Imaju Bentancur i Kulusevski koji su daleko gori od njega.BuffonGigi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:17Fagioli sigurno ne moze odigrati gore od Berne...mislim da trenutno niko na svijetu ne moze odigrati gore od njega.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Imaju Bentancur i Kulusevski koji su daleko gori od njega.BuffonGigi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:17Fagioli sigurno ne moze odigrati gore od Berne...mislim da trenutno niko na svijetu ne moze odigrati gore od njega.
Od Bernardeskog ne moze biti gori ni Pinsoglio na njegovoj poziciji, sto je odigrao u zadnje vrijeme to moze i pionir. Bentacur i Kulu bar s vremena na vrijeme odigraju dobre utakmice dok ovaj loptu ne zna primiti.Italia je napisao/la: ↑19 feb 2021, 23:16Imaju Bentancur i Kulusevski koji su daleko gori od njega.BuffonGigi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:17Fagioli sigurno ne moze odigrati gore od Berne...mislim da trenutno niko na svijetu ne moze odigrati gore od njega.![]()
Igrao je na krilu par puta i bio odron i zato su ga priblizili golu gdje je jednu-dvije odigrao ok, ostalo prelose. Nespreman za Juve, a i nije top talenat, bez obzira sto ima samo 20 godina. Bespotrebna kupovina obzirom da je gorilo na ostalim pozicijama.Chinaglia je napisao/la: ↑20 feb 2021, 12:59koliko sam vidio, kulusevski ne igra na istoj poziciji kao u parmi
mozda se jednostavno ne moze prilagoditi novoj poziciji, mozda decko nije kalibar za juve, mozda jeste, al se ne moze nositi s pritiskom, u svakom slucaju, sve dok ne zaigra na svojoj poziciji, moci cemo samo nagadjati
Najbolje formacije u fudbalu su 4-3-3 i 4-2-3-1,daj Bože da se i mi opametimo....
Normalno.....igrat će Pirlo 442,ustvari 352 ali će se izvlačiti da je 3412,uglavnom nigdje veze s vezom....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.