Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- harebianconero
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Chat
http://www.sarajevo-x.com/svijet/globus ... /111203031" onclick="window.open(this.href);return false;
Saudijska Arabija
Ako ženama bude dozvoljen seks prije braka, dobit će i vozačku
Aktivista za ljudska prava u Saudijskoj Arabiji kazao je da izvještaj predat savjetodavnoj grupi tvrdi da će se ženama u Kraljevstvu omogućiti predbračni seks ako im se odobri izdavanje vozačke dozvole.
Ovaj ultrakonzervativni stav povećava pritisak na kralja Abdulaha da zadrži zakone po kojima samo muškarci mogu voziti automobile, javlja u subotu AP.
Aktivista za ljudska prava Valid Abu Alkahair izjavio je u subotu da je dokument, kojeg je sastavio poznati učenjak, poslan Vijeću Šura, koji savjetuje monarhe.
Izvještaj Kemala Subhija tvrdi da će se ugroziti tradicija nevjesta djevica dozvoljavanjem ženama da voze.
Saudijske žene su organizovale nekoliko mirnih demonstracija u znak protesta protiv zabrane vožnje.
Kralj je obećao neke reforme, uključujući i pravo glasanja ženama na općinskim izborima 2015. godine.
Saudijska Arabija
Ako ženama bude dozvoljen seks prije braka, dobit će i vozačku
Aktivista za ljudska prava u Saudijskoj Arabiji kazao je da izvještaj predat savjetodavnoj grupi tvrdi da će se ženama u Kraljevstvu omogućiti predbračni seks ako im se odobri izdavanje vozačke dozvole.
Ovaj ultrakonzervativni stav povećava pritisak na kralja Abdulaha da zadrži zakone po kojima samo muškarci mogu voziti automobile, javlja u subotu AP.
Aktivista za ljudska prava Valid Abu Alkahair izjavio je u subotu da je dokument, kojeg je sastavio poznati učenjak, poslan Vijeću Šura, koji savjetuje monarhe.
Izvještaj Kemala Subhija tvrdi da će se ugroziti tradicija nevjesta djevica dozvoljavanjem ženama da voze.
Saudijske žene su organizovale nekoliko mirnih demonstracija u znak protesta protiv zabrane vožnje.
Kralj je obećao neke reforme, uključujući i pravo glasanja ženama na općinskim izborima 2015. godine.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da li su ovo istine? HAHAHAHAH!!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;

- harebianconero
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sad vidiš. 

- harebianconero
- Kontakt:

Jel zna neko kako da posaljem SMS preko interneta, koristim bh telecom ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nažalost jeste istina. Ogromna mašinerija pokušava narušiti i ugled i autoritet IZ u Bosni, a potom i u svijetu. Nažalost, engleski plaćenici su se dobrano udomaćili na našem tržištu, skoro pa svaki dan gubimo jednog čovjeka.OTNYS_YNWA je napisao/la:Da li su ovo istine? HAHAHAHAH!!!!![]()
Naravno, u mnogo čemu to doprinosi SDP-ovsko hrvatska kolacija u vidu Federalne televizije. Npr. nakon što su trojica uhljupa zapalila jaslice u Stocu lopovi su uhvaćeni u roku od 5 minuta i sva njihova imena i prezimena su objavljena javno na FTV u Dnevniku, a i prije toga u emisiji Federacija danas.
Iste te noći je zapaljena zastava na džamiji, a naravno TII uhljupi nisu uhvaćeni a da ne pričamo o tome što njihova imena nikad neće biti javno objavljena ni na jednom dnevniku.
Osim toga, nijedna druga tv kuća nije objavila ovu priču, osim FTV-a.
Na kraju krajeva, Bakir je ukinuo 70 minuta emisiju da ne bi morao kritikovati SDP.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Na Ilidzi 10 stepeni
Baš je bio lijep dan, ali i ja bih volio nekako da hoće snijeg pasti...

Baš je bio lijep dan, ali i ja bih volio nekako da hoće snijeg pasti...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Za ovo sam ja jučer govorio, dobro je što je neko stavio na you tube 

Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Saznao sam.harebianconero je napisao/la:![]()
Jel zna neko kako da posaljem SMS preko interneta, koristim bh telecom ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Najbolji mogući Novogodišnji poklon u vidu povećanja brzine. Naravno, ovo se ubraja u tehnički bitne stvari, da ne bude "vidi ovog ovisnika".
Pored ADSL-a, i Telemachu je povećana brzina, tako da svi spremno ulazimo u zimski period (pogotovo kad snijeg padne, ako Bog da).

- spielführer_21
- Kontakt:
@Rizah, zabranjeno je o vjeri diskutovati na ovom forumu, kao i o politici. Bolje izbriši taj svoj post, jer će prije ili kasnije neko odgovoriti i eto belaja..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Monolog je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA![]()
Mi smo hodžini, hodža je naš.
Hvala, hvala...dirnut sam podrškom

FORZA MARŠAL !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Prvi put nije bilo džume.
Nadoknadi'će se. 

OCEL BIT SKRACENI REKATI,OVE PROPUSTENE DZUME?,OTNS YNWA \/..HEHE
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma pusti to, čitam članak u novinama "DJEVOJČICA OD 14 GODINA SPAVALA SA 100 DJEČAKA DA BI DOBILA O'KLADU". Pa to je strašno, tako mlada a već se kladi.
Koji si ti luđak yebo teOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma pusti to, čitam članak u novinama "DJEVOJČICA OD 14 GODINA SPAVALA SA 100 DJEČAKA DA BI DOBILA O'KLADU". Pa to je strašno, tako mlada a već se kladi.

Hahahaha,a ne mogu da vjerujem ono za hodžu

http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
A lepo pise zabranjeno kladjenje mladjim od 18 godina.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma pusti to, čitam članak u novinama "DJEVOJČICA OD 14 GODINA SPAVALA SA 100 DJEČAKA DA BI DOBILA O'KLADU". Pa to je strašno, tako mlada a već se kladi.

Pa ta omladina danas,to nista ne postuje.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))