FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo jedna zanimljivost o Pejovicu
Dinamo Minsk je bio itekako zainteresovan da mu produzi ugovor jer je igrao dobro, ali je Pejovic odbio jer mu je zena htjela da bude kod kuce zato sto je trudna
Znaci nije sigurno los igrac dok su ga htjeli zadrzati
Dinamo Minsk je bio itekako zainteresovan da mu produzi ugovor jer je igrao dobro, ali je Pejovic odbio jer mu je zena htjela da bude kod kuce zato sto je trudna
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- TheNorthFace
- Kontakt:
Tino bi bio idealan za eventualne produzetke. Pola sata moze odraditi sigurno, a oni bi se sokirali da neko nas s klupe zna lopte.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:42Mislim da bi bilo pametno nikako ne uvoditi.
Manje zlo je zadnjih 20min.
1946
Anel Hadžić br. 2GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2020, 13:03Evo jedna zanimljivost o Pejovicu
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
boli nas briga mi smo acu doveli 'ta ce anelMortemHz je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:58Hadžić karijeru nastavlja u Sloveniji?
Mogući odlazak u Sloveniju potvrdio nam je i zastupnik bh. internacionalca Enes Tatarević.
"Pregovori su u toku i sve će biti jasnije u narednim danima. Nećemo govoriti o imenim klubovima, ali jedan od njih sada će nastupati u evropskim takmičenjima", kratko je otrio Tatarević.

Opet vrijeme stalo nikad docekati utakmicu sta je ovo
You are someone else I am still right here
Najbitnije je natjerati ih na pozicione napade, tu su tanki a s obzirom da Vinko forsira defanzivu ne bi tu trebali imati problema
- ElCartel11
- Kontakt:
Yebes igraca kojem zena urgira karijerom. Nema od njega hljeba/kruha.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Tako je, care!Hercegovac_do_groba je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:09Jedina sansa da prodjete dalje je da igrate bunker. Ovaj gore sto napisa da se sa 4231 ne moze igrati blok, pa momak nije im striktno stavljeno da stoje tako na terenu. Kada se brane moze se igrati blok kakvu god da izvedes pocetnu formaciju, to se tokom igre mijenja.
Onaj ko misli da je Vinko Marinkovic sakrio neke kartr takodje je u zabludi. Nema tu sta on da krije i izmislja, mogao je samo da odmori neke igrace. To je i uradio i vidjelo se da bez oar igraca vi imate ozbiljnih problema i u domacoj ligi. I Velez i Tuzla su vas maltene nadigrali na Kosevu.
Dinamo Brest nije nikakav bauk, to sam pisao i prije izvlacenja parova i stalno potencirao da vam je to najveca sansa. Nisu nivo BATE, vidite i sami da ove sezone su sredina tabele.
Vas problem ste sami vi. Meni djeluje da ste se tako spremali da vam forma krene rasti od septembra, nakon ove reprezentativne pauze. To je vas veliki problem, Brest je poodavno u takmicarskom ritmu, tamo nije bilo prekida zbog korone i svakako su spremniji od vas.
Zato bunker, skratiti prostor, neka Vinko odgleda Zvezdin mec sa Jang Bojsom, revans na Marakani i pogleda kako je Zvezda udavila tim koji je brzi i spremniji i svela ga na svega par polusansi. Udjete li u trku sa njima i borbu prsa u prsa, ima da ostanete bez daha i da padnete u drugom poluvremenu. Ovakvi mecevi se igraju ruzno i tvrdo. Na rezultat.
Zato smo mi kraljevi nevažnih pobjeda i velikih poraza, dok su Švabe višestruki evropski i svjetski prvaci. Glave ne možemo mijenjati, ali sistem možemo. To je razlika između strategije i taktike.
Haj sretno rasveče.
TSS-a uvesti zadnjih 20 - 30 minuta, nikako od prve minute jer se protiv Veleza vidjelo da nije spreman.
Nema smisla krenuti s njim pa ga izvesti u 30.minuti odnosno na silu ga trpiti prvo poluvrijeme - 45 min.
Nema smisla krenuti s njim pa ga izvesti u 30.minuti odnosno na silu ga trpiti prvo poluvrijeme - 45 min.
Kljucnu ulogu veceras za nas tim treba da odigraju ahmetovic i rahmanovic prije svega u defanzivi, tako sto ce natjerati njihove stopere da nabijaju loptu i tako sto ce sprijeciti njihovu zadnju vezu da" razmislja". To mogu samo stalnim pritiskom, pravljenjem sitnih faulova ( nesto slicno sto je mali Hadzic radio protiv zelje). Ako to uspiju pola posla smo uradili. Da li ce to tako biti, hoce li Rahmanu biti ku r cu cejf to da radi vidjet cemo. Kad hoce moze, a nema bitnije utakmice od ove. Nasu sansu vidim iz prekida, mislim da slabo brane prekid. Isto tako njihova 88 ima odlican slobodnjak, ljevak , pa po mogucnosti kada on udje sa klupe ( rezerva je) ne praviti naivne faulove po njihovoj desnoj i poludesnoj strani od 16 do 30 metara, ako je to moguce, kaznit ce nas ne daj Boze. Nisu oni Bayern pa da se mi njima zatvorimo, znamo vise lopte od njih, samo je bitan voljni momenat. Vinko ih treba dobro nafurat, zar treba veci motiv od playoffa. Susic sto je odigrao protiv Veleza to je bilo 30 tak minuta ofanzivno i 15 defanzivno da je mogao. Nije spreman, vidi se da zna, da je nece izgubiti, da se mozes pouzdat kad je lopta kod njega, ali nema trku. Mislim da je dobar za zadnjih 25 minuta, pa nek mu dusa na nos izadje.
Fanimo da počne prije Juke
Vcrs nam trebaju brzi igraci po strani, stoga bih Fanimu dao dobru minutazu.
Koliko volim te to zna ludo srce moje
SAD ILI NIKAD
SAD ILI NIKAD
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Očekujem tešku utakmicu ,ali i prolaz dalje.
Ovi bofl rusi nisu uložili u tim kao mi i smatram da imamo bolji tim, najveće zvijezde su im Ukrajinci koji su u zalasku karijere, kao i ovi afrički fudbaleri.Kova,Mili-Dupe,Đokan i Salčin staviti na beka, TSS i Oremuš dmf , Rahman amf, Fanimo , Tatar , Ahmet trio i nadam se pobjedi.Krste obavezno na klupi.
Ovi bofl rusi nisu uložili u tim kao mi i smatram da imamo bolji tim, najveće zvijezde su im Ukrajinci koji su u zalasku karijere, kao i ovi afrički fudbaleri.Kova,Mili-Dupe,Đokan i Salčin staviti na beka, TSS i Oremuš dmf , Rahman amf, Fanimo , Tatar , Ahmet trio i nadam se pobjedi.Krste obavezno na klupi.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Pa nisam siguran koliko je i Fanimo spreman, ja bih i njega kao i Susica za drugo poluvrijeme ostavio, ma kakav rezultat dotad bio, zadnjih pola sata mogu mnogo vise napraviti nego da ih moras pocetkom drugog mijenjati jer ne mogu da hodaju
Pyro is not a crime !
Sudija meča u kojem igra FK Sarajevo bio je pod zaštitom policije: Optužbe su pljuštale zbog grešaka

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Opet neki levat
Pisao sam sinoć o njemu. Nije baš amater kao onaj prije 7 dana, ali tu je negdje. Ima 38 godina a tek prošle postao internacionalac

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt: