Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- MocMahale444
Re: Mirza Teletović
http://ba.****/a89965/Sport-Klub/ ... evite.html
Za onog gore clana sto potencira njegovo izbacivanje.
Standardno hvatanje za repove.
Samo sto ja ne znam o cemu vi vise pricate, potencirate tu bahatost, opet ponavljam.
Broj jedan je da je Mirza pogrijesio, a broj dva da mu Dzanan nije nista opsovao.
Pricate o tome kako ne treba on sa Mozgom nista da raspravlja, on ovo on ono. Ljudi moji pa igrate za nacionalni dres, gubite, publika stoji 40minuta konstantno na nogama, navija..
Stavite se u svoju poziciju kad ste nervozni i neko vam kaze mrs! bili bi se spremni potuci..
A kamo li o ovim stvarima raspravljati..
Bezveze se desava djeljenje publike.. Raspravljanje koje ne vodi nikuda..
U ovom slucaju maksimalno podrzavam Dzanana, a sto se tice igre Mirze - nemam nista protiv da sutne 50 po utakmice, ali ako su to rezonski sutevi, a ne kao sto je on silio iz svih mogucih pozicija..
Kaze neko gore nije odigrana ni jedna akcija nije nista, kako ce se i odigrati, isti Dzanan nije dobio lopte pola utakmice, ostajao sam na trici, a ovaj i dalje silio.. Ne zelim da imate predstavu od mojih komentara da je samo Dzanan Dzanan Dzanan.. Daleko od toga, podrzavam kapitena u svakom slucaju ali onog trena kad ne bude glumio NBA star, kad bude stajao u zastitu svojih igraca, kad bude ostavljao srce na terenu, putovao sa ekipom, ne izmisljao da ne moze putovati jer je 100% mogao i ne znam sta sve ne.. Opet ponavljam svi trebaju imati respekt prema kapitenu ma ko on bio, ali treba se znati sta je i odgovornost kapitena. Taj dugi staz koji non stop spominjete, valjda je trebao nauciti svoju odgovornost, da je on taj koji drzi ekipu na okupu, ako je vec taj Mula toliki mulac da ne zna napraviti akcije, ""mogli su igrati kao "obican basket" pa bi sve fino znali"", medjutim kao i uvijek na silu ne ide nista! Iskoristicu ovu priliku i da cestitam Juki na toj istoj utakmici jer je pokazao dobru partiju. Medjutim imam osjecaj da je dobar dio bio problem zvani Musa, a to je da ne bi zabijao pa opet on bio u centru paznje..
Nemojte sta zamjeriti
Za onog gore clana sto potencira njegovo izbacivanje.
Standardno hvatanje za repove.
Samo sto ja ne znam o cemu vi vise pricate, potencirate tu bahatost, opet ponavljam.
Broj jedan je da je Mirza pogrijesio, a broj dva da mu Dzanan nije nista opsovao.
Pricate o tome kako ne treba on sa Mozgom nista da raspravlja, on ovo on ono. Ljudi moji pa igrate za nacionalni dres, gubite, publika stoji 40minuta konstantno na nogama, navija..
Stavite se u svoju poziciju kad ste nervozni i neko vam kaze mrs! bili bi se spremni potuci..
A kamo li o ovim stvarima raspravljati..
Bezveze se desava djeljenje publike.. Raspravljanje koje ne vodi nikuda..
U ovom slucaju maksimalno podrzavam Dzanana, a sto se tice igre Mirze - nemam nista protiv da sutne 50 po utakmice, ali ako su to rezonski sutevi, a ne kao sto je on silio iz svih mogucih pozicija..
Kaze neko gore nije odigrana ni jedna akcija nije nista, kako ce se i odigrati, isti Dzanan nije dobio lopte pola utakmice, ostajao sam na trici, a ovaj i dalje silio.. Ne zelim da imate predstavu od mojih komentara da je samo Dzanan Dzanan Dzanan.. Daleko od toga, podrzavam kapitena u svakom slucaju ali onog trena kad ne bude glumio NBA star, kad bude stajao u zastitu svojih igraca, kad bude ostavljao srce na terenu, putovao sa ekipom, ne izmisljao da ne moze putovati jer je 100% mogao i ne znam sta sve ne.. Opet ponavljam svi trebaju imati respekt prema kapitenu ma ko on bio, ali treba se znati sta je i odgovornost kapitena. Taj dugi staz koji non stop spominjete, valjda je trebao nauciti svoju odgovornost, da je on taj koji drzi ekipu na okupu, ako je vec taj Mula toliki mulac da ne zna napraviti akcije, ""mogli su igrati kao "obican basket" pa bi sve fino znali"", medjutim kao i uvijek na silu ne ide nista! Iskoristicu ovu priliku i da cestitam Juki na toj istoj utakmici jer je pokazao dobru partiju. Medjutim imam osjecaj da je dobar dio bio problem zvani Musa, a to je da ne bi zabijao pa opet on bio u centru paznje..
Nemojte sta zamjeriti

koliko je otvorenih šuteva imao Novicki na prošlom EB? ne vjerujem više od 1-2 na cijeloj utakmici, jer se odbrana koncentrira na njemu. Al mu to nije dalo za pravo da šuta u petoj sekundi preko ruke sa svih živih pozicija. U odlučujučoj utakmici zadnjih 5 min sjedio na klupi koliko se sječam i bodrio ekipu da stignu zaostatak
nema potpisa
Znam druže, al' ja se ne sjećam da je stil igre Dirka Nowitzkog bio brzi izlazak iz bloka na liniju za tri poena kao što Teletović radi u NBA-u, kao što je znao raditi i kod Ace i kod Duška u kvalifikacijama. Protiv Rusije je barem 5 puta istrčao iz bloka sam od sebe al' džaba kada naši igrači to ne prate.Admir_Sa je napisao/la:koliko je otvorenih šuteva imao Novicki na prošlom EB? ne vjerujem više od 1-2 na cijeloj utakmici, jer se odbrana koncentrira na njemu. Al mu to nije dalo za pravo da šuta u petoj sekundi preko ruke sa svih živih pozicija. U odlučujučoj utakmici zadnjih 5 min sjedio na klupi koliko se sječam i bodrio ekipu da stignu zaostatak
Znači nema te tu šta zatvoriti odbrana, brza akcija za Teletovića kad istrči iz bloka i onda ide šut pa ako uđe dobro i jest.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Znam druže, al' ja se ne sjećam da je stil igre Dirka Nowitzkog bio brzi izlazak iz bloka na liniju za tri poena kao što Teletović radi u NBA-u, kao što je znao raditi i kod Ace i kod Duška u kvalifikacijama. Protiv Rusije je barem 5 puta istrčao iz bloka sam od sebe al' džaba kada naši igrači to ne prate.Admir_Sa je napisao/la:koliko je otvorenih šuteva imao Novicki na prošlom EB? ne vjerujem više od 1-2 na cijeloj utakmici, jer se odbrana koncentrira na njemu. Al mu to nije dalo za pravo da šuta u petoj sekundi preko ruke sa svih živih pozicija. U odlučujučoj utakmici zadnjih 5 min sjedio na klupi koliko se sječam i bodrio ekipu da stignu zaostatak
Znači nema te tu šta zatvoriti odbrana, brza akcija za Teletovića kad istrči iz bloka i onda ide šut pa ako uđe dobro i jest.
Kako nije imao? Ja sam ih vidio par na pocetku utakmice, koje su i usle! Medjutim onda je imao par kojih je promasio, a onda poslije toga je bilo na silu..
Dzanan je zlato nije psovao

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
U ova 23 poena ja ne vidim tri akcije za Teletovića, ili je na silu ili preko ruke ili slobodna bacanja. A nešto se ne sjećam da je promašivao otvorene šuteve...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pusti druze ba ne vrijediRaonffa je napisao/la:U ova 23 poena ja ne vidim tri akcije za Teletovića, ili je na silu ili preko ruke ili slobodna bacanja. A nešto se ne sjećam da je promašivao otvorene šuteve...

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Ako nije u stanju protiv Svedske odigrati jedan na jedan i napraviti sebi prostor za sut,ne mora ni igrati u nba-u nek se vrati u evropu,bolje je.
Stvarno smijesne postove pisete. Fakat svako uzme kosarku komentarisati. Akciju zamisljate kao da igrac na kojeg se igra ostane sam kao duh bez imalo mijenjanja nekih stvari u toku akcije 

Nad tobom sunce najljepše sja
Raonffa je napisao/la:U ova 23 poena ja ne vidim tri akcije za Teletovića, ili je na silu ili preko ruke ili slobodna bacanja. A nešto se ne sjećam da je promašivao otvorene šuteve...
nisam siguran jesi li igrao kosarku

btw,steta je sto Titan ne igra on zna odlican blok postaviti,Kikan je tu dosta slab.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 14 sep 2016, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ovs trica na 0:55 prije toga je imao tri nerezonska suta i cetvrti je usao, i vristi i ludacki gleda prema klupi. A i taj sut je bio isforsiran. Cemu to, kome inat?lumani je napisao/la:Raonffa je napisao/la:U ova 23 poena ja ne vidim tri akcije za Teletovića, ili je na silu ili preko ruke ili slobodna bacanja. A nešto se ne sjećam da je promašivao otvorene šuteve...
nisam siguran jesi li igrao kosarkuznas li sta je akcija
Akcija ne znaci da ostajes sam na trici
Podgledaj ponovo video 3 trice su iz trka,gdje je dobio blok,protrcao i iskoristio to malo prostora
Na jednoj je dobio pas od Njemanje i bio sam,jer je bila kontra.
btw,steta je sto Titan ne igra on zna odlican blok postaviti,Kikan je tu dosta slab.
Nisam ni rekao da treba ostati sam na trici, ali samtrati da je za njega bilo dovoljno akcija u ove dvije utakmice je smiješno. Protiv Švedske nijedna (kao bio nespreman, a 7 dana poslije bio spremanlumani je napisao/la:Raonffa je napisao/la:U ova 23 poena ja ne vidim tri akcije za Teletovića, ili je na silu ili preko ruke ili slobodna bacanja. A nešto se ne sjećam da je promašivao otvorene šuteve...
nisam siguran jesi li igrao kosarkuznas li sta je akcija
Akcija ne znaci da ostajes sam na trici
Podgledaj ponovo video 3 trice su iz trka,gdje je dobio blok,protrcao i iskoristio to malo prostora
Na jednoj je dobio pas od Njemanje i bio sam,jer je bila kontra.

Uostalom ako ti smatraš da je ovo što je odigrano za Mirzu u ovim kvalifikacijama sasvim zadovoljavajuće onda nemamo o čemu raspravljati.
@biktit
to on vristi na Damira,jer je galamio na njega jer je napad prije bacio ciglu.Mirza je takav on ce uzeti svojih 20+ suteva pa sta bude:)
to on vristi na Damira,jer je galamio na njega jer je napad prije bacio ciglu.Mirza je takav on ce uzeti svojih 20+ suteva pa sta bude:)
@Raonffa,
Protiv Rusa je imao otvorenih ,ali je masio,cak iz kontre je pokusavao..Pogledaj snimak protiv Svedske,jedva hoda po terenu...Da 7 dana posle,a mozd je skino 3,4 kg..Inace ja ne znam kada je on dobro odigrao u Skenderiji,ako neko zna nek se javi.
Protiv Rusa je imao otvorenih ,ali je masio,cak iz kontre je pokusavao..Pogledaj snimak protiv Svedske,jedva hoda po terenu...Da 7 dana posle,a mozd je skino 3,4 kg..Inace ja ne znam kada je on dobro odigrao u Skenderiji,ako neko zna nek se javi.
- MocMahale444
Mirza "legendo" stipu idiote sto dalje od nosa ne vide, ssmo se ti oprosti
Nad tobom sunce najljepše sja
Kapitenu ne ostavljaj nas. Pišaj po savezu, selektoru i bolesnim pljuvačima 

legendo prskaj tuzlake jer samo te oni mrze....ti trebas ovoj repci vise nego tuzlaci 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.