MocMahale444 je napisao/la:Mirza legendo stipu kocijase, ti si za mnogo nas

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
MocMahale444 je napisao/la:Mirza legendo stipu kocijase, ti si za mnogo nas
Je li moguće da neko ispoljava ovako bolesnu mržnju ?pinoglavi je napisao/la:Sve najgore za rodjendan
De bolan, ohladi na njegove postove, ima covjek opasnih problema.jasmin10 je napisao/la: Je li moguće da neko ispoljava ovako bolesnu mržnju ?
Ne mogu da vjerujem. A još više ne mogu da vjerujem jer ovo piše momak iz Tuzle.pinoglavi je napisao/la:Sve najgore za rodjendan
Vjerovatno nije ni njemu baš lahko.Federer17 je napisao/la:De bolan, ohladi na njegove postove, ima covjek opasnih problema.jasmin10 je napisao/la: Je li moguće da neko ispoljava ovako bolesnu mržnju ?
Od Dite preko Europe do nba sam ga gledao, svaki intervju i sve informacije o njegovoj karijeri a sada mu zelim sve najgore. Dokle god ga onaj iz Jablanice i njemu slicni dizu u nebesa toliko cu ga i ja pljuvati.BenjooJutub je napisao/la:Ne mogu da vjerujem. A još više ne mogu da vjerujem jer ovo piše momak iz Tuzle.pinoglavi je napisao/la:Sve najgore za rodjendan
Sreća pa je više nas normalnih koji ga dižemo, nego vas tamo.pinoglavi je napisao/la:Od Dite preko Europe do nba sam ga gledao, svaki intervju i sve informacije o njegovoj karijeri a sada mu zelim sve najgore. Dokle god ga onaj iz Jablanice i njemu slicni dizu u nebesa toliko cu ga i ja pljuvati.BenjooJutub je napisao/la:Ne mogu da vjerujem. A još više ne mogu da vjerujem jer ovo piše momak iz Tuzle.pinoglavi je napisao/la:Sve najgore za rodjendan
Kapitenu, pocisti savez i povedi nas u nove pobjede.emir79 je napisao/la:Sretan rodjendan kapitenu i legendo, ziv , zdrav i veseo mi bio.
13 godina si sluzio svojoj domovini, dok su se drugi i stidjeli na samu njenu pomen. Ako Bog da, kada se jos malo smeca pocisti iz saveza na celu sa Bukovinom, vrati nam se i da idemo u nove pobjede.
Federer17 je napisao/la:Juka obavezno cestita rodjendane nekakvim tamo Amerima, Italijanima, mislim da je cak i Mozgovu jednom, ali kada treba kapitenu, nema ga nigdje. Iako si me itekako razocarao nekim svojim postupcima u vezi reprezentacije iskljucivo (slucaj Musa me ne zanima), iako sam ocekivao puno vise od tebe, vece zalaganje, ipak si mi jedan od najdrazih nasih sportista otkako znam za sebe. Da budes zdrav i ziv i igras barem jod 5 godina u plavom dresu, akoBogda.
Ma znam ja da ima broj, ima se broj i od Galinarija, pa se opet objavi na fb ili ig. Ipak je to saigrac iz repke, pogotovo jos kapiten. Ali kod nas je vazda ono, uvuci se u ... drugima, gladi Srbe i Hrvate za ..., a mi Bosnjaci jedni drugima samo poturamo neke zavrzlame.lumani je napisao/la:
Mozda Juka ima broj pa ne treba preko F.B
Kakva patetika jbtHigh je napisao/la:
Kakav egoista. Poruka za navijače na kraju videa -.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.