Ma ne'a tu sta. Vi samo dobit Malagu, a pripadnici romske nacionalne manjine ce vam se i onako naguzitfreddy25 je napisao/la:Zbog ovakvih golova se titula gubi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ma ne'a tu sta. Vi samo dobit Malagu, a pripadnici romske nacionalne manjine ce vam se i onako naguzitfreddy25 je napisao/la:Zbog ovakvih golova se titula gubi
To pao na kladionicirio_Ferdy88 je napisao/la:
Kakva legendasoxx je napisao/la:
Ne igram ti ja to, čisto mi žao Atletia, zaslužili su titulu ove sezone, bilo kakvuRaul_64 je napisao/la:To pao na kladionici..rio_Ferdy88 je napisao/la:
pa gdje ces kraj njega nekome reci da je ciganrio_Ferdy88 je napisao/la:Ajmo Kostulja lomi te cigane
Znam bre.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne igram ti ja to, čisto mi žao Atletia, zaslužili su titulu ove sezone, bilo kakvuRaul_64 je napisao/la:To pao na kladionici..rio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
Ajmo Kostulja lomi te cigane
Cuj nezasluzenobarca_87 je napisao/la:ma atletico osvaja na nou campu titulu ,kud ce im bolja proslava![]()
bilo bi bas nezasluzeno da real osvoji ,ljudi nisu kako treba 2 kola bili na celnoj poziciji ove sezone
i sad da osvoje iz vedra neba![]()
atletico je zasluzio titulu u potpunosti ,
barca ce tak i nak zadnje kolo igrat bezze ni za sta ,nece 100% ocekivat da bratski klub espanol pobijedi real u poo madrida,to je prosto nemoguce
Znaci da ce vise od kluba se naguzit ekipi , koji ih izbaci iz LPbarca ce tak i nak zadnje kolo igrat bezze ni za sta ,nece 100% ocekivat da bratski klub espanol pobijedi real u poo madrida,to je prosto nemoguce
Cigri je napisao/la:Da danas kiksaju pa da se malo usprde
brate barca ne moze klepiti kanticu eurokrema u marketu a ne ovuCigri je napisao/la:Cigri je napisao/la:Da danas kiksaju pa da se malo usprde![]()
Sto najgore popusiti ce oni ovo na kraju..
Barca ili Real ce klepiti kanticu.
LenBias je napisao/la:brate barca ne moze klepiti kanticu eurokrema u marketu a ne ovuCigri je napisao/la:Cigri je napisao/la:Da danas kiksaju pa da se malo usprde![]()
Sto najgore popusiti ce oni ovo na kraju..
Barca ili Real ce klepiti kanticu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.