FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
83
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
32
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 226

NisamInSajder
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NisamInSajder » 01 avg 2021, 15:17

Kao sto sam sinoc napisao,ponovile su se iste greske kao i kod Marinovica. 4231 sistem igras, a nemas pravih krila koji ce dati sirinu u napadu plus sto su dvojica veznih bila Palic i Djokanovic, destruktivci, niti jedan nece prenijeti loptu u ovakvim utakmicama, lose reaguju na pritisak, ne znaju sacuvati loptu. Susic mora poceti ovakve utakmice. Da stvar bude jos gore Djokanovic i Palic nisu ni svoj posao odradili na nivou, dosta duela su izgubili, lose se pozicioirali u odbrani (pozicioniranje Palica kod drugog gola, a i sama rekacija Djokanovica kod istog). Plus Fanimo, koji nije ni sjena igraca iz prosle sezone, odsjeceni Cmiljanic. Na ovo jos dodati losu fizicku spremu igraca (najvise zbog nedostatka priprema, a i veliki udio ima prosla sezona, kada je Marinovic koristio istih 12-13 igraca, a ostale zanemarivao, i na kraju stalni odlasci i dolasci u ekipi u posljednjih mjesec i pol dana).

Najveca krivica spada na Upravu kluba, koja djeluje bez plana i vizije i to vec duze vrijeme.

Sa ovim kadrom kojim imamo na raspolaganju 3412 formacija je jedina u kojoj svi mogu ostvariti svoj potencijal, formacija 433 bi takodjer odgovarala, ali lijevi bek je upitan. Lose smo pokriveni na oba beka. Sto prije da Lazic, Sevelj i Oremus steknu pravo nastupa. :pray:.

slika

Ovdje bi kvotu od u21 igraca ispunjavali Salcin i Dizdarevic. Takodjer, na lijevog wing-beka je pao izbor na Salcina zbog njegove igre sa loptom, mozda bi se i Pidro preporodio na ovoj poziciji, jer bi imao dosta manje defanzivnih zadataka u odnosu na pozicije koje je igrao,lijevi bek ili lijevi stoper.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 01 avg 2021, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 avg 2021, 15:18

Pantelija je napisao/la:
01 avg 2021, 14:56
slika

slika

slika

slika

slika

Eto. Pogledaj kretanje Andreja a pogledaj igraca koji je dao gol
Ovdje meni vise bodu oči ova 4 u odbrani. Ko u babe zubi svako vuce svoju stranu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 avg 2021, 15:19

ElCartel11 je napisao/la:
01 avg 2021, 15:16
HeraklitMracni je napisao/la:
01 avg 2021, 15:06
Ko je ?

slika
Ne znam ko je al bi mogla ovu kosu skratiti brate nije lijepo ni malo :mrgreen:
Zašto da skrati ? Ovako je stavi ispod zicegu, ne mora nositi ništa. :rol:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 01 avg 2021, 15:20

Bit ce bolje tek kad se registruje Lazic, Sevelj i ostali. Kurdic milion gresaka, tacno se vidi da je odbrana nula, takodjer vrijeme je da se i Peci klupira, ovo sto pruza je katastrofa, da ne govorim o Sabanovicu i Pidri.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 avg 2021, 15:24

Horde zla na utakmici FK Sarajevo - HŠK Zrinjski

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kesoljub
Kontakt:

Post Postao/la Kesoljub » 01 avg 2021, 15:29

MortemHz je napisao/la:
01 avg 2021, 15:24

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Sta je bilo posije?

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 01 avg 2021, 15:39

Ja mislim da mi kao navijaci treba da nesto uradimo protiv uprave da se otjera doslo je do guse srozali su 10 mliona a nista nisu uradili ljudi vakat je da se nesto uradi po tom pitanju

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 avg 2021, 15:49

Ja sam vidio jos prosle sezone da se Djokanovic pokvario ali eto nisam htjeo nista pisati,kontam popravit ce se
To moje misljenje potvrdjeno je u ove 3-4 utakmice

Djokanovic mi je djelovao najbolje prosle sezone u prvoj polusezoni ali ovo sada je katastrofa
I kod 2.gola Zrinjskog jucer on i Palic krivi,ali po meni vise Andrej

Mislim da je svima nama jasno sto Fanimo sabotira nas ove 3 utakmice
Ja kad sam napisao da je Fanimo strasno nezadovoljan nekima to bilo smijesno

Ali sta da se radi,sta god on i Andrej da urade,oni ce 100% biti u prvih 11 kako god da okrenes

Ne znam kako do sada nijednom treneru nije jasno da mi ne mozemo sa 4-2-3-1 formacijom

Jucer gledam u par navrata,Bodul kao ofanzivni vezni se morao vracati da pomogne zadnjim veznima,bar 3-4 puta u prvom poluvremenu sam to primjetio

A o odbrani nema se sta reci
Sabanovic,Pidro,Kurdic i Dupovac koji je sklon kartonima

Nama treba formacija sa 3 stopera i 2 napadaca

3-1-4-2
Mislim da bi u ovom trenutku bila najbolja

...............................Bagaric............Bodul.................................
Salcin.....................Susic...........Djokanovic...............Fanimo...
......................................Oremus..............................................
...............Dupovac...........Lazic......................Sevelj.................
.........................................Dizdarevic......................................

Nadam se da ce ovako igrati kada stranci dobiju pravo nastupa

U tom slucaju i klupa bi bila dosta snazna

Kurdic,Sabanovic,Pidro,Palic,Ahmetovic,Velkoski,Varesanovic,Hebibovic,Kobiljar,Cmiljanic,Dervisagic,onaj Afrikanac i jos neko eventualno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 01 avg 2021, 15:50

kraljlavova je napisao/la:
01 avg 2021, 15:39
Ja mislim da mi kao navijaci treba da nesto uradimo protiv uprave da se otjera doslo je do guse srozali su 10 mliona a nista nisu uradili ljudi vakat je da se nesto uradi po tom pitanju
Covjece klub je privatan, to neko tjeranje, samo qrcu mozes svirat, to si mogao uradit prije 10 godina, sada ne, jedino sto mozemo se nadat da ce Tan ili Ismir postavit nove ljude i tjt.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 avg 2021, 16:02

Aduka87 je napisao/la:
01 avg 2021, 15:50
Covjece klub je privatan, to neko tjeranje, samo qrcu mozes svirat, to si mogao uradit prije 10 godina, sada ne, jedino sto mozemo se nadat da ce Tan ili Ismir postavit nove ljude i tjt.
Moze to i sad,nego nemaju direktan pritisak sada, oni kad odu sa utakmice i na istoj cuju par skandiranja uprava napolje su mirni.Da je mangupa ko nekad pa da se zapita isti smijel izaci na ulicu i hocel ga neko sacekat u mraku vidio bi ti kako se sami povlace .Ali mi sada mislim da nemamo taj kapacitet i neke malo vece mangupe koji ce to otjerati jednim pozivom.I sad je bilo tjeranja nije da nije ,svi su i dosli i otisli neki ne svojom voljom (sjetimo se Kantaradzica) i tako jos nekih koji su pod pritiskom popucali.Samo se ova jos neda ali to je vise jel nema nekog veceg pritiska.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 01 avg 2021, 16:19

miky_hz je napisao/la:
01 avg 2021, 16:02
Aduka87 je napisao/la:
Moze to i sad,nego nemaju direktan pritisak sada, oni kad odu sa utakmice i na istoj cuju par skandiranja uprava napolje su mirni.Da je mangupa ko nekad pa da se zapita isti smijel izaci na ulicu i hocel ga neko sacekat u mraku vidio bi ti kako se sami povlace .Ali mi sada mislim da nemamo taj kapacitet i neke malo vece mangupe koji ce to otjerati jednim pozivom.I sad je bilo tjeranja nije da nije ,svi su i dosli i otisli neki ne svojom voljom (sjetimo se Kantaradzica) i tako jos nekih koji su pod pritiskom popucali.Samo se ova jos neda ali to je vise jel nema nekog veceg pritiska.
Ono uprava napolje po meni nema neki efekat pogotovo na ljude koji nemaju obraza,to njih ne dotice sigurno.
Mozda bi vise imao uticaja bojkot pa kad dodju pred prazan stadion mozda tada skontaju da nisu pozeljni a i vlasniku to nije u interesu i sam vlasnik onda nesto poduzme.

Edberg23
Kontakt:

Post Postao/la Edberg23 » 01 avg 2021, 16:23

Kesoljub je napisao/la:
01 avg 2021, 15:29
MortemHz je napisao/la:

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Sta je bilo posije?
Ne znam šta se desilo ispred sjevera po završetku utakmice. Ali znam da je kordon policije tjerao ljude sa parkinga, čak su djeca i žene bili primorani trčati. Ljudi normalno hodaju, odlaze sa stadiona, a oni ih tjeraju da trče. Jedan momak kraj mene se sapleo, malo je falilo da udari glavom u ivičnjak. Stvarno bespotrebno, treba li nam još jedan Vedran ili Aner?
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 01 avg 2021, 16:26

Aduka87 je napisao/la:
A ko je otjerao dinu i kusturicu? Daj te glupe price mani..

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 01 avg 2021, 17:11

miky_hz je napisao/la:
01 avg 2021, 16:02
Napokon. :salut: Ali o tome ne treba pisati na javnom forumu.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 01 avg 2021, 17:15

Malo je raji da se ne sjebe sada ovo oko investitora prebacivanje, mislim da je i zbog toga ovako slab pritisak na njih..

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 01 avg 2021, 18:00

MortemHz je napisao/la:

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Za nas su ove boje romantična proza.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2021, 18:06

Aduka87 je napisao/la:
Mnogi klubovi u svijetu su privatni, al i dalje imaju odgovornost prema navijacima i osluškuje puls navijaca,evo najbolje se pokazalo oko ove super lige.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 01 avg 2021, 18:08

:silent:
Zastone je napisao/la:
01 avg 2021, 17:15
Malo je raji da se ne sjebe sada ovo oko investitora prebacivanje, mislim da je i zbog toga ovako slab pritisak na njih..
Cim bude zvanicno da se Tan vratio,odma krenuti sa jacim pritiskom da se ove ublehe otjeraju i klub spasi,toliko miliona skrsili da bi klub doveli na ovaj nivo :puke: otici ces Sabro zapamti,ne imala poslije ni za malo toceno

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 avg 2021, 19:23

fks74 je napisao/la:
01 avg 2021, 15:19
ElCartel11 je napisao/la:
01 avg 2021, 15:16
HeraklitMracni je napisao/la:
01 avg 2021, 15:06
Ko je ?

slika
Ne znam ko je al bi mogla ovu kosu skratiti brate nije lijepo ni malo :mrgreen:
Zašto da skrati ? Ovako je stavi ispod zicegu, ne mora nositi ništa. :rol:
🤣🤣🤣 uhvatio si mene u kadar slike...ovu nisam vidio al ispod mene sjedila jos bolja

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 01 avg 2021, 19:54

Samo da se Tan i onaj nas ne predomisle nesto, jer ako se jos koji kiks desi skoro, pa pogledaju tabelu i atmosferu, mogu reci " Yebi ti ovo, sta imamo pare bacati na ove, sto mozda nece evropu izboriti".

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.