FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pola ekipa u federalnoj ima bolji roster.. Neka nam je bog na pomoci..
Pročepit će negdje.
Ko je Musić?LjoZee je napisao/la: ↑21 jun 2021, 09:27Podsjetimo, ovi igrači su se danas pojavili na prozivci Željezničara: Vrhovac, Hrelja, Beća, Bender, Bekrić, Zec, Muftić, Mujić, Gasal, Ramović, Bojo, Kosorić, Osmanović, Mujezinović, Juričić, Blažević, Duraković, Mehić, Subašić, Malić, Musić, Drina, Miličević i Fejzić.
Trebao bi biti ovaj https://www.transfermarkt.com/amar-musi ... ler/584114zeljooo13 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 09:29Ko je Musić?LjoZee je napisao/la: ↑21 jun 2021, 09:27Podsjetimo, ovi igrači su se danas pojavili na prozivci Željezničara: Vrhovac, Hrelja, Beća, Bender, Bekrić, Zec, Muftić, Mujić, Gasal, Ramović, Bojo, Kosorić, Osmanović, Mujezinović, Juričić, Blažević, Duraković, Mehić, Subašić, Malić, Musić, Drina, Miličević i Fejzić.
Mislim da je to sin od bivseg reprezentativca Vedina Musica. Neka me neko ispravi ako sam pogrijesio.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 21 jun 2021, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.
Kapitenu je ipak potreban dodatni odmor. Ipak je pretrčao 34 metra u punom sprintu u proljetnom dijelu sezone!

U 10:30h predstavljanje Ivkovica, press u Plavom salonu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Federacija blize nego sto mislimo
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ako nema ekipe vrha drugog dijela tabele 6-7-8 mjesto baš onda i jesmo za Federacije
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Jos danas bagru rastjerati majku li im **** da odes na trening Pofalickog bolje ces igrace naci eto sta su nam od Zelje uradili
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Ako se misle mladi treba im dati ugovore na 4 godine a ne ovako ovo sezonu ih forsirat i odu besplatno
https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... 022/45651/Novi trener Želje, Tomislav Ivković, upoznao se sa ekipom, obavio sastanak i sa rukovodstvom Kluba, a potom predvodio prvi trening na Grbavici. Nakon treninga Ivković će se obratiti medijima na konferenciji za medije.
Naredni trening zakazan je za 18 sati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Strucnjaci prestanite svoje kucne frustracije ispoljavati na forumu, ohladite malo,idite pratite Man City.
- svrakino1921
- Kontakt:
Polako ljudi
Jos uvjek su u nasem rosteru-Semir Stilic i Ermin Zec
Polako
Jos uvjek su u nasem rosteru-Semir Stilic i Ermin Zec
Polako
-
- Kontakt:
Idi prati federalnu ligu zivot ti je negativan.MojaMalenkost je napisao/la: ↑21 jun 2021, 09:29Pola ekipa u federalnoj ima bolji roster.. Neka nam je bog na pomoci..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: