Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- harebianconero
- Kontakt:
Re: Chat
Evo ja se tek sad probudio, jesam se naspavao mmmmmmmmmmm
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- sarajlija89
- Kontakt:
Naprotiv, u 4 sam legao..u pola 10 ustao...nisam ni doruckovao jbt...evo sad cu, pa chelsea da gledam...harebianconero je napisao/la:Evo ja se tek sad probudio, jesam se naspavao mmmmmmmmmmm

opet sam poceo par noci nezdravo zivjeti...a taman normalno navikao...jbem ti zene

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vidi ovoga prdonje

Eto samo da znate i da BH Telecom od 1. januara povečava brzinu ineta...

Eto samo da znate i da BH Telecom od 1. januara povečava brzinu ineta...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Bianconeri1988 je napisao/la:Eto samo da znate i da BH Telecom od 1. januara povečava brzinu ineta...

FK Pjetlovi
- harebianconero
- Kontakt:
Whoaaa
Znaci ja cu imati ovaj net flat 4

Dobro jutro
.
Joj luđaka kod nas Bože dragi,hoće lik pješke na Hadždž da ide
.6 mjeseci će da putuje,ne znam možda su neki od vas i čuli za njega Senad Hadžić,napisao neke knjige.Mene proganjao 2 godine da mi da knjigu i na kraju uzmem
.Ja sad krenuo u kladionicu po gradu polijepljene plakate kuda će ići
.Koji luđak.

Joj luđaka kod nas Bože dragi,hoće lik pješke na Hadždž da ide

http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
-
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/svijet/globus ... /111202127" onclick="window.open(this.href);return false;
KARZAI DOZVOLIO DA NAPUSTI ZATVOR
Silovana Afganistanka može birati hoće li se udati za silovatelja
Afganistanski predsjednik Hamid Karzai naredio je oslobađanje žene koja je optužena za preljubu, nakon što ju je rođak silovao. Afganistanski pravosudni organi su se sastali da bi razmotrili slučaj i predloženo je pomilovanje za ženu koja je identifikovana samo kao Gulnaz, radi zaštite identiteta.
Gulnaz je osuđena na 12 godina zbog preljube, nakon što je prijavila policiji da ju je suprugov rođak silovao dvije godine. Njena nevolja dobila je međunarodne dimenzije nakon što su čelnici Evropske Unije zabranili emitovanje dokumentarca koji je snimljen o njoj, zbog toga što prema njihovom mišljenju to ugrožava njenu sigurnost.
Afganistanski ministar pravde Habibullah Ghaleb predstavio je slučaj sudskom vijeću u prisustvu predsjednika Karzaija. Sudsko vijeće se također složilo u pogledu njenog pomilovanja.
Karzai je onda naredio da se objavi dekret o Gulnazinom oslobađanju. Gulnaz odgaja svoju kćerku u zatvoru i pristala je da se uda za svog silovatelja ukoliko je puste kako bi joj kćerka imala status djeteta koje je ''proizvod braka''.
Međutim, glasnogovornik predsjednika Afganistana je rekao da njeno oslobađanje nije uvjetovano udajom za svog napadača. Ministar pravde će se sastati sa Gulnaz i pitati je da li se želi udati za svog napadača, rečeno je tom prilikom.
st
Sudija koji je odlučivao u njenom slučaju ju je prvobitno optužio, a zatim dodao broj godina zatvora zato što nije dovoljno brzo prijavila silovanje. Silovatelj je u to vrijeme bio oženjen što je otežavajuća okolnost za Gulnaz, prenosi CNN.
KARZAI DOZVOLIO DA NAPUSTI ZATVOR
Silovana Afganistanka može birati hoće li se udati za silovatelja
Afganistanski predsjednik Hamid Karzai naredio je oslobađanje žene koja je optužena za preljubu, nakon što ju je rođak silovao. Afganistanski pravosudni organi su se sastali da bi razmotrili slučaj i predloženo je pomilovanje za ženu koja je identifikovana samo kao Gulnaz, radi zaštite identiteta.
Gulnaz je osuđena na 12 godina zbog preljube, nakon što je prijavila policiji da ju je suprugov rođak silovao dvije godine. Njena nevolja dobila je međunarodne dimenzije nakon što su čelnici Evropske Unije zabranili emitovanje dokumentarca koji je snimljen o njoj, zbog toga što prema njihovom mišljenju to ugrožava njenu sigurnost.
Afganistanski ministar pravde Habibullah Ghaleb predstavio je slučaj sudskom vijeću u prisustvu predsjednika Karzaija. Sudsko vijeće se također složilo u pogledu njenog pomilovanja.
Karzai je onda naredio da se objavi dekret o Gulnazinom oslobađanju. Gulnaz odgaja svoju kćerku u zatvoru i pristala je da se uda za svog silovatelja ukoliko je puste kako bi joj kćerka imala status djeteta koje je ''proizvod braka''.
Međutim, glasnogovornik predsjednika Afganistana je rekao da njeno oslobađanje nije uvjetovano udajom za svog napadača. Ministar pravde će se sastati sa Gulnaz i pitati je da li se želi udati za svog napadača, rečeno je tom prilikom.
st
Sudija koji je odlučivao u njenom slučaju ju je prvobitno optužio, a zatim dodao broj godina zatvora zato što nije dovoljno brzo prijavila silovanje. Silovatelj je u to vrijeme bio oženjen što je otežavajuća okolnost za Gulnaz, prenosi CNN.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 

- harebianconero
- Kontakt:
Odo igrat kosarke, nisam izasao iz kuce od nedjelje, jer sam zahebao zglob bio.. Odo da malo povratim formu 

Ev da se javno izvinim administraciji,zbog spama
Ozb,neece se vise ponovit..
Vozdra raja,sta ima??

Ozb,neece se vise ponovit..
Vozdra raja,sta ima??

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
veceras izlazim sa bivsom..premunt'o sam je
dje mi je legenda da proslavim ovo zajedno sa njim

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa ne povecava se brzina samo net flat 2, vec svima, tako da ces imati i dalje netflat 2 sa vecom brzinomharebianconero je napisao/la:Whoaaa![]()
Da hoce vise snijeg past ...Evo kazu uzvijate u suncanom vikendu sljedece sedmice moguc snijeg. Hvala ti Boze!
ne volim ja vala snijeg nikakonime_tm87 je napisao/la:Da hoce vise snijeg past ...Evo kazu uzvijate u suncanom vikendu sljedece sedmice moguc snijeg. Hvala ti Boze!

Koja stranica ima dobra za free upload i da je provjerena.. trebam nesto drugarici pokazat, sto sam pravio.. aa jedini nacin mi je ovako..

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- harebianconero
- Kontakt:
Ne, ko je imao net flat 2 imat ce net flat 4, ko je net flat 1 imat ce net flat 2. Pogledaj malo bolje slikuQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa ne povecava se brzina samo net flat 2, vec svima, tako da ces imati i dalje netflat 2 sa vecom brzinomharebianconero je napisao/la:Whoaaa![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Znači onaj ružniji je ostavioT-MAC je napisao/la:veceras izlazim sa bivsom..premunt'o sam je![]()

Hajde evo slavimooooooooo

Ma nek je sasrećom da je još više premuntaš

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ostavila ona njega,shvatila je da sam ljepsilegenda reala je napisao/la:
Znači onaj ružniji je ostavio![]()
![]()
Hajde evo slavimooooooooo![]()
Ma nek je sasrećom da je još više premuntaš

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- legenda reala
- Kontakt:
A tako značiT-MAC je napisao/la:ostavila ona njega,shvatila je da sam ljepsilegenda reala je napisao/la:
Znači onaj ružniji je ostavio![]()
![]()
Hajde evo slavimooooooooo![]()
Ma nek je sasrećom da je još više premuntaš![]()
![]()

Nek je došla pameti ,pa kad god

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 3 gosta.