Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Previse se vjeruje Edisu Mulalicu i Almiru Hurticu a malo Velezu i Slavenu Musi..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Hahahaha idemo vol.2
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Fulio sam ove sezone samo za tusanj mislio sam da ce biti baza bez poraza..dejavu je napisao/la:Hahahaha idemo vol.2
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Probisvjet
- Kontakt:
Sve spremno.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- JohnCleese
- Kontakt:

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Zaboravio si još napisati da navijači Željezničara nisu prave Sarajlije, a da si ti pravi Sarajlija.MortemHz je napisao/la:Tipicni navijaci Zeljeznicara, ovom drugom potpis samo o islamu i ratu, Boze sacuvaj.zlajci je napisao/la:E jbg care, ja cijelo vrijeme kontam ti iz Ive AndricaAlipasino je napisao/la:Nisam ja iz Sarajva ja sam iz Ustikoline![]()
![]()
![]()
Ne vidim problem u mom potpisu, nekome je potpis o klubu, nekome dio iz neke pjesme, meni je to. Sve dok nekoga ne vrijeđa ne vidim zašto bi to tebi smetalo. Džabe si nagruho ova četiri smajlija da bi kao nešto bilo smiješno, ali ustvari promašio si ponentu totalno.
Moje mišljenje, ne mora nužno biti tačno. Međutim Sloboda je u igri na dva fronta, kratka klupa, jedna ili dvije suspenzije otežavaju situaciju još više. Tu je i pritisak, čitava sezona u vrhu tabele, nije lahko igrati pod tolikim pritiskom. Dok Zrinjski nema tih problema. Ispali iz kupa, dobru ekipu imaju, jaku klupu, sve uslove za titulu.solinas je napisao/la:Da nije malo rano za prognozenewborn je napisao/la:Izgleda da je Zrinjski novi prvak.![]()
15 bodova je u igri.A tri razlike.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- themaniaks
- Kontakt:
IndijanciJohnCleese je napisao/la:[youtube][/youtube]
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Dok je kod vas Krug 99 na tribini.themaniaks je napisao/la:IndijanciJohnCleese je napisao/la:[youtube][/youtube]
samo Sloboda
- JohnCleese
- Kontakt:
Relax druze, relaxthemaniaks je napisao/la:IndijanciJohnCleese je napisao/la:[youtube][/youtube]

... jer ja znam da ova pjesma nece nikada promijenit' svijet i isto tako znam da od nje ljudi nece zivjet bolje
al' mozda ipak nekom bit' ce draga i sigurno zabraniti je niko nece jer u njoj nema nista sto na neku drugu stranu skrece..

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ko da je dan.Probisvjet je napisao/la:Sve spremno.
Nasa draga, najdraza LIga BIH. Jedni slave sto su reflektori napokon progledali, ibrete se i cudno im kako izgleda igrati po noci.
Onda se cude kako to da ce oni trenirati u nocnom terminu.. Ko da je neko otkrio novi kontinent
A drugi rostilj raspale
I neko kaze liga nam je zaqurac.. Ta ti znas

Onda se cude kako to da ce oni trenirati u nocnom terminu.. Ko da je neko otkrio novi kontinent
A drugi rostilj raspale

I neko kaze liga nam je zaqurac.. Ta ti znas

Koliko ima sjedecih u Tuzli ova centralna,vidim ne ide cijelom duzinom terena,coskovi zaobljeni,ako netko zna broj redova,itd..
Cini mi se da je neko spominjo 4000 da je kapacitet,al mislim da je nesto manji.
Cini mi se da je neko spominjo 4000 da je kapacitet,al mislim da je nesto manji.
Nakon zadnjeg mijenjanja stolica kapacitet je 4400.Hum94 je napisao/la:Koliko ima sjedecih u Tuzli ova centralna,vidim ne ide cijelom duzinom terena,coskovi zaobljeni,ako netko zna broj redova,itd..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Samo polahko, bit cete vi zeljni svega nehljebiZip je napisao/la:Nasa draga, najdraza LIga BIH. Jedni slave sto su reflektori napokon progledali, ibrete se i cudno im kako izgleda igrati po noci.
A drugi rostilj raspale![]()
I neko kaze liga nam je zaqurac.. Ta ti znas![]()
-
Banjalučki Borac je od danas formalno suspendiran zbog duga prema bivšem igraču Milošu Žeravici od 8.000 maraka. Ukoliko Borac ne isplati svom bivšem igraču, sadašnjem veznjaku Zrinjskog, dug do petka, neće moći igrati protiv Rudara.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
I onda se Piroman ljuti kad se pise "druga liga" a jos ce u zadnjoj zavrsitPiazzaGrande je napisao/la:Banjalučki Borac je od danas formalno suspendiran zbog duga prema bivšem igraču Milošu Žeravici od 8.000 maraka. Ukoliko Borac ne isplati svom bivšem igraču, sadašnjem veznjaku Zrinjskog, dug do petka, neće moći igrati protiv Rudara.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma isplatit ce to, mala je to cifra za klub.PiazzaGrande je napisao/la:Banjalučki Borac je od danas formalno suspendiran zbog duga prema bivšem igraču Milošu Žeravici od 8.000 maraka. Ukoliko Borac ne isplati svom bivšem igraču, sadašnjem veznjaku Zrinjskog, dug do petka, neće moći igrati protiv Rudara.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da je mala davno bi ga isplatiliMortemHz je napisao/la:Ma isplatit ce to, mala je to cifra za klub.PiazzaGrande je napisao/la:Banjalučki Borac je od danas formalno suspendiran zbog duga prema bivšem igraču Milošu Žeravici od 8.000 maraka. Ukoliko Borac ne isplati svom bivšem igraču, sadašnjem veznjaku Zrinjskog, dug do petka, neće moći igrati protiv Rudara.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Sutra Mulalic mora ovu taktiku zitslo.Dakle pritisak vrsit na njihovoj polovini tako da sto vise grjese tj nabijaju onako bezveze i onda IC kroz sredinu nista preko krila TU smo procitani.Dakle iznenadit vrsit konstantan pritisak na njihovoj polovini izmorit ih jer oni nisu mogli hodat na kraju tekme SA Sirokim.
Pa onda nastavi da kmečiš na ovoj temi kako su svi proti vas i kako ste ugroženi.pinoglavi je napisao/la:Prolazimo Zeljeznicar, u subotu se nadam sto vecem broju na Otoci i 3 boda. Jel spreman sutra kavez za stoku?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.