AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Hajdeeeee šarlataniii makar jedan posao završite za manje od 20 danaaaa! Allah vas uputio ili ubioo!!
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Suso gol za Genovu i to lobovo golmana ccc a nama salame igraju u veznom redu..
- IlPrincipino
- Kontakt:
CorSport izvjestava da Ranocchia pritisce inter da ga pusti u Milan. On zeli preci u redove gradskog rivala. inter bi to prihvatio ali zeli obavezu otkupa za 10-12 miliona eura.

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
nije slučajnost što većina igrača proigra kada ode iz Milanameskalin je napisao/la:Suso gol za Genovu i to lobovo golmana ccc a nama salame igraju u veznom redu..
Igrači za male klubove.Chinaglia je napisao/la:nije slučajnost što većina igrača proigra kada ode iz Milanameskalin je napisao/la:Suso gol za Genovu i to lobovo golmana ccc a nama salame igraju u veznom redu..

- muha milanez
- Kontakt:
Donarumma -- Abate-Alex-Romagnoli-Antonelli -- Kucka-Montolivo-Bertolacci-Bonavenura -- Naing-Bacca
Ocekivano za veceras, mislim da je ovo nasa najjaca postava u ovom trenutku. Moglo bi se veceras do nekog iznenadjenja
Ocekivano za veceras, mislim da je ovo nasa najjaca postava u ovom trenutku. Moglo bi se veceras do nekog iznenadjenja

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ne mogu vjerovati da ce staviti Markizija naspram Kucke, pa ko ce nam raditi defanzivne zadatke?
ovo će biti haos kad se razigra fiorentina, yebote igraš sa 4 ofanzivca i 2 veznjaka od kojih nikome defanziva nije jača strana... još viole igraju sa 6 veznjaka, ti boga

soriano opet odbija sve ponude da bi došao u milan
da hoće smjeniti sinišu, da ova pijavica konačno odustane od milana. 

ovo će biti haos kad se razigra fiorentina, yebote igraš sa 4 ofanzivca i 2 veznjaka od kojih nikome defanziva nije jača strana... još viole igraju sa 6 veznjaka, ti boga

soriano opet odbija sve ponude da bi došao u milan

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Ja se samo nadam sastavu bez mrtvog japanca. Mislim da bi i De Jong trebao zaigrati na toj poziciji defanzivnog veznog, jer nam je vezni red prema naprijed loš a nazad još gori, tačnije u defanzivi i ne postoji.
Kamikaza je dobar u defanzivi za razliku od čerčija (onoliko koliko može na ton poziciji), al' je zato ka*ina naprijed. Al' eto, dobra stvar je što je i on proigrao ove zadnje 2-3 tekme, bar ja imam utisak da je jedini pored Bacce koji umije podvaliti loptu i uraditi nešto konkretno. 
Džek je to prije bio, al' je izgorio, treba tom čovjeku malo predaha da dođe sebi.
samo ne znam zašto ja i dalje imam neki dobar predosjećaj i na čemu to uopšte zasnivam...

Džek je to prije bio, al' je izgorio, treba tom čovjeku malo predaha da dođe sebi.
samo ne znam zašto ja i dalje imam neki dobar predosjećaj i na čemu to uopšte zasnivam...

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipino
- Kontakt:
SLUZBENI SASTAV

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
AC MILAN: Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura; Niang, Bacca.
ACF FIORENTINA: Tatarusanu; Roncaglia, Tomovic, Astori; Bernardeschi, Mario Suarez, Vecino, M.Alonso; Ilicic, Borja Valero; Kalinic.
FORZAA MILAAAN !!!
ACF FIORENTINA: Tatarusanu; Roncaglia, Tomovic, Astori; Bernardeschi, Mario Suarez, Vecino, M.Alonso; Ilicic, Borja Valero; Kalinic.
FORZAA MILAAAN !!!
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- muha milanez
- Kontakt:
Baccaaaaaaa
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Jbt mi samo da imamo jednog dobrog kreativca recimo tipa Ozil komotno bi se borili za prva 3 mjesta
Umalo zaspo nisam
dobro pa Bacca dade gol na samom pocetku, inace do sabaha ne bi zabili.
Mada moze biti mac sa dvije ostrice, nasi kao da su vec od 4-te minute krenuli cuvati rezultat uz povremeni izlet naprijed. Klasika.
Bacca
On, Jack i Monto najbolji pojedinci, odbrana je isto ok. Ostalo nista posebno. Al' mora im se svima kolektivno priznati da dobro igraju defanzivu i vrse presing, tu me Sinisa ipak demantovao i dobro poslozio ekipu.
Sta ce biti na kraju, pojma nemam, nijedan od 3 ishoda nije nerealan. Cinjenica je da su viole preuzele posjed i dominaciju, treba se paziti.

Mada moze biti mac sa dvije ostrice, nasi kao da su vec od 4-te minute krenuli cuvati rezultat uz povremeni izlet naprijed. Klasika.

Bacca

On, Jack i Monto najbolji pojedinci, odbrana je isto ok. Ostalo nista posebno. Al' mora im se svima kolektivno priznati da dobro igraju defanzivu i vrse presing, tu me Sinisa ipak demantovao i dobro poslozio ekipu.

Sta ce biti na kraju, pojma nemam, nijedan od 3 ishoda nije nerealan. Cinjenica je da su viole preuzele posjed i dominaciju, treba se paziti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hocemo li biti prva ekipa koja nije primila gol od viola ove sezone 

Princeeeeeeeeeeeeeeee Booooooaaaaaateeengg
pusite ga hejteri
pusite ga hejteri

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Big Bang Boateng 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Idemo po Scudetto. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.