FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

MrHc
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la MrHc » 04 maj 2013, 15:55

After the humiliation against Bayern Munich, Sandro Rosell is in advance negotiations for Neymar's arrival this summer, which would energize the construction of the new team ahead the next season.

Sour.ce : AS
Fabregas to milan : Barcelona wants to sell him to get funds to sign Neymar. His former teammate Matthieu Flamini could have recommended him to Milan.

Sour.ce: Corriere dello Spor
* Liverpool eyeing Barcelona fullback Montoya
* Arsenal target Cesc tightlipped on Barcelona future
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 maj 2013, 20:04

Pep Guardiola: "Messi osvoji loptu igrajući kao lažna devetka, da ga stavite na mjesto lijevog braniča bio bi jednako dobar. On je najbolji branič na svijetu. Prije nego sam došao u Barcelonu, nikada nisam vidio Messija kako igra, no Tito Vilanova je imao samo riječi hvale za njega."

Kada su ga upitali tko je bolji, Messi ili Maradona, rekao je: "Maradona je bio moj idol kada sam bio dijete, ali ne pitajte me tako tipično pitanje kao to tko je najbolji."
Pobjeda je bolja od orgazma!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 maj 2013, 20:41

MrHc je napisao/la:
After the humiliation against Bayern Munich, Sandro Rosell is in advance negotiations for Neymar's arrival this summer, which would energize the construction of the new team ahead the next season.

Sour.ce : AS
Fabregas to milan : Barcelona wants to sell him to get funds to sign Neymar. His former teammate Matthieu Flamini could have recommended him to Milan.

Sour.ce: Corriere dello Spor
* Liverpool eyeing Barcelona fullback Montoya
* Arsenal target Cesc tightlipped on Barcelona future
danas je tito reko da je cesc veoma vazan igrac za njih ,jest da se to znali i prije al et :mrgreen: ,ovo su samo neke spekulacije a nisu ludi da prodaju cesca
nema nista od toga da ce ga barca prodat
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 maj 2013, 22:44

AS reporting that David Villa is close to joining #afc in the summer after agreeing a contract for a £10-12m move
ser del barça es el millor que hi ha !

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 04 maj 2013, 22:47

Koliko je to eura?
Keep walking.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 maj 2013, 22:50

£10M je negdje oko €12M, a i ne vrijedi vise..
ser del barça es el millor que hi ha !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 maj 2013, 23:35

poznata je liverpoolova zelja da dovedu vilju, treba to iskoristiti, dati vilju, doplatu, i dovesti suareza

ako i ne bude nista od suareza, nadam se da nece sad reinu golmana dovoditi jer dovesti reinu poslije valdeza, bilo bi s konja na magarca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 maj 2013, 00:53

Leo Messi je lider La Lige u uspješnim driblinzima ove sezone. Leo na svom kontu ima 116 driblinga, dok se na drugom mjestu nalazi Granadin Brahimi sa 64 driblinga.
Cudno kako nema Inieste ..

Inace onaj Boas je nesto dolazio u Barcelonu i raspitivao se za Sergi Roberta, Dos Santosa i cini mi se Deulofeua.
Ovi iz Engleske se opasno vrte oko djece a klauzula recimo za Tella i Deulofeua je samo 10 miliona.
Takodje Inter se opasno zagrijao za Montoyu ..

slika

Sa Cescovog rodjendana.
Jedna se izdvaja od svih ostalih. :P
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 05 maj 2013, 00:56

Jel' to ta prva, ili ne mislimo isto? :mrgreen:

Nego, sta ovo Tito ka'e za Piketona. Nesto se i on poso kurcit izgleda.

Laporta: "Nadam se da ce Rosell otici"
Ovo mi bas nekako supacki izgleda. Kad je Rosell izabran za predsjednika sam Laporta je rekao da ostavlja Barcu u sigurnim rukama, sad okrece pricu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 maj 2013, 01:01

JohnLennon je napisao/la:Jel' to ta prva, ili ne mislimo isto? :mrgreen:

Nego, sta ovo Tito ka'e za Piketona. Nesto se i on poso kurcit izgleda.

Laporta: "Nadam se da ce Rosell otici"
Ovo mi bas nekako supacki izgleda. Kad je Rosell izabran za predsjednika sam Laporta je rekao da ostavlja Barcu u sigurnim rukama, sad okrece pricu.
Sve su lijepe, ali Shakira je Shakira. :P
Mada je i ova prva ( cini mi se Cescova ) odma iza.

Kaze Tito za Piquea da se nada njegovom ostanku.
Nesto se zafrkav'o ..

Laporta je za mene pravi predsjednik, ali taj nema mjere u trosenju, finansije 0 poena.
Rosell je susta suprotnost, sportski prosjecan, finansijski cista 10-ka.
On sada ispravlja Laportina sranja ..
Najbolje bi bilo kad bi mogli funkcionirati zajedno, ali nema sanse.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 maj 2013, 01:03

sve bi ja te mladje igrace sto nemaju mjesta u prvom timu dao tako na prekaljivanje u neke druge klubove, najbolja opcija prodas ih jeftino s klauzulom ako ih pozelis kupiti platis duplo vise, recimo prodas ga za 5 miliona, pa ako se pokaze mozes ga kupiti za 10 miliona, to je najbolja opcija jer i klub koji ga uzme ima interes da se razvija, a ako se dobro razvije za ne tako puno para mozes ga vratiti, bolje to nego klasicna posudba ili klasicna prodaja

tesko da ce se ikada recimo montoya razviti ako ne bude negdje standardan prvotimac, tako i ostali, igranje u b timu nije lose, al opet se dodje do tacke kad igrac preraste b tim, a opet nije dovoljno dobar za prvi tim
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 maj 2013, 01:13

Romariooo je napisao/la:sve bi ja te mladje igrace sto nemaju mjesta u prvom timu dao tako na prekaljivanje u neke druge klubove, najbolja opcija prodas ih jeftino s klauzulom ako ih pozelis kupiti platis duplo vise, recimo prodas ga za 5 miliona, pa ako se pokaze mozes ga kupiti za 10 miliona, to je najbolja opcija jer i klub koji ga uzme ima interes da se razvija, a ako se dobro razvije za ne tako puno para mozes ga vratiti, bolje to nego klasicna posudba ili klasicna prodaja

tesko da ce se ikada recimo montoya razviti ako ne bude negdje standardan prvotimac, tako i ostali, igranje u b timu nije lose, al opet se dodje do tacke kad igrac preraste b tim, a opet nije dovoljno dobar za prvi tim
Montoya ce tek naredne sezone imati priliku da se dokaze jer Alves vise nije toliko mlad.

I zaboravih napisati kako Adriano zeli da ostane u Barci i da bi uskoro trebao potpisati novi ugovor.
Tako treba.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 maj 2013, 01:16

poznavajuci titove metode rada i njegove rotacije, alves ce igrati dok ne crkne, a montoya moze zaigrati tek kad alves ima kartone ili slomi nogu, nema tu kod tite neke znanosti da forsira ove mladje igrace kad moze, a mogao je u ovoj sezoni to raditi sve tamo od novembra kad se realu otislo na plus 15
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 maj 2013, 01:20

Romariooo je napisao/la:poznavajuci titove metode rada i njegove rotacije, alves ce igrati dok ne crkne, a montoya moze zaigrati tek kad alves ima kartone ili slomi nogu, nema tu kod tite neke znanosti da forsira ove mladje igrace kad moze, a mogao je u ovoj sezoni to raditi sve tamo od novembra kad se realu otislo na plus 15
:lol:
I to sto kazes, ali ja se nadam da je naucio nesto iz ove sezone.
I trebalo bi mozda zamijeniti onog Paca nekim mladjim ..

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 maj 2013, 01:34

hahahahahha

cujte ovo, isjecak iz intervjua jose mourinja, u kojem on kaze izmedju ostalog

" Barcelona could reach that total this year, and if they do it'll be because they are probably the best team in the last 20 or 30 years. I take pride in having beaten their hegemony on a domestic level, because at international level it was Internazionale"

tako dakle prica morinjo i vidite kako pominje rijece hegemonija, pa sad laprdajte da je to romarijevaaa bezvezna izmisljotina
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 maj 2013, 01:36

@Romariooo koristi rijec dominacija jer ima previse bukvalaca na ovom forumu.

slika

slika :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 maj 2013, 01:41

ma kakva dominacija, kad jozo kaze hegemonija onda njemu najvise treba vjerovati, ipak je on najveci stradalnik od iste
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 maj 2013, 01:50

[youtube][/youtube] 8-)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 maj 2013, 10:26

Mauricio Pochettino: "Postoje sličnosti između Balea i Messija, sličnosti u načinu igre i karakteristikama. Obojica su brza, ljevaci i obojica imaju pobjednički mentalitet."

"Očito je da je Bale odlučujući u igri svoga tima, iako možda ne toliko koliko je Messi. Odlučujući je zbog svoje brzine, snage i sposobnosti da zabije gol."

"Jedan je od 10 najboljih igrača, jedan od onih koji mogu igrati u bilo kojoj ligi. Bale bi uspio u La Ligi, ali njegov odlazak bi bio veliki gubitak za englesku ligu."

Alejandro Sabella, selektor argentinske reprezentacije, je doputovao u Barcelonu kako bi provjerio kako napreduje oporavak Mascherana i Messija. Potvrdio je da mu je Leo rekao kako je želio igrati svih 90 minuta protiv Bayerna na Camp Nouu, ali da za to nije bio fizički spreman.

4. maja/svibnja 1988. godine je na mjesto trenera FC Barcelone došao Johan Cruyff, tvorac Barçine današnje igre. Ostvarujući sjajne rezultate, mjesto trenera je napustio 1996. godine.

Nakon što mu je oduzeta titula počasnog predsjednika, nema više nikakvih aktivnosti u Barçi.

Leo Messi je lider La Lige u uspješnim driblinzima ove sezone. Leo na svom kontu ima 116 driblinga, dok se na drugom mjestu nalazi Granadin Brahimi sa 64 driblinga.

Sport donosi eksluzivnu vijest da su FC Barcelona i Santos postigli usmeni sporazum oko transfera Neymara, te je još samo ostalo da se riješi papirologija!

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 maj 2013, 11:03

Ramos i Kasiljas idu ako Mou ostane.
Mou ostani!!!! :mrgreen:
Keep walking.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.