Ibra je top 3 CF na svijetu, ali je u godinama, on može još max.2 sezone odigrat na vrhunskom nivou.
Gledao sam večeras Atl.Bilbao, Llorente očekivano tek pred sami kraj ušao, jak je kao stijena

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
neznam vise,,,ulazi u godine,,,,presebican je,,,bojim se da atmosferu nenarusi,,papak je to,,,taj bi za euro ubio,,,znam da zeli doci,,,igracina je i to stoji,,,,,ali nesto nisam siguran da ce to sve ispasti kako treba,,,volio bi da grijesim,,,Sarajevo1946 je napisao/la:@faruk
To bi bila neka pravda, njegov povratak.
Najjača generacija Juventusa je nepravedno i silom prilika doživjela svoj kraj 2006. godine i nikad je neću prežaliti. Povratak Zlatana donekle bi ublažio tu žal.
Zavisi koji nam Ibro dodje.Trequartista je napisao/la: Eventulanim dolaskom Ibrahimovića i sigurnim dolaskom Llorentea ovaj Juve će biti jači za 50%.
golden je napisao/la:Izgleda da nema ništa od 4-3-3 , mada je još rano o tome govoriti.
Ibra je top 3 CF na svijetu, ali je u godinama, on može još max.2 sezone odigrat na vrhunskom nivou.
Gledao sam večeras Atl.Bilbao, Llorente očekivano tek pred sami kraj ušao, jak je kao stijenaSuper pojačanje.
Objasnio, Ibra je iznad ostalih sto se tice svoje pozicije. Sve sto treba on to imaM4kaveli je napisao/la:golden je napisao/la:Izgleda da nema ništa od 4-3-3 , mada je još rano o tome govoriti.
Gledao sam večeras Atl.Bilbao, Llorente očekivano tek pred sami kraj ušao, jak je kao stijenaSuper pojačanje.
Ne, Ibra je i danas za klasu bolji od svih centarfora pa i od Falcaa, Cavanija i ostalih.
Andrej je napisao/la: CHIELLINI: "Odlično se slažem s Ibrahimovićem. Kad bi se vratio, ne bih imao ništa protiv."
Diamantiramiral je napisao/la:Bendtner i Anelka idu.
Znači bilo bi Ibra, Llorente, Vučinić, Giovinco, Matri, Quagliarela
![]()
Napad od više dimenzije sigurno, neko od ove dvojice zadnjih bi morao ići
Pa kako da ih ne prebijemo kada po onim najavama Iličić će da im počne na fosni, koji mazohisti ljudi tamo u Palermu ! Pazi počinje Mikoli, koji je majstor, ali brate kreće se kao penzioner realno, dupe mu ostaje iza njega i vanvasionski transfer promašaj Hernandez, lik nije dao gol dve godine, dok im najbolji strelac i sigurno i najbolji igrač kreće sa klupe....mazohizam !Pogba je napisao/la:Inače, Conte je rekao da se sutra scudetto mora uzeti.
Pod moranjem je da prebijemo Palermo, neka izgubimo svaku do kraja, samo njih moramo zgaziti k'o bubašvabe.
Trenutno korisnika/ca: galia95, J1897, tuzlanskinacin, zemuntrg i 17 gostiju.