Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Mislim da cemo dovesti Lulica, Diamanti, Poli i IBRU
Mislim da je ovo najrealnije!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Moguće, znam samo da je Conte od uprave tražio obećanje da mu se na ljeto obezbjede velika pojačanja, mislim da se o tome govorilo kad je trebao produžit ugovor, nisam 100% siguran. Stoga ne sumnjam da će doći bar 2 kvalitetna igrača.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
-
- Kontakt:
neko ce doci.........sigurno......

Evo englezi prenose kako je Nani sve dogovorio sa nama,,,jos ostaje samo da se klubovi dogovore,,nezeli vise ostati na old trafordu....

Evo englezi prenose kako je Nani sve dogovorio sa nama,,,jos ostaje samo da se klubovi dogovore,,nezeli vise ostati na old trafordu....
Doći će Matheus, sin Bebeta.
Vjerovatno će ga parkirati u primaveru, mada ja ne bih momka koji je 1994 godište bacao među djecu već mu tražiti angažman u Seriji B, ili čak Sassuolu u Seriji A.
Uskoro će doći na medicinski pregled.
http://juventiknows.com/the-sad-disappe ... n-caceres/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar članak u kojem ima istine, povreda je bilo, ok, ali se malo koristi, Conte sve rotira osim stopera, ali i kada je to radio, Caceres nije igrao, ima broj utkamica koji je mali ako uzmemo u obzir sva takmičenja, ovako klasan stoper može igrati u svakom klubu u Evropi i Conte mora tu malo otvoriti oči.

Vjerovatno će ga parkirati u primaveru, mada ja ne bih momka koji je 1994 godište bacao među djecu već mu tražiti angažman u Seriji B, ili čak Sassuolu u Seriji A.
Uskoro će doći na medicinski pregled.
http://juventiknows.com/the-sad-disappe ... n-caceres/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar članak u kojem ima istine, povreda je bilo, ok, ali se malo koristi, Conte sve rotira osim stopera, ali i kada je to radio, Caceres nije igrao, ima broj utkamica koji je mali ako uzmemo u obzir sva takmičenja, ovako klasan stoper može igrati u svakom klubu u Evropi i Conte mora tu malo otvoriti oči.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nadam se da ce to shvatiti dok ne bude prekasno, ja ni u jednoj kombinaciji ne vidim ovaj nas tim bez Kaseresa. Momak je odlican na najmanje 2 pozicije i dostojan da bude backup i u Juventusu iz 2003/03, istina povreda ga je unazadila al i kad bude spreman kad vidim Pelusa na stoperu pa cak i Padoina na beku ispred njega tacno popizdim na Kontea.
kako god Kaseres mora ostati i mora dobiti vise prilike naredne sezone jer sigurno ima mjesta i svoju ulogu u ovoj ekipi, a kao backup i u skoro svakoj ekipi na svijetu. da je talijan bio bi starter 99%.
kako god Kaseres mora ostati i mora dobiti vise prilike naredne sezone jer sigurno ima mjesta i svoju ulogu u ovoj ekipi, a kao backup i u skoro svakoj ekipi na svijetu. da je talijan bio bi starter 99%.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Trequartista
- Kontakt:
Nemojte tako. Caceres kad je god bio 100 % spreman uvijek je dobivao kakvu-takvu minutažu, a u slučaju suspenzije nekog od trojice štopera konstantno je bio prvi izbor.
Čim je se u potpunosti oporavio od povrede dobio je priliku, tako je bilo i protiv Torina neki dan.
Čim je se u potpunosti oporavio od povrede dobio je priliku, tako je bilo i protiv Torina neki dan.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Caceres ima odigranih 19 mečeva u svim takmičenjima. fakat premalo za igrača tih kvaliteta, jedan Peluso, koji je došao na polusezoni ima 15, Padoin 23 ili jedan flop Isla 17.
Malo je igrao, on mora biti prva alternativa svugdje izuzev na LB-u.
Moram priznati da sam jedan od onih koji je očekivao da on bude starter umjesto Bonnucia na tom mjestu u sredini, ali se nije desilo jer Caceres nije talijan, ali da mora igrati više, apsolutno ili će tražiti da ide pa ćemo odbranu morati krpiti flopovima ala Bochetti što bi nas dovelo u probleme jer nam odbrana polahko stari i Caceres treba biti lider nazad u roku od godine, godine i pol.
Moram priznati da sam jedan od onih koji je očekivao da on bude starter umjesto Bonnucia na tom mjestu u sredini, ali se nije desilo jer Caceres nije talijan, ali da mora igrati više, apsolutno ili će tražiti da ide pa ćemo odbranu morati krpiti flopovima ala Bochetti što bi nas dovelo u probleme jer nam odbrana polahko stari i Caceres treba biti lider nazad u roku od godine, godine i pol.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Trequartista
- Kontakt:
Caceres uopšte nije bio spreman u periodu dok je igrao Peluso. Ove sezone je Caceres bio više van terena nego na terenu.
Pogledaj u koliko utakmica je Caceres bio u protokolu i u koliko je dobio šansi.
Ne branim Pelusa niti Padoina, ali nisu oni krivi što je Caceres bio povrijeđen pa su ljudi dobili priliku, morao je neko igrati.
Pogledaj u koliko utakmica je Caceres bio u protokolu i u koliko je dobio šansi.
Ne branim Pelusa niti Padoina, ali nisu oni krivi što je Caceres bio povrijeđen pa su ljudi dobili priliku, morao je neko igrati.
Pogba je napisao/la:Caceres ima odigranih 19 mečeva u svim takmičenjima. fakat premalo za igrača tih kvaliteta, jedan Peluso, koji je došao na polusezoni ima 15, Padoin 23 ili jedan flop Isla 17.
Ne mogu Contea skontati po tom pitanju nikako ebeni Peluso i Padoin budu ispred njega nide veze ali nije talijan

Juve pratim od 1990 godine ali nikad ovako dva ogranicena igraca nismo imali Peluso i Padoin pa za njih dvojicu Grygera,Grosso i Molinaro su izmislili fudbal definitivno
Ko danas prelazi kod nas?
CR7, Messi i Ibra u paketu + Effenberg iz penzije

CR7, Messi i Ibra u paketu + Effenberg iz penzije

29 ... a do maja 2012 - 30 ...

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Na osnovu čega si ti stekao ovo mišljenje neverovatno me interesuje ? Poli je najtalentovaniji italijanski igrač svoje generacije, jako kreativan, pokretljiv, dobar udarac i mene lično podseća na Montoliva, baš dosta. Inter se opasno zajebao sa njim što ga nisu istrpeli. A Luka Marone...hm, izvikan po mom mišljenju i kad god je igrao ništa spektakularno nije uradio. Protiv Lacija konkretno u 1/2 Kupa očajan, dosta grešaka u predaji lopte, visio celu tekmu, baš loš bio. Ako nema prostora da igra neka ide na pozajmicu negde u Seriju A, nek pokaže da može i nek se vrati, prodamo Vidala za 45 miliona i on na njegovo mesto, profitiramo....kako ova poslednja rečenica zvuči kao utopijaPogba je napisao/la:To je ta anomalija koja je usađena u svakog Juventina, svaki sa strane je bolji od našeg.
Poli je igrač sa više utakmica na Serie A nivou od Marronea, ali mu ne može pera odbit', moje mišljenje.
Poli je ok igrač, ali ništa specijalno i svakako je veliki grijeh da se desi ono što će se desiti, a neki dan sam pisao, Poli će doći i igrati, imati finu minutažu za back-upa, dok će Marrone otići iako na terenu igraju iste pozicije, a Marrone je polivalentniji i može igrati registu i libera vrlo solidno.
Svakako mi je draže, opet, gledati i Polia nego Giacherinnia ili Padoina na mjestima u veznom redu.

3.5 miliona, ovogodišnjim ugovorom je smanjio primanja sa 6 na 3.5 miliona, ako se ne varam.Pogba je napisao/la:Gigi ima najveću platu trenutno, oko 5 miliona.![]()
+1Burberry46 je napisao/la:Mislim da cemo dovesti Lulica, Diamanti, Poli i IBRU
Koliko para toliko muzike. Kakav Koentrao, ko će u ovom trenutku da baci 20m na beka, ne zbog toga što Koentrao igra tu poziciju, što je bek pa 20m mnogo, već zbog toga što nam ipak bek nije prioritet. Tu dolazimo do zaključka da je Lulić skroz realna opcija, nisam srećan, nikako, no bolji je od Pelusa i De Ćeljea, pa ako tako gledamo to je apgrejd.
Doći će napadač, Ibra je po mojoj želji, dok Iguain nikako...nikao, to nije igrač koji će da donosi sam prevagu na našu korist kada zapne, nije igrač koji sam izmisli gol već dobrim delom zavisi od ekipe. Ljorente je dakle klasa za njega i ako već dovodimo još jednog napdača treba da gladamo da dovodimo igrača koji je bolji od Ljorentea.
I ova priča sa imenima koja se ponavlja iz godine u godinu me opako nervira, da li mi stvarno pokušavamo svuda pa gde prođemo ili novinari lupetaju ne znam, ali me jako nervira ! Svaki dan neko novo ime, pola Evrope mi dovodimo celo leto i na kraju nam dođe drvo iz Danske, čak nas i Berbatov izlobuje

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a sto ne bi sad prodali Markizija za 30 i profitirali odmah.. vidim neki su vec poceli (gojzericaBrajkula je napisao/la: prodamo Vidala za 45 miliona i on na njegovo mesto, profitiramo...

Markizio NECE prihvatiti klupu kao prvo, a kao drugo igrat ce prije Pogbe jer je Talijan sto ce biti zalosno da takav dragulj sjedi na klupi ili ga Raiola makne negdje gdje ce igrati ( nece on njeg trpiti na klupi). A ciji odlazak bi prije prihvatili Pogba ili Markizijo? svako ko realno razmislja zna da je Pogba buduci najkompletniji vezni na svijetu tako da ...bilo bi debilno da ga izgubimo jer neki kasper na terenu mora igrati, da ne kazem sto bi nam se igra unazadila jer kao sto rekoh Pogba je vec sad bolji igrac.
nemam ja nista toliko protiv Markizija i volio bih da ostane tu kao backup ako to prihvati, ali realno ako bi birali koga prije prodati i usmjeriti sredstva na kriticne pozicije on je logican izbor, jer na dva mjesta u timu za koja se on bori imamo 2 bolja igraca i jednog podjednakog.
Juventus F.C.
Prije bih prihvatio da Pirlo sutra ode nego da Marcha ode.
Juve sebi ne moze priustiti luksuz da prodaje vezne igrace, a pogotovo jer je Pirlo blizu svog roka trajanja i tesko ce biti prvo njega zamijeniti pa sve ostalo.
Brajkula, navedi mi bez google-a veznjaka generacije 1989 koje je Poli, ako se ne varam. Italija nema uopce igrace koji su rodjeni te godine, kao da nisu bogom dati.
Generalno postoji deficit mladih iole kvalitetnih talijanskih centralnih veznjaka.
Juve sebi ne moze priustiti luksuz da prodaje vezne igrace, a pogotovo jer je Pirlo blizu svog roka trajanja i tesko ce biti prvo njega zamijeniti pa sve ostalo.
Brajkula, navedi mi bez google-a veznjaka generacije 1989 koje je Poli, ako se ne varam. Italija nema uopce igrace koji su rodjeni te godine, kao da nisu bogom dati.
Generalno postoji deficit mladih iole kvalitetnih talijanskih centralnih veznjaka.
#MaxOUT
#MaxOUT
A ne bi ni Pogba bio lose rjesenje umjesto Pirla ove dvije sezone dok ovaj karijeru privodi kraju. U te dvije sezone bi se imalo prostora za pronalaskom nekog mladog igraca za tu poziciju, ako vec ne bude nista od Verattija.
Marchisio je jako bitan igrac, istina i mene naljuti sto ga nema 5 tekmi nigdje, pa 2 super odigra. Stvar je u tome sto ga gledajuci tih 5 tekmi, ne gledamo njega nego gledamo druge pojedince koji obiljeze mec. Obavlja on zaista puno posla. Nije u tome stvar sto puno trci i pokriva teren, to rade svi igraci pod palicom Contea, ali jednostavno bez njega kao da fali nesto ovom Juventusu. Rijesio je mnogo derbija, gdje se pojedinci koje sad hvalimo nisu vidjeli.
Marchisio je jako bitan igrac, istina i mene naljuti sto ga nema 5 tekmi nigdje, pa 2 super odigra. Stvar je u tome sto ga gledajuci tih 5 tekmi, ne gledamo njega nego gledamo druge pojedince koji obiljeze mec. Obavlja on zaista puno posla. Nije u tome stvar sto puno trci i pokriva teren, to rade svi igraci pod palicom Contea, ali jednostavno bez njega kao da fali nesto ovom Juventusu. Rijesio je mnogo derbija, gdje se pojedinci koje sad hvalimo nisu vidjeli.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma ne moze to Pogba, nema on ipak to sto ima Pirlo ili Verratti tu neku viziju.
Alessandro Del Piero !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Pogba-Markizio-Vidal mogu u 4-3-3 AKO bi ispred njih bili recimo Vucko lijevo, Dijamanti/Roben desno i Ibra naprijed... tad bi imali dovoljno kreativnih igraca naprijed da se ne osjeti manjak Pirla ...Pogba i Vidal mogu iznijeti loptu do njih jer nisu ni oni tehnicki losi igraci, a plus Pogba bi dobro dosao da kompenzira nedostatak trke te trojice ispred...
dok u 3-5-2 mora biti kreativac na terenu i 2 WC napadaca.
dok u 3-5-2 mora biti kreativac na terenu i 2 WC napadaca.
Ko je podjednak ? Ako si mislio na Maronea onda se grdno varaš jer je razlika između njih dvojice je razlika otprilike kao između Balotelija npr. i Kvaljarele, tako nekako.ultrasstyle_tz je napisao/la:a sto ne bi sad prodali Markizija za 30 i profitirali odmah.. vidim neki su vec poceli (gojzerica) nadolazit polako i skontali da je Markizijo vec naredne sezone klupa..Vidal je izmislio fudbal za njega, a i Pogba je vec sad bolji igrac, da ne govorim u sta momak moze izrasti i grehota je da bude na klupi, a trece mjesto u veznom triju je rezervisano za kreativca ( Pirlo i njegova zamjena). takodjer imamo i backup veznjaka ( Asamoa) koji nije losiji nista od njega).
Markizio NECE prihvatiti klupu kao prvo, a kao drugo igrat ce prije Pogbe jer je Talijan sto ce biti zalosno da takav dragulj sjedi na klupi ili ga Raiola makne negdje gdje ce igrati ( nece on njeg trpiti na klupi). A ciji odlazak bi prije prihvatili Pogba ili Markizijo? svako ko realno razmislja zna da je Pogba buduci najkompletniji vezni na svijetu tako da ...bilo bi debilno da ga izgubimo jer neki kasper na terenu mora igrati, da ne kazem sto bi nam se igra unazadila jer kao sto rekoh Pogba je vec sad bolji igrac.
nemam ja nista toliko protiv Markizija i volio bih da ostane tu kao backup ako to prihvati, ali realno ako bi birali koga prije prodati i usmjeriti sredstva na kriticne pozicije on je logican izbor, jer na dva mjesta u timu za koja se on bori imamo 2 bolja igraca i jednog podjednakog.
Ne bih dao Markizija ni za koje pare. Prvo radi se o našem čovek, čoveku koji voli klub pre svega, drugo radi se o igraču koji može da igra na više pozicija što se potvrdilo ove godine, treće radi se o jednom od taktičkih najpotkovanijih igrača u ligi, svaki trener bi poželeo takvog igrača u timu i na kraju pre bih dao i Pogbu i Vidala nego Markizija, ne zbog toga što je Markizo za mene bolji igrač, već zbog toga što će se Pogbi jednog dana dići ona stvar i rešiće da ode u neki PSŽ, Mančester Siti i tsl. jer mu nude vanvasionske plate, dok će Markizio uvek birati pre Juventus nego ostale i pre svega, što je najbitnije biraće ljubav prema klubu a ne novac, a u ostalom nijanse odlučuju o kvalitetu između tih ekstra kvalitetnih veznih igrača, nijanse.
Eto ti i u celom tom neredu Poli je najbolji igrač. Ne znam zašto se toliko potcenjuje jer sam gledao Sampdoriju ove sezone dosta puta i Poli je njima glavni igrač, sve se oko njega vrti. Msm ok to je samo Sampdorija ali ne dolazi on kod nas da bude nosilac igre već bek-ap i smem da garantujem da će se pokazati kao jako kvalitetan bek-ap. Marone jednostavno nije nam dao do znanja da možemo da verujemo u njega i Poli je trenutno bolje rešenje od istog, plus i on je mlad i može se samo razvijati. Msm ukapirao si poentu, uopšte nisam oduševljen Maroneom i ne bih se baš uopšte potresao ako ode.Pogba je napisao/la:Brajkula, navedi mi bez google-a veznjaka generacije 1989 koje je Poli, ako se ne varam. Italija nema uopce igrace koji su rodjeni te godine, kao da nisu bogom dati.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Asamoa je podjednak na veznom, na njeg sam mislio...
a od tog pristupa nema nista , vodeci se tom logikom sta ce nam lijevi bek tipa Konetraa, Lulica, Radua itd itd kojem se moze dignut da negdje ode nekad , pored zivog De Celjea koji je losiji igrac od lijevog beka Bratstva iz Gracanice ali njemu se nece citiram : "jednog dana dići ona stvar i rešiće da ode u neki PSŽ, Mančester Siti i tsl. jer mu nude vanvasionske plate, dok će De Celje uvek birati pre Juventus nego ostale i pre svega, što je najbitnije biraće ljubav prema klubu a ne novac" - de malo ozbiljnosti ba.
mi smo valjda Juve i tu trebaju da igraju najbolji igraci, u krajnjoj liniji i da im se obezbijede najbolji uslovi da ne idu nigdje, a ne da igraju neki jer su Talijani ili jer vole klub, a da ne govorim da nam jedan od najvecih talenata na svijetu sjedi na klupi i da ga unistavamo jer se bojimo da ce otici u Siti ako nam postane glavni igrac
- to je mentalitet Sampdorije, Livorna, Palerma i Marote. Znaci treba da dovodimo Pelusa, Padoina, Djakerinija jer ih niko nece i nece nikad otic u Siti i PSG, a ne igrace koji nam mogu unaprijediti igru ali eto mogu i otic nekad ?...
u Juventusu uvijek moraju igrati najbolji, a ne oni koji su ili iz Torina, ili Talijani ili vole klub, ili nece da idu iz kluba.
i ja bih bio presretan da Markizijo pristane da ostane kao backup jer boljeg ne mozemo naci, ali da igra ispred Pogbe i Vidala zat sto je "nase dijete"- nikad.
a od tog pristupa nema nista , vodeci se tom logikom sta ce nam lijevi bek tipa Konetraa, Lulica, Radua itd itd kojem se moze dignut da negdje ode nekad , pored zivog De Celjea koji je losiji igrac od lijevog beka Bratstva iz Gracanice ali njemu se nece citiram : "jednog dana dići ona stvar i rešiće da ode u neki PSŽ, Mančester Siti i tsl. jer mu nude vanvasionske plate, dok će De Celje uvek birati pre Juventus nego ostale i pre svega, što je najbitnije biraće ljubav prema klubu a ne novac" - de malo ozbiljnosti ba.
mi smo valjda Juve i tu trebaju da igraju najbolji igraci, u krajnjoj liniji i da im se obezbijede najbolji uslovi da ne idu nigdje, a ne da igraju neki jer su Talijani ili jer vole klub, a da ne govorim da nam jedan od najvecih talenata na svijetu sjedi na klupi i da ga unistavamo jer se bojimo da ce otici u Siti ako nam postane glavni igrac

u Juventusu uvijek moraju igrati najbolji, a ne oni koji su ili iz Torina, ili Talijani ili vole klub, ili nece da idu iz kluba.
i ja bih bio presretan da Markizijo pristane da ostane kao backup jer boljeg ne mozemo naci, ali da igra ispred Pogbe i Vidala zat sto je "nase dijete"- nikad.
- Trequartista
- Kontakt:
Jesi se i ti nakačio na Marchisia, popusti više, isto kao da ti je uradio ne znam ni ja šta.
Marchisio sigurno neće napustiti klub jer je nezamjenljiv član startne postave, a to što je tebi antipatičan pa mora otići je druga stvar.
Svaki post ti u fazonu da Marchisio mora otići, bukvalno svaki.
Hvala Bogu pa Prandelli i Conte drugačije razmišljaju.

Marchisio sigurno neće napustiti klub jer je nezamjenljiv član startne postave, a to što je tebi antipatičan pa mora otići je druga stvar.
Svaki post ti u fazonu da Marchisio mora otići, bukvalno svaki.
Hvala Bogu pa Prandelli i Conte drugačije razmišljaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.