AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Maestro21

Re: AC Milan

Post Postao/la Maestro21 » 20 jan 2016, 11:50

Luiz je odličan igrač i on je taj koji treba da igra sa Baccom u tandemu. Balvana vratiti u Luzerpul a Niang neka se parkira na klupu, kosa mi se diže od njegovih retardiranih driblinga.

Ako će mijenjati formaciju ne znam koji će mu qrac krilo.
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 jan 2016, 12:18

Sto nam se snovi srusise kao kula od karata, nista ni od Ghazija, ni od veznjaka, niente :urnebes:

poremeti nas supak adriano skroz, sad si opet na pocetku... a nemojte se cuditi ni da on bude jedan od izgovora zasto su lose odradili merkato, moraju se nekako oprati. :mrgreen:

al' eto, hajmo reci da je jedna od pozitivnijih stavki da bi ovaj dogovor sa pcelicom trebao biti ubrzo rijesen i da je soriano blizu intera. :mrgreen:

#beelieve :cool:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jan 2016, 12:20

Još kad nas u subotu Empoli vrati u realnost. :kafa:

Ma nema šanse da će se Bee i Berlusconi već danas dogovoriti i konačno završiti ovo mučenje.To će se odužiti još par sedmica.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

DDixon
Kontakt:

Post Postao/la DDixon » 20 jan 2016, 12:48

Koja smo mi smijurija od kluba, kod nas sve nekako ide danima, sedmicama, pa i neki obicni poslovi. Jedino gore stanje je u Celiku.
Ma ljudi nema nista od tog s tim mr Bee, to je vec odavno jasno. to je izmisljena prica Berlusconija.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !

Č Z !

NGG Za Čelik !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jan 2016, 12:52

Hahahaha e nek je ucerao Celi pa makar nikoga ne doveli.

Dovoljno napadaca, vrati Balotelija u Liverpool, Menez polahko neka se vraca u formu i imas vec 4. napadaca u ekipi, a primarno bi i trebao igrati krilo, samo sto onda trpi odbrana jer Menez se ne ukpala tu, dok je Honda daleko korisniji po pitanju vracanja nazad. Kako god, nema nas nigdje i do kraja sezone cemo imati sporadicno dobre utakmice i ponekad se obradovati, na kraju zavrsiti medju 5-6 u ligi i kroz kup izaci u Evropu, Uprava ce to smatrati napretkom. U AC Milanu nista novo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jan 2016, 13:13

Najneozbiljniji klub u Evropi, pa niti jedan posao ne mogu završiti za dan-dva, sve to traje sedmicama i mjesecima.Umjesto da panjevima potpišu raskid ugovora i na taj način ih se oslobode, oni ih praktički mole da prihvate neku ponudu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jan 2016, 14:50

Polija sigurno mogu prodati za neku sicu, ali ne zele.
Zapatu takodjer, ali nemamo nekih stopera (Mex svakako na kraju sezone ode, pretpostavljam i Alex, ostajes samo na Romu i Ely)
Ely bih posudio pod uslovom da igra redovno i stice iskustvo
Bekovi su davno ispricana prica, de Silja ocito ne zele prodati jer je mlad, Abatea ne mogu i da hoce, Antoneli je jos i dobar nekako
de Jong bespotrebno sjedi na klupi i uzima platu, kao i Poli
Mauri se ubio za posudbe ali pod uslovom gdje bi mu garantovali minutazu
Nocerino ima ugovor do kraja sezone i ako ne zeli na posudbu onda bih ga otpustio, svakako uzima platu nizasta i mjesto nekome
Cerci navodno vec otisao u Genovu
Baloteli dosao da bi opteretio ionako nikakav budzet kluba

Dakle 7 igraca hladno mozes prodati/posuditi/vratiti maticnom klubu koji nikako ne uticu na tim, rasteretices budzet i stvoriti par mjesta na pojacanja, jos da smo prodali Adriana i Saravija to bi bila odlicna svota za 2-3 jaca igraca (AMF i desno krilo), na ljeto pojacati odbranu/bekove, rijesiti se Honde (a pratiti i razvoj Bertolacija) i imas pristojan Milan. J3bo me svako ako svaki forumas koji redovno prati AC Milan ne bi pametnije odradio mercato i unaprijedio tim.

075 ❤

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 20 jan 2016, 17:22

Zato smo i propali k'o žeton, bolje mi navijači znamo ko nam treba a ko ne, i bolje bi obavili kupovinu/prodaju igrača.

Žalosno :roll:
Forza Milan!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 jan 2016, 17:36

Znači ne vjerujem :urnebes:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 20 jan 2016, 19:49

Hahah e jeste smijurija, frajer se sliko u dresu drugog kluba i onda se vrati vama nazad

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jan 2016, 19:53

Torres_9 je napisao/la:Hahah e jeste smijurija, frajer se sliko u dresu drugog kluba i onda se vrati vama nazad

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa i Biabiany je "presao" u Milan pa onda nije presao. I jos mu se ispunio djecacki san :urnebes: :urnebes:
slika

Hoce nas te gluposti svako malo.

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 jan 2016, 20:15

The return of Luiz Adriano also theoretically blocks any possible deal for Anwar El Ghazi [Sky].
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

nije da nismo ocekivali :D
Galliani: "El Shaarawy won't return, either he stays at Monaco or joins another club. With Luiz Adriano back we have too many attackers."
Petagna to Atalanta is a done deal. Permanent deal, player will stay at Ascoli till the end of the season to complete his loan spell [Sky].
Atalanta's Alberto Grassi looks close to joining Napoli but Milan spoke with the club today and are still trying to snatch the player [Sky].
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 jan 2016, 20:22

Šteta za Petagnu što nikad nije dobio pravu šansu, ali to je ogledalo katastrofalne transfer politike bivšeg velikana.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jan 2016, 21:04

Hajde celo uzmi tog Grassia za siću pa da se isplati na kraju kao Bonaventura.Hajde konju nesposobni!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jan 2016, 21:37

Kakav je taj Grassi, koja pozicija?

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jan 2016, 00:11

Nije ni bitno, ionako ce u Napoli. :mrgreen:

dan 20 - i dalje se nista ne desava :facepalm: imam neki osjecaj da ce merkato biti promasen kao i onaj prosli, ne znam uopste cemu se mi nadamo.

prodaja adriana je hajmo reci bio jedini iskorak naprijed i neka konkretna radnja, al' evo, sad smo ponovo na pocetku.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 jan 2016, 03:26

Cuj promasen kao i prosli mercato, pa ovog i nema. U proslom smo makar pokusali i potrosili. :urnebes:

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 jan 2016, 06:54

Shaarawy ce ostati u Monacu ili ce u neki drugi klub, uglavnom se u Milan ne vraca.I opet on kao blokira merkato. :urnebes:

Sad ce pokusati prodati Hondu, kako bi oslobodili jedno mjesto, doveli novo krilo.Koji prevaranti majko mila.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jan 2016, 12:13

Ma jesmo trosili, al' brate samo kad se sjetim kako sam ostao popisan na kraju kad nijednog veznjaka nismo doveli :urnebes:
a ovog merkata bukvalno ni nema, ne znas jel' gore ono proslo i ovo.

saravi im je samo bezobrazan izgovor, ja ne mogu da vjerujem dokle oni idu... :facepalm: nasi prakticki nemaju nista s njim jer je on pod ugovor monaka i te dvije strane se sve pitaju oko transfera, mi tu nemamo nista... ali se pitaju u jednoj stvari i bas tu jednu stvar koce, a to je finansijska strana posudbe jer se ne mogu dogovoriti oko detalja :facepalm:
pa koja je to logika u pm, ako se moras nekoga rijesiti jer ti navodno "koci" merkato, zar se toliko izvoljeva i bespotrebno odugovlaci?

a tipovi poput nocerina su neka druga krajnost, njih bi kao covjek otjerao, a nemas gdje jer i ono malo ponuda odbijaju.

cuj zapati hoce produziti ugovor :tokralju:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 jan 2016, 12:44

Na sastanku koji su imali Barbara,Galliani u Berlusconi prije dva dana, navodno je Papa obecao da je spreman uloziti finu sumu i ove zime. :tokralju:

Galliani pregovara sa Benficom oko Taraabta, a lik igra za B tim i ima 100 kila. :urnebes:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.