Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Kondogbia veliki ce biti dovoljan.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pa ponudite 50mil. ljudi ce vam se nasmijati.emir18 je napisao/la:I mali Verrati,na njega netreba zaboraviti,a Kondogbia je Francuz a sanjima rijetko fulamo ako ga Zizu bude htjeo to znaci da malo ima potencijala.
Za njega BVB netrazi vise od 30 mil...madridist je napisao/la:Možda toliko ali kutija šibica .raaymoon je napisao/la:Gundogana, ne mozete dovesti ispod 70 miliona
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
jesu to neke insiderske informacije? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- RealMoudrid
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:jesu to neke insiderske informacije?

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
LenBias je napisao/la:jesu to neke insiderske informacije?

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
70 mil. 

Marcelo unistava Pedra na lijevoj strani 

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
sta skide luiz maloprije
Daj naucite vise tog vaseg majmuna da puca penale. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
i vi dječačića da ne otresa svog novog suigraca , plakace mu Šakira
Doduse lahko je svog 

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
reko naucite tog budalasa da pogodi jednom 7 metara iz penala. Ovaj horoz je zvijer i ne brinem da ce pogadjat. RamosOzil10 je napisao/la:i vi dječačića da ne otresa svog novog suigraca , plakace mu ŠakiraDoduse lahko je svog

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Al kako ponosno uze loptu hahabparena je napisao/la:Daj naucite vise tog vaseg majmuna da puca penale.
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk 2
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- RickBlaine
- Kontakt:
Pometi kod sebe.

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Samo rekoh nabijte mu naocale ili sakrijte loptu kad se penal puca. Nikako mi nije jasno zasto je uporan ko mazga. 

[youtube][/youtube]bparena je napisao/la:Samo rekoh nabijte mu naocale ili sakrijte loptu kad se penal puca. Nikako mi nije jasno zasto je uporan ko mazga.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ni meni nisi jasan vjeruj mi.bparena je napisao/la: Nikako mi nije jasno zasto je uporan ko mazga.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Da Bogda on vama svaki penal opuco i vi se zakitili titulama s njegovim sutevima, Jedino mi je zao sto nocas ofula. Usput magarac nisam tebe prozivo - vec onog u Spaniji.Nail for Real je napisao/la:Ni meni nisi jasan vjeruj mi.bparena je napisao/la: Nikako mi nije jasno zasto je uporan ko mazga.
@LBJ MVP
bilo bi bolje i to da je uradio nego da ponovo fula.

- Nail for Real
- Kontakt:
Ja, zakacio si se sto je Ramos promasio **** penal pri zaostatku od 3 gola. Ko da bi to nesto promijenilo jebote. Nije tebi zao, hoces da se kitis tudjom nesrecom, al eto, jadan si kad si od cijele muke od utakmice vidio Ramosov promasaj.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Svi su bili NULE. Pogotovo on i sakirina ubleha. Ikeru svaka sutnuta ko onom nasem majmunu u golu. Ali rekoh daj il ga naucite da suta taj yebbeni penal ili mu sakrijte loptu. Sramota je ono. Jedino je Forlan gori od njeg.Nail for Real je napisao/la:Ja, zakacio si se sto je Ramos promasio **** penal pri zaostatku od 3 gola. Ko da bi to nesto promijenilo jebote. Nije tebi zao, hoces da se kitis tudjom nesrecom, al eto, jadan si kad si od cijele muke od utakmice vidio Ramosov promasaj.

Uporan ko mazga a pojma nema. Nocas svi losi - kriminalni.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 01 jul 2013, 02:42, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.