NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ako se zaista zove Aleksandar Radulović, Devil bi trebao znati nešto više o njemu
Navijaci do daljnjeg ponovo idu u sumu jer na tribini nije za nas bezbjedno jer uprava nas nije kontaktirala dosta vremena da rijesi taj nas problem jedan primjer protiv Slobode mi na svom mjestu kod korner zastavice sudija pomocni na pola terena hvata se za glavu i kaze da ga je netko pogodijo naravno odma se salje specijalna policija koja ide prema nama sa pendrecima jer niko od tih nasih guzonja nije dozivio da neko na njega ide sa palicom suzavcem i tim stvarima pa bi se onda zapitali kako je tim nasim momcima dalije sve ok jednostavno ih boli za nama jer mi smo huligani narkomani budale eto sta smo mi za njih a ja koliko znam nigdje nismo pravili probleme niti koga vrijedjali clanske karte su ubrzo gotove biti ce iskljucivo za clanove a clan moze biti svako koji dolazi redovno na tekme i bodri svoj klubproximus je napisao/la:jel ima sta za navijace jel se vracaju na tribinu???
ja bi im preporucio da se vrate na tribinu i da gledaju ovu sezonu i svoj napredak jer im je potreban i preporucio bi da uradite clanske kartice a ako nastavljate bojkot bolje onda sa tribine bojkotujete ko svi il nikako nedolazite ko i svi jer realno da nema sume sta bi tad il da stave ono bijelo platni
p.s. nikog ne zelim uvrijedit nasuprot vec bii volio da se i vi konacno dignete i krenete na gostovanja ponovo ko ustara vremena

Znali ko imal danas trening i ukolko je 

jel to ovaj aleksandar http://www.transfermarkt.de/de/aleksand ... 23171.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Evo došo i ja iz banovića
. Trening je danas u pola sedam a eno počeli su dovlačiti plastičnu travu. Došla 2 šlepera, ima doći još 7 šlepera. Kupljeno plastične trave oko 10 duluma.

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
husejn jel se ti zezas.... to je dovoljno za pomocini veliki teren i za onaj mali novi teren.... sta ima za stolice na tribinama... neko je pisao da sloboda gostuje u nedelju povodom otvaranja tribine... pa znal li ko sta o tomehusein veličanstveni je napisao/la:Evo došo i ja iz banovića. Trening je danas u pola sedam a eno počeli su dovlačiti plastičnu travu. Došla 2 šlepera, ima doći još 7 šlepera. Kupljeno plastične trave oko 10 duluma.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Bogami se ne zezam. Kod stadiona složeno 42 bunta trave, veličine 2mx10 m (20 kvadrata). Tako rekoše da je kupljeno oko 10 duluma trave a onaj višak će se poredati na glavnom igralištu po atletskoj stazi i kuda trče pomoćne sudije. Uglavnom će doći još 7 šljepera trave.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
znal tko imena od Zulića i Jakovljevića?
-
- Kontakt:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000117740201" onclick="window.open(this.href);return false;sony_91 je napisao/la:znal tko imena od Zulića i Jakovljevića?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
za travu je istina i jos jedna dobra vijest makedonac potpiso godinu ipo za zvijezdu 

jel to 100%dinooo je napisao/la:za travu je istina i jos jedna dobra vijest makedonac potpiso godinu ipo za zvijezdu

taj zulic nije vise u zvijezdi,danas nije bio na treningu ...jasko_juve je napisao/la:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000117740201" onclick="window.open(this.href);return false;sony_91 je napisao/la:znal tko imena od Zulića i Jakovljevića?
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Kako se zove taj Makedonac??
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
oliver peevFK Sarajevo je napisao/la:Kako se zove taj Makedonac??
-
- Kontakt:
$ на GRADAČAC ПЕЕВ ?!
$ '," ? GRADAČAČKI ?.
$ '," ? GRADAČAČKI ?.

Bosanski zmaj je napisao/la:$ на GRADAČAC ПЕЕВ ?!
$ '," ? GRADAČAČKI ?.
-
- Kontakt:
? ПЕЕВ ! $ makedonav нова $ во " ?.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 23 jul 2011, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
to se zove navijač, svario Makedonski. Šta ako dovedu kakvog Kineza , morat ćeš i Kineski naučit

Dragon Town
NK Zvijezda Gradačac
Povodom 90 godina postojanja kluba F.K. "Graničar" Brezovo Polje čast nam je pozvati Vas da prisustvujete MEMORIJALNO - REVIJALNOJ utakmici između ekipa: F.K. "Graničar" Brezovo Polje i N.K. "Zvijezda" Gradačac u subotu, 23.07.2011. godine u 18,00 sati na stadionu "MUHAMED SMAJIĆ - KAJA" Brezovo Polje. 

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Ma 100000% ja bio kada su potpisali ugovor i onda isli popili pice poslemirza_rd je napisao/la:jel to 100%dinooo je napisao/la:za travu je istina i jos jedna dobra vijest makedonac potpiso godinu ipo za zvijezdu![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.