FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U novoj sezoni Frane Ikić i definitivno neće nositi dres Željezničara.
Naime, hrvatski defanzivac je Željezničaru poslao opomenu pred tužbu uz nadu da će pronaći zajednički jezik te da će se sve završiti na najbolji način.
Ukoliko dugovanja ne budu isplaćena naredni korak kojeg će Ikić poduzeti je tužba Željezničara UEFA-i
Naime, hrvatski defanzivac je Željezničaru poslao opomenu pred tužbu uz nadu da će pronaći zajednički jezik te da će se sve završiti na najbolji način.
Ukoliko dugovanja ne budu isplaćena naredni korak kojeg će Ikić poduzeti je tužba Željezničara UEFA-i
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Jesu ostavke podnijeli ?
Poslat cemo i mi UEFI ono klizanje protiv Sirokog.Hilmo123 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 12:42U novoj sezoni Frane Ikić i definitivno neće nositi dres Željezničara.

Nadam se da ce naci neko rjesenje bar na rate. Ko i ostali nije vala sve zasluzio do zadnjeg feninga zbog drugog dijela sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma jesmo li se to kutarisali Željinog ratnika wau wau wau
Borbeni lav
Nije ni loša ova sirotinjska situacija
Ima ih još takvih
Šućur
Borbeni lav
Nije ni loša ova sirotinjska situacija
Ima ih još takvih

Šućur

Sviđa mi se način na koji priča ovaj Ivković
Govori realno kako i jes,ne zalijeće se sa nekim evropama i titulama,sretno šefe

Govori realno kako i jes,ne zalijeće se sa nekim evropama i titulama,sretno šefe

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
-
- Kontakt:
Nek nam je Bog na pomoci, sretno ekipi i sefu. Bice ovo **** sezona za nas
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Da je bolja finansijska situacija, sa minimalno 4 pojacanja, okrenula bi se situacija i od sadasnje slabe ekipe koja bi se borila za opstanak, imali bi ekipu koja bi bila spoj mladosti i iskustva i mogla bi da se ukljuci u borbu za evropu. U prvih 11 bi u tom slucaju imali 4 mlada igraca plus jos minimalno 3 koji bi se borili za mjesto u prvih 11
Kolak/Velic
Desni bek-Drina-Stoper-Malic
Durakovic-box to box veznjak
Gasal-Stilic-Zec
Juricic

Kolak/Velic
Desni bek-Drina-Stoper-Malic
Durakovic-box to box veznjak
Gasal-Stilic-Zec
Juricic

Sta mislite ko ce jos od ovi superstara ostati u Zelji ciji ugovori isticu?
Irfan Fejzic
Vedad Muftic
Petar Bojo
Hamza Gasal
Sinan Ramovic
Sto se mene tice jedino Gasala zadrzati (ako se moze). Donekle bi bio okej sa Bojom i Ramovicem, ali nebi imao nista protiv da su bivsi. Pogotovo ovaj gorazdanski Robben. Na Fejzica penziora i Muftica bi bilo samo bacanje para i uzimanje mjesta Milicevicu.
Irfan Fejzic
Vedad Muftic
Petar Bojo
Hamza Gasal
Sinan Ramovic
Sto se mene tice jedino Gasala zadrzati (ako se moze). Donekle bi bio okej sa Bojom i Ramovicem, ali nebi imao nista protiv da su bivsi. Pogotovo ovaj gorazdanski Robben. Na Fejzica penziora i Muftica bi bilo samo bacanje para i uzimanje mjesta Milicevicu.
@igrajlopte 🐦
Ima li sta od Memije?
Joj zeljinog ratnika sto izlevati sviju, svaka mu cast. Jos Kosorica kako otjerati i odlicno.
-
- Kontakt:
**** i njemu mamuHilmo123 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 12:42U novoj sezoni Frane Ikić i definitivno neće nositi dres Željezničara.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- grbavicka1921
- Kontakt:
Hvala Frane...Lav si bio...traži svaki fening što duguju...imaš pravo i zaslužio si.
Ko ih hebe kad ne znaju da sklapaju dogovore i poslove.
Sramotna 100-godišnja uprava.
Pljuc!
Ko ih hebe kad ne znaju da sklapaju dogovore i poslove.
Sramotna 100-godišnja uprava.
Pljuc!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Sta kaze uprava pokusat ce bar jednu platu do polaska u konjic
Hvala Bogu pa je nekima Grbavica (po)ostala daleka. Sretno svima bilo.
Bilo je Želje prije Vas a bit će i poslije, budite sigurni.
Bilo je Želje prije Vas a bit će i poslije, budite sigurni.
-
- Kontakt:
Ti bi halalio jel?!sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:27**** i njemu mamuHilmo123 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 12:42U novoj sezoni Frane Ikić i definitivno neće nositi dres Željezničara.
Kaze daj nam djecu a onaj dosao sa 34 kile viska hahahahahhahahahahahahahahaha

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Ja ko ja da. Da nemam veze sa Željom kao on ne bi mogao od stida uzet. **** i njemu mamu.perodeformero je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:54Ti bi halalio jel?!sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:27**** i njemu mamuHilmo123 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 12:42U novoj sezoni Frane Ikić i definitivno neće nositi dres Željezničara.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Liči malo na poznatog engleskog glumca

💩💩
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, itatabisine, obagol, zlatandr i 36 gostiju.