AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Luiz je odličan igrač i on je taj koji treba da igra sa Baccom u tandemu. Balvana vratiti u Luzerpul a Niang neka se parkira na klupu, kosa mi se diže od njegovih retardiranih driblinga.
Ako će mijenjati formaciju ne znam koji će mu qrac krilo.
Ako će mijenjati formaciju ne znam koji će mu qrac krilo.
Forza Milan!
Sto nam se snovi srusise kao kula od karata, nista ni od Ghazija, ni od veznjaka, niente
poremeti nas supak adriano skroz, sad si opet na pocetku... a nemojte se cuditi ni da on bude jedan od izgovora zasto su lose odradili merkato, moraju se nekako oprati.
al' eto, hajmo reci da je jedna od pozitivnijih stavki da bi ovaj dogovor sa pcelicom trebao biti ubrzo rijesen i da je soriano blizu intera.
#beelieve

poremeti nas supak adriano skroz, sad si opet na pocetku... a nemojte se cuditi ni da on bude jedan od izgovora zasto su lose odradili merkato, moraju se nekako oprati.

al' eto, hajmo reci da je jedna od pozitivnijih stavki da bi ovaj dogovor sa pcelicom trebao biti ubrzo rijesen i da je soriano blizu intera.

#beelieve

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Još kad nas u subotu Empoli vrati u realnost.
Ma nema šanse da će se Bee i Berlusconi već danas dogovoriti i konačno završiti ovo mučenje.To će se odužiti još par sedmica.

Ma nema šanse da će se Bee i Berlusconi već danas dogovoriti i konačno završiti ovo mučenje.To će se odužiti još par sedmica.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Koja smo mi smijurija od kluba, kod nas sve nekako ide danima, sedmicama, pa i neki obicni poslovi. Jedino gore stanje je u Celiku.
Ma ljudi nema nista od tog s tim mr Bee, to je vec odavno jasno. to je izmisljena prica Berlusconija.
Ma ljudi nema nista od tog s tim mr Bee, to je vec odavno jasno. to je izmisljena prica Berlusconija.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
- Beduin
- Kontakt:
Hahahaha e nek je ucerao Celi pa makar nikoga ne doveli.
Dovoljno napadaca, vrati Balotelija u Liverpool, Menez polahko neka se vraca u formu i imas vec 4. napadaca u ekipi, a primarno bi i trebao igrati krilo, samo sto onda trpi odbrana jer Menez se ne ukpala tu, dok je Honda daleko korisniji po pitanju vracanja nazad. Kako god, nema nas nigdje i do kraja sezone cemo imati sporadicno dobre utakmice i ponekad se obradovati, na kraju zavrsiti medju 5-6 u ligi i kroz kup izaci u Evropu, Uprava ce to smatrati napretkom. U AC Milanu nista novo.
Dovoljno napadaca, vrati Balotelija u Liverpool, Menez polahko neka se vraca u formu i imas vec 4. napadaca u ekipi, a primarno bi i trebao igrati krilo, samo sto onda trpi odbrana jer Menez se ne ukpala tu, dok je Honda daleko korisniji po pitanju vracanja nazad. Kako god, nema nas nigdje i do kraja sezone cemo imati sporadicno dobre utakmice i ponekad se obradovati, na kraju zavrsiti medju 5-6 u ligi i kroz kup izaci u Evropu, Uprava ce to smatrati napretkom. U AC Milanu nista novo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Najneozbiljniji klub u Evropi, pa niti jedan posao ne mogu završiti za dan-dva, sve to traje sedmicama i mjesecima.Umjesto da panjevima potpišu raskid ugovora i na taj način ih se oslobode, oni ih praktički mole da prihvate neku ponudu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Polija sigurno mogu prodati za neku sicu, ali ne zele.
Zapatu takodjer, ali nemamo nekih stopera (Mex svakako na kraju sezone ode, pretpostavljam i Alex, ostajes samo na Romu i Ely)
Ely bih posudio pod uslovom da igra redovno i stice iskustvo
Bekovi su davno ispricana prica, de Silja ocito ne zele prodati jer je mlad, Abatea ne mogu i da hoce, Antoneli je jos i dobar nekako
de Jong bespotrebno sjedi na klupi i uzima platu, kao i Poli
Mauri se ubio za posudbe ali pod uslovom gdje bi mu garantovali minutazu
Nocerino ima ugovor do kraja sezone i ako ne zeli na posudbu onda bih ga otpustio, svakako uzima platu nizasta i mjesto nekome
Cerci navodno vec otisao u Genovu
Baloteli dosao da bi opteretio ionako nikakav budzet kluba
Dakle 7 igraca hladno mozes prodati/posuditi/vratiti maticnom klubu koji nikako ne uticu na tim, rasteretices budzet i stvoriti par mjesta na pojacanja, jos da smo prodali Adriana i Saravija to bi bila odlicna svota za 2-3 jaca igraca (AMF i desno krilo), na ljeto pojacati odbranu/bekove, rijesiti se Honde (a pratiti i razvoj Bertolacija) i imas pristojan Milan. J3bo me svako ako svaki forumas koji redovno prati AC Milan ne bi pametnije odradio mercato i unaprijedio tim.
Zapatu takodjer, ali nemamo nekih stopera (Mex svakako na kraju sezone ode, pretpostavljam i Alex, ostajes samo na Romu i Ely)
Ely bih posudio pod uslovom da igra redovno i stice iskustvo
Bekovi su davno ispricana prica, de Silja ocito ne zele prodati jer je mlad, Abatea ne mogu i da hoce, Antoneli je jos i dobar nekako
de Jong bespotrebno sjedi na klupi i uzima platu, kao i Poli
Mauri se ubio za posudbe ali pod uslovom gdje bi mu garantovali minutazu
Nocerino ima ugovor do kraja sezone i ako ne zeli na posudbu onda bih ga otpustio, svakako uzima platu nizasta i mjesto nekome
Cerci navodno vec otisao u Genovu
Baloteli dosao da bi opteretio ionako nikakav budzet kluba
Dakle 7 igraca hladno mozes prodati/posuditi/vratiti maticnom klubu koji nikako ne uticu na tim, rasteretices budzet i stvoriti par mjesta na pojacanja, jos da smo prodali Adriana i Saravija to bi bila odlicna svota za 2-3 jaca igraca (AMF i desno krilo), na ljeto pojacati odbranu/bekove, rijesiti se Honde (a pratiti i razvoj Bertolacija) i imas pristojan Milan. J3bo me svako ako svaki forumas koji redovno prati AC Milan ne bi pametnije odradio mercato i unaprijedio tim.
075 ❤
075 ❤
Zato smo i propali k'o žeton, bolje mi navijači znamo ko nam treba a ko ne, i bolje bi obavili kupovinu/prodaju igrača.
Žalosno
Žalosno

Forza Milan!
Znači ne vjerujem 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hahah e jeste smijurija, frajer se sliko u dresu drugog kluba i onda se vrati vama nazad
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Beduin
- Kontakt:
Pa i Biabiany je "presao" u Milan pa onda nije presao. I jos mu se ispunio djecacki sanTorres_9 je napisao/la:Hahah e jeste smijurija, frajer se sliko u dresu drugog kluba i onda se vrati vama nazad

Hoce nas te gluposti svako malo.
075 ❤
075 ❤
The return of Luiz Adriano also theoretically blocks any possible deal for Anwar El Ghazi [Sky].

nije da nismo ocekivali

Galliani: "El Shaarawy won't return, either he stays at Monaco or joins another club. With Luiz Adriano back we have too many attackers."
Petagna to Atalanta is a done deal. Permanent deal, player will stay at Ascoli till the end of the season to complete his loan spell [Sky].
Atalanta's Alberto Grassi looks close to joining Napoli but Milan spoke with the club today and are still trying to snatch the player [Sky].
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Šteta za Petagnu što nikad nije dobio pravu šansu, ali to je ogledalo katastrofalne transfer politike bivšeg velikana.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hajde celo uzmi tog Grassia za siću pa da se isplati na kraju kao Bonaventura.Hajde konju nesposobni!
- Beduin
- Kontakt:
Kakav je taj Grassi, koja pozicija?
075 ❤
075 ❤
Nije ni bitno, ionako ce u Napoli.
dan 20 - i dalje se nista ne desava
imam neki osjecaj da ce merkato biti promasen kao i onaj prosli, ne znam uopste cemu se mi nadamo.
prodaja adriana je hajmo reci bio jedini iskorak naprijed i neka konkretna radnja, al' evo, sad smo ponovo na pocetku.

dan 20 - i dalje se nista ne desava

prodaja adriana je hajmo reci bio jedini iskorak naprijed i neka konkretna radnja, al' evo, sad smo ponovo na pocetku.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Cuj promasen kao i prosli mercato, pa ovog i nema. U proslom smo makar pokusali i potrosili. 

075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Shaarawy ce ostati u Monacu ili ce u neki drugi klub, uglavnom se u Milan ne vraca.I opet on kao blokira merkato.
Sad ce pokusati prodati Hondu, kako bi oslobodili jedno mjesto, doveli novo krilo.Koji prevaranti majko mila.

Sad ce pokusati prodati Hondu, kako bi oslobodili jedno mjesto, doveli novo krilo.Koji prevaranti majko mila.
Ma jesmo trosili, al' brate samo kad se sjetim kako sam ostao popisan na kraju kad nijednog veznjaka nismo doveli
a ovog merkata bukvalno ni nema, ne znas jel' gore ono proslo i ovo.
saravi im je samo bezobrazan izgovor, ja ne mogu da vjerujem dokle oni idu...
nasi prakticki nemaju nista s njim jer je on pod ugovor monaka i te dvije strane se sve pitaju oko transfera, mi tu nemamo nista... ali se pitaju u jednoj stvari i bas tu jednu stvar koce, a to je finansijska strana posudbe jer se ne mogu dogovoriti oko detalja
pa koja je to logika u pm, ako se moras nekoga rijesiti jer ti navodno "koci" merkato, zar se toliko izvoljeva i bespotrebno odugovlaci?
a tipovi poput nocerina su neka druga krajnost, njih bi kao covjek otjerao, a nemas gdje jer i ono malo ponuda odbijaju.
cuj zapati hoce produziti ugovor

a ovog merkata bukvalno ni nema, ne znas jel' gore ono proslo i ovo.
saravi im je samo bezobrazan izgovor, ja ne mogu da vjerujem dokle oni idu...

pa koja je to logika u pm, ako se moras nekoga rijesiti jer ti navodno "koci" merkato, zar se toliko izvoljeva i bespotrebno odugovlaci?
a tipovi poput nocerina su neka druga krajnost, njih bi kao covjek otjerao, a nemas gdje jer i ono malo ponuda odbijaju.
cuj zapati hoce produziti ugovor

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Na sastanku koji su imali Barbara,Galliani u Berlusconi prije dva dana, navodno je Papa obecao da je spreman uloziti finu sumu i ove zime.
Galliani pregovara sa Benficom oko Taraabta, a lik igra za B tim i ima 100 kila.

Galliani pregovara sa Benficom oko Taraabta, a lik igra za B tim i ima 100 kila.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.