

Hayley <3
Zbog 2 baklje uletili na tribinu,jbg traži se i najmanji razlog pa da navijače mogu okrivit za neko sranje.Tritolone je napisao/la:Nisam cita zbog nekih obaveza samo sam proletio malo kroz teme kup, Dinamo i BBB. Al sam procita na fejsu komentar od nekog momka koji je bio na tribini, kaze da ih je policija otjerala i da su ostali samo ovi mamicu bliski, da su hukali Sammiru i da je doslo do nekog sukoba sa Tornadom. Utakmicu, kao i "gazdin" ulazak na teren necu ni komentirat jer nije vrijedno komentiranja.
Kaže Sova da je Mamić došao ohrabrit Sammira i Vidu i da je to razlog spuštanja dole.

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 30 okt 2012, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Koliko se ukralo?nate je napisao/la:sto je najgore mamicevce ne mozes uvjerit.njima se samo bitno da je dinamo prvi,a to sto se krsi zakon i kradu pare nista.yebes takve navijace.
sta me yebes s takvim pitanjima??Insect_terminator je napisao/la:Koliko se ukralo?nate je napisao/la:sto je najgore mamicevce ne mozes uvjerit.njima se samo bitno da je dinamo prvi,a to sto se krsi zakon i kradu pare nista.yebes takve navijace.
da,sad ces opet pitat di su dokazi za to i ostale pizdarije.svaki razuman covjek zna kako se to radi u dinamu,samo ima vas zatupljenih nazalost.
- anton 1983
- Kontakt:
Bilo bi baš zanimljivo da bubneš neku cifru!nate je napisao/la: sta me yebes s takvim pitanjima??

Mene zanima zašto su sad "antimamićeFci" sretni jer je Dinamo izgubio?

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
nisam ja sretan jer je dinamo izgubio,ali mogu reći da me nije uopće brigalo tj.dinamo kod mene sve manje dobiva na značaju.zbog mamića mi se sve zgadilo i kad vidim prazne tribine..ne znam šta bi rekao.anton 1983 je napisao/la:Bilo bi baš zanimljivo da bubneš neku cifru!nate je napisao/la: sta me yebes s takvim pitanjima??![]()
Mene zanima zašto su sad "antimamićeFci" sretni jer je Dinamo izgubio?
- anton 1983
- Kontakt:
Daj bubni cifru!nate je napisao/la: nisam ja sretan jer je dinamo izgubio,ali mogu reći da me nije uopće brigalo tj.dinamo kod mene sve manje dobiva na značaju.zbog mamića mi se sve zgadilo i kad vidim prazne tribine..ne znam šta bi rekao.

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
anton 1983 je napisao/la:Daj bubni cifru!nate je napisao/la: nisam ja sretan jer je dinamo izgubio,ali mogu reći da me nije uopće brigalo tj.dinamo kod mene sve manje dobiva na značaju.zbog mamića mi se sve zgadilo i kad vidim prazne tribine..ne znam šta bi rekao.

- Jack777Pott
- Kontakt:
De ajde, evo ja antimamicevac, al u neku ruku realan ocu da mi netko kaze koliko se to u Dinamu pokralo. Vjerujem da jeste, ali ja to nebi zagovarao bez dokaza. Svi vi koji tvrdite sad nama koji nismo toliko napasni dajte dokaz da se ukralo. Ne zelim odgovor tipa da sam slijep, da sam glup, da to moze skontat svaka budala, da nema racuna, da je tipicno za Mamica i slicno. Ocu konkretan dokaz da se ukralo. Zelim da Mamic ode, ali iskljucivo radi njegovog ponasanja i da bi se navijaci vratili na stadion, a te price oko kradje i slicnog necu poticati dok ne imadnem dokaze, a sad vi koji tvrdite da on krade, molim vas da ih dostavite.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- anton 1983
- Kontakt:
Oni ti se KRIVO IZRAŽAVAJU. U biti oni žele tvrditi da je Mamić NEMORALNO uzeo noFce jer je bio menađer nekih igrača, a ne daje UKRAO. No kad kažeš riječ KRAĐA onda to zvuči i glasnije i jače.Jack777Pott je napisao/la:De ajde, evo ja antimamicevac, al u neku ruku realan ocu da mi netko kaze koliko se to u Dinamu pokralo. Vjerujem da jeste, ali ja to nebi zagovarao bez dokaza. Svi vi koji tvrdite sad nama koji nismo toliko napasni dajte dokaz da se ukralo. Ne zelim odgovor tipa da sam slijep, da sam glup, da to moze skontat svaka budala, da nema racuna, da je tipicno za Mamica i slicno. Ocu konkretan dokaz da se ukralo. Zelim da Mamic ode, ali iskljucivo radi njegovog ponasanja i da bi se navijaci vratili na stadion, a te price oko kradje i slicnog necu poticati dok ne imadnem dokaze, a sad vi koji tvrdite da on krade, molim vas da ih dostavite.
Njima bi valjda bilo draže da je neko drugi menađer tih igrača, pa da onda onaj dio kolača koji pripadne menađeru ne ide Mamiću, nego "tom menađeru".

- Jack777Pott
- Kontakt:
Kuzim, al i dalje nitko nema crno na bijelo da je pare dobio Mamic. Sutra ja mogu pocet socnu pricu i dat ju novinama, oni ce zaludit cijeli Balkan njome, svi ce pricat i svi ce vjerovat da je istina. Ne volim Mamica, ali ne volim ni price u prazno.anton 1983 je napisao/la: Oni ti se KRIVO IZRAŽAVAJU. U biti oni žele tvrditi da je Mamić NEMORALNO uzeo noFce jer je bio menađer nekih igrača, a ne daje UKRAO. No kad kažeš riječ KRAĐA onda to zvuči i glasnije i jače.
Njima bi valjda bilo draže da je neko drugi menađer tih igrača, pa da onda onaj dio kolača koji pripadne menađeru ne ide Mamiću, nego "tom menađeru".
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
pa yebote po zakonu mamic ne moze biti menadzer tih igraca...jel ti sad jasno??anton 1983 je napisao/la:Oni ti se KRIVO IZRAŽAVAJU. U biti oni žele tvrditi da je Mamić NEMORALNO uzeo noFce jer je bio menađer nekih igrača, a ne daje UKRAO. No kad kažeš riječ KRAĐA onda to zvuči i glasnije i jače.Jack777Pott je napisao/la:De ajde, evo ja antimamicevac, al u neku ruku realan ocu da mi netko kaze koliko se to u Dinamu pokralo. Vjerujem da jeste, ali ja to nebi zagovarao bez dokaza. Svi vi koji tvrdite sad nama koji nismo toliko napasni dajte dokaz da se ukralo. Ne zelim odgovor tipa da sam slijep, da sam glup, da to moze skontat svaka budala, da nema racuna, da je tipicno za Mamica i slicno. Ocu konkretan dokaz da se ukralo. Zelim da Mamic ode, ali iskljucivo radi njegovog ponasanja i da bi se navijaci vratili na stadion, a te price oko kradje i slicnog necu poticati dok ne imadnem dokaze, a sad vi koji tvrdite da on krade, molim vas da ih dostavite.
mamic je u sukobu interesa i tocka.kao takav ne smije biti u upravi kluba.
- anton 1983
- Kontakt:
Pa jel ti onda mrziš državu ili mamića?nate je napisao/la: pa yebote po zakonu mamic ne moze biti menadzer tih igraca...jel ti sad jasno??
mamic je u sukobu interesa i tocka.kao takav ne smije biti u upravi kluba.

Mislim da se on sad pobrinuo za to da više nije on taj koji je u sukobu interesa jer je sve prenio na sina. Nije protuzakonito (VALJDA); al je Nemoralno, jel tako?
ne nije se pobrinuo za to i dalje je u sukobu interesa.anton 1983 je napisao/la:Pa jel ti onda mrziš državu ili mamića?nate je napisao/la: pa yebote po zakonu mamic ne moze biti menadzer tih igraca...jel ti sad jasno??
mamic je u sukobu interesa i tocka.kao takav ne smije biti u upravi kluba.![]()
Mislim da se on sad pobrinuo za to da više nije on taj koji je u sukobu interesa jer je sve prenio na sina. Nije protuzakonito (VALJDA); al je Nemoralno, jel tako?

- anton 1983
- Kontakt:
Kako nije, pa prenio je sve te gluposti ma sina...nate je napisao/la: ne nije se pobrinuo za to i dalje je u sukobu interesa.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Da, jasno mi je. A da ti npr. ima priliku doci do neke love protuzakonito i da znas da ti nece nista uradit, ti to nebi iskoristio? Covjek je vidio kakva je drzava i uhvatio priliku, i ja bi, zasto ne. Tu lovu bi ionako uzeo netko drugi, ovako je uzeo on, tako da je meni svejedno. Ja nemam od toga koristi, imao on il neki drugi guzonja na isto mi dodje. Ja i dalje trazim dokaze da je on uzeo direktno iz kase. I kad smo kod tih menadzerstava, sukoba interesa i slicnog. Zasto tu drzava ne reagira? Dzabe ti je njega napadat, on vidi svoj pravac i briga ga, kao sto rekoh, nitko ga ne dira. I nemoj psovat, nije kulturno i samo se bezveze zivciras. Smiri se malo, sve bude OK.
I dalje je u sukobu interesa ako mu je na sinu, jer ti sukobi interesa idu i u krvne veze. Druga stvar je to sto on tvrdi da njegov sin vise nije menadzer i da nema veze s tim.anton 1983 je napisao/la:Kako nije, pa prenio je sve te gluposti ma sina...nate je napisao/la: ne nije se pobrinuo za to i dalje je u sukobu interesa.
Zadnja izmjena: Jack777Pott, dana/u 31 okt 2012, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Zato sto pucas u prazno, nemoj tvrditi nesto na sto ne mozes dati konkretan odgovor. Dobro ako mi neces na taj nacin odgovoriti, odgovori mi barem da li je bio USKOK ili fin. policija u klubu dok je on na celu kluba?nate je napisao/la:sta me yebes s takvim pitanjima??Insect_terminator je napisao/la:Koliko se ukralo?nate je napisao/la:sto je najgore mamicevce ne mozes uvjerit.njima se samo bitno da je dinamo prvi,a to sto se krsi zakon i kradu pare nista.yebes takve navijace.
da,sad ces opet pitat di su dokazi za to i ostale pizdarije.svaki razuman covjek zna kako se to radi u dinamu,samo ima vas zatupljenih nazalost.
Ovo je GNK,ne Dinamo.anton 1983 je napisao/la:Mene zanima zašto su sad "antimamićeFci" sretni jer je Dinamo izgubio?
Vidim da imate razna pitanja koliko je ukrao itd...
Pošto se meni više neda raspravljat o tim stvarima jer nemam živaca...lijepo svratite ovdje i dobit ćete sva objašnjenja pa možda neke stvari i shvatite:
http://www.****/showthread.php?t=739941" onclick="window.open(this.href);return false;
Dečki imaju živaca na pretek i rado će vam neke stvari objasnit.Prije nego ban poberete.

- Insect_terminator
- Kontakt:
Onda je Mamic lopov zato sto ljudi sa drugog foruma kazu da krade
. Mene zanima da li je bio USKOK ili fin. policija u klubu cesljala poslovanje kluba u periodu dok je Z.Mamic u klubu? I kakva su izvjesca? Zanima me da li su oni utvrdili kradju ? Koliko je iz kluba otprilike novaca nestalo ne trazim da mi kazes u lipu ali okvirno mozes.
Ipak i sam znas da prihoda bas i nema od ulaznica i sponzora. Bandic zatvorio isto pipu u odnosu koliko je prije 2009 izdvajao. Pise da Tonel ima 700 000 eura + pdv znaci u dvije sezone je on kostao preko 1,5 mil, Simunic isto toliko ima mislim ..... znaci samo za ta dva igraca ce morati klub platiti 3 mil a gdje je ostalih 22, da ne nabrajam ostale zaposlenike, odstete za igrace, ternere, rezije, organizaciju utakmice, stadion.

Ipak i sam znas da prihoda bas i nema od ulaznica i sponzora. Bandic zatvorio isto pipu u odnosu koliko je prije 2009 izdvajao. Pise da Tonel ima 700 000 eura + pdv znaci u dvije sezone je on kostao preko 1,5 mil, Simunic isto toliko ima mislim ..... znaci samo za ta dva igraca ce morati klub platiti 3 mil a gdje je ostalih 22, da ne nabrajam ostale zaposlenike, odstete za igrace, ternere, rezije, organizaciju utakmice, stadion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.