Za u21
1. Kulašin provjeren pl igrač
2. Mahmić provjeren pl igrač
3. Mehmedović mogao bi izrasti u igrača i bljesnuti.
4. Denis Stojković tu i tamo zanimljiv je...
5. Ima ovaj malac iz Laktaša dao je 16 golova čini mi se a baš mlad zašto da ne oprobati.
Sve mimo ovih igrača su veliki rizik za veliki promašaj a mnogo ih je bilo od Zubanovića, Kačavende, Berina Ćatića, Sijamije, Mućaja iskreno igrači koji nisu ni za Federacijsku ligu.
Ovaj Kapetanović i Hadžibeganović iz Slobode su teški prosjek.
1. Mihael Kuprešak dobar lijevak sa možda najboljim centaršutom u ligi
2. Bože Vukoja ne znam koliko bi se uklopio u Velež
3. Santos isto tako ne znam kako bi upao u ovaj tim, vjerovatno dobro ali nisam sto posto siguran
4. Petar Mišić mislim da bi bio pun pogodak i ono nešto što nam fali da se stvori hegemonija između Hasanovića i Lauša
5. Mićo Kuzmanović zamjena Anđušiću
6. Mirsad Ramić ili Gabrijel Boban kao zamjena Haskiću a pokušati nekako Rijada Bajića završiti igra u turskoj ligi mislim da bi to bio vrhunski posao.
7. Stopera nekog ali da je rang ili bolji od Hrkača plus Mahmić i Zvonić kao četvrti stoper
Raskinuti ili eto razići se sa
1. Mućaj (hitno)
2. Domić (hitno)
3. Pršeš (hitno)
5. Karamarko (hitno)
6. Pličanić (hitno)
7. Dejanović ponuditi manju platu kao neki backup
8. Ćuković ne znam sta da kažem meni ima materijala
9. Blagojević pustiti ga
10. Anđušić ne zadržavati ga
11. Bogdanović ne zadržavati ga
I tražiti uveliko zamjene za Vehabovica i Hasanovića. Za onu tamo sezonu ili praviti igrače od nekih mlađih.
Ovaj Leai fizički je zvijer za sve svoje vršnjake, samo tehnički ga spremiti privatno i na bilo koji način i biće nešto od njega kao i od Šikala koji treba jos snage, rutine i utakmica i biće to sasvim dobri igrači u skorije vrijeme.