@Badr
Ma ko ne vjeruje ?
Istina, mijenja mi se "raspoloženje" svako malo.U jednom trenutku sam siguran da prolazimo, u drugom već ni sam ne znam šta da očekujem.Pa onda razmišljam kako dati 3+ gola(nekako sam uvjeren da ćemo jedan primiti

).
Nisam očekivao da ću ovo reći, ali da ga j****, fali nam Thiago

Malac se u prvoj sezoni nametnuo kao naše najbolje pojačanje(zbog promjene sistema, a i njemu je bilo "najlakše" navići se na sistem da se ne lažemo, samo je trebalo vrijeme da se navikne na promjenu sredine).Međutim, možemo i bez njega.Imamo beton ekipu i ne bojimo se nikoga.Onako "mlitavi" kakvi smo bili u prvoj utakmici smo utjerali strah u kosti mnogima.Ne smijem ni zamisliti šta možemo učiniti "full nabrijani".
Samo hrabro, onako "Bayernovski", od prve minute.Ne tražim puno, samo da vidim onaj njemački, bavarski žar i želju za pobjedom.Onu glad i borbu za svaku loptu svime što imamo.Protivnik, zadnja stepenica do trećeg uzastopnog finala, motivisan trener i prva ekipa koja ima priliku da odbrani trofej.Sve to treba iskoristiti kao motivaciju pred izlazak na teren.
Neću govoriti o prolazu, dovoljna mi je vjera u Boga i vjera u naše momke i sveti crveni dres.Oni to mogu, i pokazati će to sutra(dok ja napisah sve, ovo "sutra" se pretvori u "danas"

).
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
P.S. Ti si majstor za toga, de mi nađi gif Schweinijevog izvođenja tog penala da gledam do iznemoglosti

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick