Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

anonymousHD
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 28 jun 2013, 14:07

Dečko, Modrić je igrač Real Madrida, čisto informativno.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 jun 2013, 14:25

Modrić,Ozil i Isco moraju igrati.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 28 jun 2013, 14:49

anonymousHD je napisao/la:Dečko, Modrić je igrač Real Madrida, čisto informativno.
Naveo sam prvu postavu. Ne mogu Modrić, Isco, Ozil igrati zajedno. Ustvari može protiv slabijih ekipa, a i to je upito. pogledaj sljedeće:
Ozil- ne zna igrati odbranu
Ronaldo-ne igra odbranu
Isco- također defanzivno slab
Xabi- godine ga stižu, te trkački nije na nivou od prije 2-3 godine da pokriva veći dio terena
Modrić- kreativac koji slabije igra odbranu
Marcelo- spava u napadu
Benzema- nezainteresovan da trči i da se vraća na svoju polovicu
Ne možeš se samo oslanjati na ofanzivni dio ekipe. Moraš imati radilicu na terenu. Trkača koji kvari igru protivnika i pokriva veliki dio terena. Sad niko nije kriv što je Real propustio Martineza, destruktivca sa dobrom tehnikom i pasom, pa mora ostati na Khediri koji je slabije tehnčki potkovan, ali itekako zahvalan.
Zadnja izmjena: RMA, dana/u 28 jun 2013, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 jun 2013, 14:53

Modric i Xabi je odlicna kombinacija..Gluposti su da Alonsa godine stizu, on je i dan- danas jedan od najboljih def.veznih.

A Modric igra obranu, jako dobru. Ne znam zasto ne bi on i Ozil mogli igrat zajedno :?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 28 jun 2013, 15:02

LBJ MVP je napisao/la:Neki Isco došao.
slika
Il club piu titolato al mondo!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 jun 2013, 15:19

Modrić loš u odbrani? Ljudi ba, jeste li vi gledali uopšte prošlu sezonu? Pa Modrić je naš najbolji veznjak, bolji od Alonsa. Najviše lopti je oduzeo. Sjajno se kreće, dinamičan, Alonsa već godine stižu, on je pri samom kraju. Modrić će biti u udarnoj postavi. ;)
Alonso - Modrić, ubitačna kombinacija.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 jun 2013, 16:02

slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 28 jun 2013, 23:51

Carlo zeli jos jedno veznjak? cudno al prema ovome sto se pise,zafrizli smo za Vidala i Pirla,a i Veratti je opcija.
Zamisli tandem
Pirlo-Xabi(perverzija) :mrgreen:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 29 jun 2013, 00:46

nema tu sine nikakve perverzije osim dugih lopti , zamisli ti rupe nazad sa njima u veznom redu ?

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 29 jun 2013, 01:33

Usput, obojica zajedno skoro 70 godina :mrgreen:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 jun 2013, 02:06

anonymousHD je napisao/la:Modrić loš u odbrani? Ljudi ba, jeste li vi gledali uopšte prošlu sezonu? Pa Modrić je naš najbolji veznjak, bolji od Alonsa. Najviše lopti je oduzeo. Sjajno se kreće, dinamičan, Alonsa već godine stižu, on je pri samom kraju. Modrić će biti u udarnoj postavi. ;)
Nemoj se brukati, leba ti...

Slab je u odbrani dakako, onako sicusan, moze da ga gazi ko stigne, fizicki je nesposoban da izdrzi duel i dosta lopti gubi. Nije Carlo lud, Kondogbia dolazi, taj as ce u prvu da gazi pored Xabia, kakav Modric, Modric samo kao zamena za Alonsa, ili tu dvojicu gledati zajedno protiv Osasune, Celte i slicnih.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 29 jun 2013, 10:34

joj al precjenjujete Alonsa , ljudi on je pri kraju karijeru , nije ni pola igraca sto je bio prije 2 godine , njegovo vrijeme je proslo , to vam pokazuje drugi dio sezone bas kao i cinjenica da ga nema na kupu konfederacija . Protiv godina se ne moze , zvao se ti Alonso , Ronaldo , Messi , itd.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 jun 2013, 10:59

Paradajz je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Modrić loš u odbrani? Ljudi ba, jeste li vi gledali uopšte prošlu sezonu? Pa Modrić je naš najbolji veznjak, bolji od Alonsa. Najviše lopti je oduzeo. Sjajno se kreće, dinamičan, Alonsa već godine stižu, on je pri samom kraju. Modrić će biti u udarnoj postavi. ;)

Slab je u odbrani dakako, onako sicusan, moze da ga gazi ko stigne, fizicki je nesposoban da izdrzi duel i dosta lopti gubi. Nije Carlo lud, Kondogbia dolazi, taj as ce u prvu da gazi pored Xabia, kakav Modric, Modric samo kao zamena za Alonsa, ili tu dvojicu gledati zajedno protiv Osasune, Celte i slicnih.
:lol:

Momak pitam se koliko si ti gledao Modrica zadnjih sezona...Jer da Kondogbia bude ispred Luke je :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 29 jun 2013, 12:39

Gledo sam ga drugu polusezonu i bio je naš najbolji veznjak. Na oko je bio najbolji a i statističk je bio najbolji. Najviše je ukrao lopti od svih našiih veznjaka, pogotovo više od destruktivca Khedire, ako ne veruješ imaš Marca, pa traži tamo. Ja iznosim činjenice, a ko je pratio Real će se sa mnom složit. ;)

Alonsa nema na kupu konfederacije jer se čovek povredio i operisan je. Kakvi flopovi neinformisani na ovom forumu.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 29 jun 2013, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 jun 2013, 12:41

Kakav pogodak Reala sa Iscom. Dečko je provjeren igrač i nije net zvijezda za razliku od Neymara i puno je bolji od tog oskarovca,što će dokazati u idućoj sezoni :)
Ja te volim, volim Željo..

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 29 jun 2013, 13:29

anonymousHD je napisao/la:Gledo sam ga drugu polusezonu i bio je naš najbolji veznjak. Na oko je bio najbolji a i statističk je bio najbolji. Najviše je ukrao lopti od svih našiih veznjaka, pogotovo više od destruktivca Khedire, ako ne veruješ imaš Marca, pa traži tamo. Ja iznosim činjenice, a ko je pratio Real će se sa mnom složit. ;)

Alonsa nema na kupu konfederacije jer se čovek povredio i operisan je. Kakvi flopovi neinformisani na ovom forumu.
+
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 jun 2013, 14:12

Lillard je napisao/la: :lol:

Momak pitam se koliko si ti gledao Modrica zadnjih sezona...Jer da Kondogbia bude ispred Luke je :lol:
Pa on zbog formacije mora ispred, a ne zbog kvaliteta. Gledao sam ga u Spursima, odbrana nula, zna se i zasto. Zato je pored njega uvek bio ili Sandro, ili trkac Parker, ili drvoseca Huddlestone, da bi ga pokrivali. Ko ce koga pokrivati kada Xabi i Modric budu igrali ??? Xabi u godinama, povredjen, Modric ne zna odbranu, to Bayern gazi sa pola gasa.
Xabi povredjen, ali bez njega, Real ne postoji, zato su i imali "uspesnu" sezonu, jer je on bio u relativno slaboj formi...

Moze Modric da igra mesto njega, i da bude Kondogbija/Khedira pored njega, to podrzavam. Niko nije osporavao da je Modric bio dobar u drugom delu sezone, samo da je on kvalitetom bolji od Xabia, notorna glupost.

Ja nikakvu Marcu ne uzimam za izvor, Opta lepo i vidis koliko je Modric pogubio lopti, a da je uzimao, jeste, ali to nije uopste u tolikoj meri.
Voleo bih da gledam taj vezni, ali kapiram da to jaci timovi u LS gaze...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 29 jun 2013, 14:59

Ja ti poredim Modrića sa igračima Real Madrida, kakve veze on ima više sa Tottenhamom i kakav je tamo bio. To se više ne gleda.
Pa Marca, Opta isti klinac, ne možeš ti statistiku izmislit. Pa Khedira koliko je lopti izgubio, toliko nije oduzeo za prethodne tri sezone. Khedira je mrtvi flop, najgori igrač Real Madrid. On na terenu služi da trči, a hoće li nekad oduzet loptu to on više i ne gleda. Čovek dva pasa nema tačna na utakmici, gori je od Pepea, majko draga. Ljudi ga sramote od Inieste do Van Persija...
Sreća pa je Ancelotti to uvidio i dovodi boljeg igrača od njega, jer svaki vezni je bolji od njega.

Ja ne kažem da je u celosti Modrić bolji od Alonsa, ali ova zadnja polusezona tako kaže. Alonso je istrošen, njegovo vreme se bliži kraju i logiččno je da on pada u formi i zato se traži adekvatna zamena za njega.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 jun 2013, 17:36

Za Khediru se slažem da ga treba maknuti iz prve postave.Imao je tri sezone da se dokaže i mislim da se on uopšte ne uklapa sa ovim igračima koje Real ima.Igrao je zadnjeg veznog solidno, ali je cijelo vrijeme pokušavao i da traži loptu, tj. da gradi i igru tima, i pokazao da od toga nema blage veze.A broj kvalitetnih šansi koje je promašio je sasvim sigurno dvocifren.
Pitanje je ko da ga naslijedi u prvih 11..Po meni ga Modrić može naslijediti, tj. da par u vezi bude Alonso-Modrić.Zdrav Alonso naravno sa puno više zadataka u odbrani.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 29 jun 2013, 21:06

Paradajz je napisao/la:

da sigurno ce Modric biti zamjena Kondogbia :lol:
kao sto neko rece bio je najbolji igrac Reala u 2. polusezoni (velika steta sto nije prije stigao)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.