RŠD Velež Mostar

JimmyPage
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la JimmyPage » 22 avg 2022, 14:07

OnlyLeft22 je napisao/la:
22 avg 2022, 13:14
IGRAMO SUBOTOM

Da se i to vise desi

Siroki away

HOCEMO POBJEDU !
Ova bi utakmica mogla pokazati na čemu smo i biti nekakva prekretnica.
Široki nam je redovna mušterija zadnjih sezona a ove godine su stabilni što i tabela pokazuje.
Subota, satnica dobra, teren dobar... idemo momci za raju :kafa:

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 22 avg 2022, 15:25

JimmyPage je napisao/la:
22 avg 2022, 14:07
OnlyLeft22 je napisao/la:
22 avg 2022, 13:14
IGRAMO SUBOTOM

Da se i to vise desi

Siroki away

HOCEMO POBJEDU !
Ova bi utakmica mogla pokazati na čemu smo i biti nekakva prekretnica.
Široki nam je redovna mušterija zadnjih sezona a ove godine su stabilni što i tabela pokazuje.
Subota, satnica dobra, teren dobar... idemo momci za raju :kafa:
Tako je

Samo za RAju !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 23 avg 2022, 19:36

Zna li iko slijedeće informacije
- kada se na teren vraćaju Halilović, Ovčina i Radovac
- koliko će pauzirati Bajrić
- šta je sa Barou i sa tom njegovom famoznom dozvolom
- da li ima informacija pa i mahalskih priča u vezi toga jel gotov prelazni rok za nas ili će možda još biti novih igrača?

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 23 avg 2022, 19:43

[PRIJAVE ZA PECARU]

Klub navijača "Red Army" Mostar organizuje odlazak na gostujuću utakmicu protiv Širokog Brijega, koja će se igrati u subotu, 27.08.2022. godine u 19h.
Prijave će se vršiti u srijedu, četvrtak i petak od 20h do 22h u Klubu navijača.
Cijena prijave: 10 KM (u cijenu prijave je uključen samo prevoz na utakmicu).
Prijaviti se mogu samo članovi Kluba navijača i broj mjesta je ograničen.

SVI NA PECARU!
Kao i uvijek prijave u KN

Nismo bili u Listici od kada smo se vratili u PL

Znaci svi svi svi na Pecaru

SVI NA PECARU !
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 23 avg 2022, 19:44

1981ultra je napisao/la:
23 avg 2022, 19:36
- da li ima informacija pa i mahalskih priča u vezi toga jel gotov prelazni rok za nas ili će možda još biti novih igrača?
Ako može samo još,da li se zna šta za novog direktora?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 23 avg 2022, 20:24

Džemal Hadžiabdić poznatiji kao “Jimmy”
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 23 avg 2022, 21:28

Espiritosanto je napisao/la:
23 avg 2022, 19:44
1981ultra je napisao/la:
Puno pitanja malo odgovora. Treba nam koja insajderska

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 23 avg 2022, 23:21

JimmyPage je napisao/la:
23 avg 2022, 21:28
Espiritosanto je napisao/la:
23 avg 2022, 19:44
1981ultra je napisao/la:
Puno pitanja malo odgovora. Treba nam koja insajderska
Bolje bi bilo da bude zvanična.
A kod Širokog Čavar i još jedan su suspendovani,Vukoja je čini se povrijeđen.
Nadam se da ćemo pročepiti u subotu
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 24 avg 2022, 17:50

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

SVI NA PECARU !

Prijave će se vršiti u srijedu, četvrtak i petak od 20h do 22h u Klubu navijača.
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 25 avg 2022, 11:28

U subotu idemo trenutno vodećoj ekipi i zbog toga treba respektovati ekipu Širokog.
Realno, bod iz te utakmice bi trebao biti uspjeh, iako mi imamo neke svoje računice i poglede.
Što se tiče povrijeđenih, Ovčina je blizu povratka u ekipu i možda protiv Širokog dobije par minuta.
Široki je oslabljen za 2 standardna igrača ali će biti pojačan povratkom navijača na tribinu i vrlo vjerovatno će imati pun stadion.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 25 avg 2022, 12:01

mozak je napisao/la:
25 avg 2022, 11:28
U subotu idemo trenutno vodećoj ekipi i zbog toga treba respektovati ekipu Širokog.
Realno, bod iz te utakmice bi trebao biti uspjeh, iako mi imamo neke svoje računice i poglede.
Što se tiče povrijeđenih, Ovčina je blizu povratka u ekipu i možda protiv Širokog dobije par minuta.
Široki je oslabljen za 2 standardna igrača ali će biti pojačan povratkom navijača na tribinu i vrlo vjerovatno će imati pun stadion.
Bod nije neuspjeh ali nije ni neki uspjeh obzirom da ih redovno uzimamo zadnjih sezona. Nismo u nekoj formi, ali mislim da smo kvalitetniji. Široki je imao više sreće nego znanja i nekakve igre ove sezone... od Igmana, Želje pa nadalje.

ZauvijekSamoVelez
Kontakt:

Post Postao/la ZauvijekSamoVelez » 25 avg 2022, 12:06

I Dzankovic je blizu oporavka, mozda i on dobije koju minutu. Bajric ce izgleda na duzu pauzu nazalost.

Zna li se ista oko Radovca kada bi mogao bit spreman?

JuzniBosanac
Kontakt:

Post Postao/la JuzniBosanac » 25 avg 2022, 12:13

JimmyPage je napisao/la:
25 avg 2022, 12:01
mozak je napisao/la:
Bod nije neuspjeh ali nije ni neki uspjeh obzirom da ih redovno uzimamo zadnjih sezona. Nismo u nekoj formi, ali mislim da smo kvalitetniji. Široki je imao više sreće nego znanja i nekakve igre ove sezone... od Igmana, Želje pa nadalje.
Ja ne znam prijatelju jesi li ti gledo Siroki zadnje vrijeme..imaju starsnu ekpiu ,posebno onog Kpana.Po meni je bolji od citavog Velezovog tankog napada ove sezone.Starsan igrac.I onaj Brazillac Oliviera ili kako se zove.Daj Boze da grijesm ali imam predosjecaj da ce nam najvise belaja zadati bas on. Brz ko munja, zna okrenuti igraca u 5 maraka,centarsut mu ubija..a nasa odbrana nije bas najbolja...ne znam ...ali ovo sto @ mozak kaze je meni nekako skroz na mjestu.DAJ BOze da uzmemo tri boda ali s ebojim i d anas ne nakantaju ko nikad prije jer mi smo igrali ,osim Zelje, do sada sa najslabijima u ligi i zna se koliko smo da kazem pokazali.Nije slutnja, nije uavnje vec realnost.Ako nismo mogli zabiti Posusju,Igmanu,mrtvom Leotaru koji garant ove godine ispada i kojemu su u prva 3 kola zavalili 10 komada...onda..ne znma ali , ne volim biti pesimista,medjutim cinjenice mi govore nesto drugo.Igrace nam nema ko motivisati, a bez motivacije nema ni zelje...

Sjevernokorejskipas
Kontakt:

Post Postao/la Sjevernokorejskipas » 25 avg 2022, 12:19

Po talama momci. Za osvojit Široki trebalo je 36 000 boraca, čitav jedan korpus. Jeste Armija veća formacija ali ova,crvena, imam cc stotinjak boraca, tek za nategnutog bataljona. Spustiti loptu na staru dobru zemlju.

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 25 avg 2022, 12:23

Zna li iko sta se desava u upravi? Spominje li iko direktora novog?

Sjevernokorejskipas
Kontakt:

Post Postao/la Sjevernokorejskipas » 25 avg 2022, 12:27

THOMASSHELBY je napisao/la:
25 avg 2022, 12:23
Spominje se S.B.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 25 avg 2022, 13:06

JuzniBosanac je napisao/la:
25 avg 2022, 12:13
JimmyPage je napisao/la:
25 avg 2022, 12:01
mozak je napisao/la:
Ja ne znam prijatelju jesi li ti gledo Siroki zadnje vrijeme..imaju starsnu ekpiu ,posebno onog Kpana.Po meni je bolji od citavog Velezovog tankog napada ove sezone.Starsan igrac.I onaj Brazillac Oliviera ili kako se zove.Daj Boze da grijesm ali imam predosjecaj da ce nam najvise belaja zadati bas on. Brz ko munja, zna okrenuti igraca u 5 maraka,centarsut mu ubija..a nasa odbrana nije bas najbolja...ne znam ...ali ovo sto @ mozak kaze je meni nekako skroz na mjestu.DAJ BOze da uzmemo tri boda ali s ebojim i d anas ne nakantaju ko nikad prije jer mi smo igrali ,osim Zelje, do sada sa najslabijima u ligi i zna se koliko smo da kazem pokazali.Nije slutnja, nije uavnje vec realnost.Ako nismo mogli zabiti Posusju,Igmanu,mrtvom Leotaru koji garant ove godine ispada i kojemu su u prva 3 kola zavalili 10 komada...onda..ne znma ali , ne volim biti pesimista,medjutim cinjenice mi govore nesto drugo.Igrace nam nema ko motivisati, a bez motivacije nema ni zelje...
Ne sumnjam da nisu dobri igrači, međutim pokazalo se mnogo puta da samo kvalitetni igrači nisu ključ uspjeha i pobjede. Da je tako fudbal se ne bi ni igrao.
Prema svemu viđenom do sada nama više odgovaraju jače ekipe jer u tim situacijama mi ne diktiramo igru i protivnik ima loptu u nogama. Slabijim ekipama nismo zabili ali jesmo zato Želji tri uvalili baš zbog ove priče koju pišem.
Kako ih nema ko motivisati, kakva je to šuplja priča?

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 25 avg 2022, 13:53

Sjevernokorejskipas je napisao/la:
25 avg 2022, 12:27
THOMASSHELBY je napisao/la:
25 avg 2022, 12:23
Spominje se S.B.
???

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 25 avg 2022, 15:02

Sergej mi je nekako vise za direktora nego za trenera opcenito. Onako spominjem, ne radi se o nikakvim spekulacijama.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 25 avg 2022, 15:19

Klub se trenutno nalazi u teškoj situaciji.
U sportskom segmentu imamo negativnu energiju koja je usmjerena ka novom treneru i stručnom štabu.
Postoji nepovjerenje koje bi nestalo sa dvije vezane pobjede i dovelo do ekstaze i apetitima o tituli prvaka najmanje.
Imamo dosta povrijeđenih igrača, u stvari može se slobodno reći, nikad ih ovoliko nije bilo povrijeđeno u isto vrijeme.
Izgubili smo upisane bodove i već je sve izgubljeno nakon samo 4 odigrane utakmice, nista od Evrope, titule..zasad niko ne spominje borbu za opstanak.
Tako je to u nas.

U organizacijskom segmentu situacija je slična. Treniramo na tuđem terenu, a isto je i sa igranjem zvaničnih utakmica. Priliv novca od ulaznica ne postoji.
Ni karta u Gabeli nije jeftina, identična našoj na Vip tribini, a uslovi dijametralno suprotni. Gorivo i ne računam, navikli smo.
Kad ćemo se vratiti, niko ne zna. Niko ne zna šta se krije iza ovih terena i kako će to sve na kraju izgledati.

Onda imaš šutnju na tolika događanja i normalno je da će krenuti mahalske. Onima što je smetao Šoše sad prizivaju raspad kluba, jer kao otišao je Šoše i sve se raspada.
Zbog čega su vijesti iz kluba šture i koji je razlog, ne znam. Više smo imali priloga kada smo igrali ligu federacije nego sad.
Neš el Presidente se vraća za 6 mj. kada mu ističe kazna. Valja dočekat i taj dan.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.