FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 28 apr 2014, 21:40

Henderson je napisao/la:Šta znači ovo četvrto u anketi? :hmmmmm:
:shhh: Nenam i ja. :lolno:
Adžo i nj. marifetluci. Jes' vidio moj efenduk da je počeo i ankete kreirati. :urnebes:
Inače, zna li se šta za onog malog Bosanca što je nestao u Francuskoj?
TariqAli je napisao/la:Ko ima zute u vas?
Što pitaš kad sve znaš? Ono, da se javiš da potvrdiš da Ali ide na vječna lovišta. :mrgreen:
ebemu, morate nečim dokazati da su novci uredno isplaćeni. :cool:
Vom Jäger zum Gejagten

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 28 apr 2014, 22:08

Ajte padobranci,napadajte imate jos malo manje od 24sata, jer sutra u ovo vrijeme ce Bayern vec imati nedostiznu prednost!!!
Stern des Südens

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 28 apr 2014, 22:32

Sutra Muller mora igrati, on je igrac za takve utakmice.
S njim i Mandzom u 16 stvoriti pometnju, zabiti gol i vratiti se u igru.
Nazad Martinez i Lahm da strpaju CR-a u dzep, Alaba i Ribery da dodju sebi i odigraju kako znaju.
Ako sta ne do Bog prodje, imamo Neuera na golu.
Ako prodjemo u finale ocekuje nas daleko teza utakmica, jer ce drugi finalista sigurno iz svog peterca pokusati osvojiti titulu.

DIE ROTEN
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 apr 2014, 22:40

Klare je napisao/la:Najavljeno: Nojer :arrow: Lam , Boa , Dante , Alaba :arrow: Martin , Švajn :arrow: Roben , Miler , Riberi :arrow: Mandžukić
:thumbup:

Ovo izlazi sutra, dojava od Pepuna. :D
Ujedno bi ovo predstavljalo Bayernov povratak u proslu sezonu i epizode nepobjedivosti, sto ce se na kraju krajeva odraziti i na Madridsku nejac. :D
BadrHari je napisao/la: Ako prodjemo u finale ocekuje nas daleko teza utakmica, jer ce drugi finalista sigurno iz svog peterca pokusati osvojiti titulu.
Gdje ces teze? :think:
Ovi em dobri u odbrani em u napadu prijete iz zafrkanih kontri. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 28 apr 2014, 22:55

Omerbavarac je napisao/la:Gdje ces teze? :think:
Ovi em dobri u odbrani em u napadu prijete iz zafrkanih kontri. :mrgreen:
Pa dobro Real se po kvaliteti moze porediti sa Bayernom, mi ako ne promijenimo nista mogu se komotno i nadigravati s nama.
To ipak nije slucaj sa Atleticom / Chelseaom, oni ako nas dobiju ( a u 90 minuta svakako da mogu ), ostane gorčina poslije poraza jer znas da si kvalitetniji od njih i da ti niti u jednom segmentu igre parirati ne mogu.

p.s. Zanimljivo je koliko su neki veličali ovaj poraz, zar smo toliko dobri da se jedan pišljivi gol predstavlja kao demoliranje :?:
Šteta samo sto se to odrazilo i na nase forumase, pa pesimizmom zrace :nene:
Kako da nasi momci vjeruju u prolaz kad ni mi ne vjerujemo :problem:
slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 29 apr 2014, 00:02

@Badr
Ma ko ne vjeruje ? :P
Istina, mijenja mi se "raspoloženje" svako malo.U jednom trenutku sam siguran da prolazimo, u drugom već ni sam ne znam šta da očekujem.Pa onda razmišljam kako dati 3+ gola(nekako sam uvjeren da ćemo jedan primiti :? ).
Nisam očekivao da ću ovo reći, ali da ga j****, fali nam Thiago :!: Malac se u prvoj sezoni nametnuo kao naše najbolje pojačanje(zbog promjene sistema, a i njemu je bilo "najlakše" navići se na sistem da se ne lažemo, samo je trebalo vrijeme da se navikne na promjenu sredine).Međutim, možemo i bez njega.Imamo beton ekipu i ne bojimo se nikoga.Onako "mlitavi" kakvi smo bili u prvoj utakmici smo utjerali strah u kosti mnogima.Ne smijem ni zamisliti šta možemo učiniti "full nabrijani".
Samo hrabro, onako "Bayernovski", od prve minute.Ne tražim puno, samo da vidim onaj njemački, bavarski žar i želju za pobjedom.Onu glad i borbu za svaku loptu svime što imamo.Protivnik, zadnja stepenica do trećeg uzastopnog finala, motivisan trener i prva ekipa koja ima priliku da odbrani trofej.Sve to treba iskoristiti kao motivaciju pred izlazak na teren.
Neću govoriti o prolazu, dovoljna mi je vjera u Boga i vjera u naše momke i sveti crveni dres.Oni to mogu, i pokazati će to sutra(dok ja napisah sve, ovo "sutra" se pretvori u "danas" :mrgreen: ).
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
P.S. Ti si majstor za toga, de mi nađi gif Schweinijevog izvođenja tog penala da gledam do iznemoglosti :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 apr 2014, 00:38

Navodno je ova postava izasla u javnost iako je danas, odnosno jucer Kicker objavio postavu koju mi svi navijaci prizeljkujemo.

slika

Stvarno su debilni ako misle da ce Pep dva puta sisati isto veslo. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 29 apr 2014, 01:14

Imam na kompjuteru skinute sve utakmice Lige Prvaka od prosle sezone i sad sam odgledao prvu polufinalnu protiv Barcelone.Ovi momci to sigurno imaju u sebi i sigurno je da mogu raznijeti taj Real.Zalogaj je velik,ali ako iko moze toliko zagristi onda je to ovaj Bayern!
Ne mogu opisati koliko dobar osjecaj imam pred utakmicu,koliko jedva zelim da pocne vise.
Vracali smo se i iz mnogih gorih situacija,pa bemu vratili smo se protiv tog Reala u sred Madrida.

MIA SAN MIA
slika
#miasanmia

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 29 apr 2014, 01:38

CESTITAM unaprijed na prolasku u finale :clap:
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 apr 2014, 01:57

MrUnited je napisao/la:CESTITAM unaprijed na prolasku u finale :clap:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 apr 2014, 08:15

Kobasičari bavarci moji molim vas lijepo bez velike euforije i to da ćemo lako. Ipak moram mi ganjati rezultat od dva razlike, Real je u prednosti. Dakle bez velike euforije znamo koliko puta nas je koštala. Svi vjerujemo u ekipu i Pepa i znamo da su obećali dati srce na terenu a kako će završiti ostajemo da vidimo. Dakle bez velike euforije i najavljivaja velikih pobjeda i razvaljivanja Reala trebamo ostati na zemlji jer kad svi otpišu Bayern on je najbolji.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 29 apr 2014, 08:23

Bayern@heart je napisao/la:Kobasičari bavarci moji molim vas lijepo bez velike euforije i to da ćemo lako. Ipak moram mi ganjati rezultat od dva razlike, Real je u prednosti. Dakle bez velike euforije znamo koliko puta nas je koštala. Svi vjerujemo u ekipu i Pepa i znamo da su obećali dati srce na terenu a kako će završiti ostajemo da vidimo. Dakle bez velike euforije i najavljivaja velikih pobjeda i razvaljivanja Reala trebamo ostati na zemlji jer kad svi otpišu Bayern on je najbolji.
Mislim da Realovi nisu obecali dati srce na terenu :? :twisted:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 apr 2014, 08:27

Cigri je napisao/la:
Bayern@heart je napisao/la:Kobasičari bavarci moji molim vas lijepo bez velike euforije i to da ćemo lako. Ipak moram mi ganjati rezultat od dva razlike, Real je u prednosti. Dakle bez velike euforije znamo koliko puta nas je koštala. Svi vjerujemo u ekipu i Pepa i znamo da su obećali dati srce na terenu a kako će završiti ostajemo da vidimo. Dakle bez velike euforije i najavljivaja velikih pobjeda i razvaljivanja Reala trebamo ostati na zemlji jer kad svi otpišu Bayern on je najbolji.
Mislim da Realovi nisu obecali dati srce na terenu :? :twisted:
Ma boli me neka stvar za igrače Reala i šta su oni obećali ne interesuju me

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 29 apr 2014, 08:30

@Farineli
Jesi nas to otpisao druze,pa te nema? :D

Nisam se ovako osjecao od finala prosle godine :D
Nadam se da nece biti neka infarkt zavrsnica,necu to moci podnijeti :D
#miasanmia

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 29 apr 2014, 08:35

Morate pogledati od 1:12 do 1:22 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
#miasanmia

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 apr 2014, 09:01

S-Y-L-A-R je napisao/la:P.S. Ti si majstor za toga, de mi nađi gif Schweinijevog izvođenja tog penala da gledam do iznemoglosti :mrgreen:
slika
:mrgreen:
schweinsteiger je napisao/la:Morate pogledati od 1:12 do 1:22 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
:lol:
Mala me na Kahna podsjeca :P

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 apr 2014, 09:06

neka bolji prodje danas i osvoji naslov, sta drugo da se kaze :thumbup:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 29 apr 2014, 09:19

@badrhari
ima li taj gif da je maaalo duzi,sjecam se Neura ludog kako dole uleti u kadar rasirenih ruku i onda samo nestane :lol:
#miasanmia

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 apr 2014, 09:25

Nisam ni skonto dosad :lol: Svi su krenuli proslaviti sa Bastianom dole u korner, Neuer kontrira :mrgreen:
slika

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 29 apr 2014, 10:40

schweinsteiger je napisao/la:@Farineli
Jesi nas to otpisao druze,pa te nema? :D
Zelim da oni budu otpisani - sto bi rekao major Kriger :)

Tu sam ja, pomno pratim zbivanja sirom foruma. Necu da vam kazem sta mislim, samo prizeljkujem zdrave Bejla i Ronalda u startnoj postavi. To nam je nedostajalo prosle nedelje.

Sto zdraviji i spremniji BBC, to su sanse Bajerna vece.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.