FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
babuka
- Cautinho
- Kontakt:
Tako djeco.A sada mirno privoditi kraju i ne primiti pacerski gol na kraju.
Keep walking.
jao kako puca ove slobodnjake.Pogodi sta pozeli.Sad je sastav sprijecio jos jednu majstoriju , naredni put ce opet biti golcina.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
DesimaL je napisao/la:Ovo je akcija koja podsjeca na Barcelonu.

e da to sam i ja pomislio odmah.. vidi se koliko messi znaci ekipi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
E moj Alexis yebem ti djete od kilo.
Covjek se boji dati go, ja ovo nisam nigdje vidio.
Ono ima 3 solucija.Jedna da skrene lijevo i zabije lijevom lagano pogodak, druga da skrene desno i zabije desnom pogodak a treca da lobuje golmana koji je 25 cm od njega i to je opcija koju je moguce izvesti uspjesno 1 od 50 puta.
Kviz pitanje za 3 km.
Koju od opcija je izabrao Alexis Sanchez ?
Covjek se boji dati go, ja ovo nisam nigdje vidio.
Ono ima 3 solucija.Jedna da skrene lijevo i zabije lijevom lagano pogodak, druga da skrene desno i zabije desnom pogodak a treca da lobuje golmana koji je 25 cm od njega i to je opcija koju je moguce izvesti uspjesno 1 od 50 puta.
Kviz pitanje za 3 km.
Koju od opcija je izabrao Alexis Sanchez ?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Simuliranje? 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Nadam se da je ovo istina za Falkaa sve bi dobili sa njim,golove iz daljine,golove glavom,skok igru,i jos majstor sa loprtom, bolje njega nego ovog iz Brazila,nek ga Realu poklone
Tacan odgovor je pokusaj nemoguceg loba a naravno da je ukljucio svoju omiljenu naviku simuliranje kada se satro sudario sa golmanom i ostao bez lijevog bubregaMonolog je napisao/la:Simuliranje?

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne gledam utakmicu, pa zato "lupam".
Inače, trebao bi sad Vilanova izvaditi Messija. Nije se ni oznojio, a po hiljaditi put je pokazao da je najbolji na dunjaluku. Ono, nek' ga sačuva i za narednu utakmicu na kojoj će u 10 minuta zabiti 2 gola i obezbijediti još jednu ligašku titulu.

Inače, trebao bi sad Vilanova izvaditi Messija. Nije se ni oznojio, a po hiljaditi put je pokazao da je najbolji na dunjaluku. Ono, nek' ga sačuva i za narednu utakmicu na kojoj će u 10 minuta zabiti 2 gola i obezbijediti još jednu ligašku titulu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- JohnLennon
- Kontakt:
Midzo prosle sezone za Barcu zabio 78 golova. Poceo polako da choka u velikim utakmicama.
Ove sezone tesko da ce preci 65. Poceo naveliko da choka.
Jasno je. Slijedi mu strmoglavi pad i Ronaldinhov put. Za koju godinu ga gledamo u Newel Old Boysima.
Jasno je. Slijedi mu strmoglavi pad i Ronaldinhov put. Za koju godinu ga gledamo u Newel Old Boysima.

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
@ Monolog
Ja da se pitam uradio bih to ali realno gledajuci to bi bilo ponizavajuce za saigrace.
Na foru ; Dodjoh,vidjeh,pobjedih.
Messi stly
Ja da se pitam uradio bih to ali realno gledajuci to bi bilo ponizavajuce za saigrace.
Na foru ; Dodjoh,vidjeh,pobjedih.
Messi stly

I ja bi volio... al gdje bi igrao?bacelonafan je napisao/la:Nadam se da je ovo istina za Falkaa sve bi dobili sa njim,golove iz daljine,golove glavom,skok igru,i jos majstor sa loprtom, bolje njega nego ovog iz Brazila,nek ga Realu poklone
Po strani nikad nije igrao, a u sredini Messi. Ako bi igrao po strani i ulazio u sredinu za vrijeme napada, to bi valjalo... al šta kad Barca izgubi loptu? Messi da se vraća u odbranu zbog njega, ne ide. Da se on vraća, ni to ne ide jer nikad nije igrao odbranu.
A danas se odbrana igra sa najmanje 9 igrača.
sta oces' dominiraju u argentiniJohnLennon je napisao/la:Midzo prosle sezone za Barcu zabio 78 golova. Poceo polako da choka u velikim utakmicama.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovag Alvesa prije svakog centarsuta na sekundu ranije zumira kamera da mu pokaze onu glupu facu kad shvati da je pogodio reflektor stadiona.

- JohnLennon
- Kontakt:
Vidi se da ta intelektualna ameba navija za Barcelonu. Netko mrvicu pametniji bi se sjetio pravilno okrenuti zastavu. Samo nas sramoti po svijetu.enobarca je napisao/la:open in new tab
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Ah vidi, bas jeste naopakoJohnLennon je napisao/la:Vidi se da ta intelektualna ameba navija za Barcelonu. Netko mrvicu pametniji bi se sjetio pravilno okrenuti zastavu. Samo nas sramoti po svijetu.enobarca je napisao/la:open in new tab

Cuj @Lennona sto rezi, izgleda mu se zeludac 3 put okreno.
Joj Alexisa klizaca starog.
Treba Tito pregledati da li taj genijalac uopste ima krampone ili nosa one patike za sale.

Joj Alexisa klizaca starog.
Treba Tito pregledati da li taj genijalac uopste ima krampone ili nosa one patike za sale.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bilo kuda, Bosna svuda
E vala i mogao je pravilno okrenut 
Napokon pobjeda. Messi pokazao klasu, pokazao zasto je najbolji. Barca puno bolja sa Messijem, steta sto nije bio spreman za LP.

Napokon pobjeda. Messi pokazao klasu, pokazao zasto je najbolji. Barca puno bolja sa Messijem, steta sto nije bio spreman za LP.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.