FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Lillard
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Lillard » 28 apr 2014, 17:16

madridist je napisao/la:
ribery je napisao/la: Nadam se ranom pogotku, do neke 15 minute. :opaopa: :)
I ja :lol:,
ma nek bude spektakl na nivou dva giganta a ponavljam koji prodje nek i osvoji.
Zasto si tako prijateljski raspolozen :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 apr 2014, 17:21

Nail for Real je napisao/la:A mislim, realno boli mene **** sta cete ovdje pisati.
Jah, zato visis na ovoj temi danima. :kafa:

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 28 apr 2014, 17:31

Hoće li Thiago biti među 18 igrača?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 apr 2014, 17:54

http://www.miasanrot.de/suedkurve-wird- ... er-modell/" onclick="window.open(this.href);return false;
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Klare

Post Postao/la Klare » 28 apr 2014, 18:02

Najavljeno Nojer :arrow: Lam , Boa , Dante , Alaba :arrow: Martin , Švajn :arrow: Roben , Miler , Riberi :arrow: Mandžukić

Identično ekipi koja suvereno osvojila naslov.

Puno se veliča Hejnkensov Bayern, jeste da smo nanizali puno pobjeda, ponizili Barcu, raštelovali Juventusa,
ali olako se zaboravljaju patnje u grupi sa Lilom, Valencijom i Bateom, nevolje sa Arsenalom,
te dosta sreće u finalu kada je Dante i crveni bio zaslužio. ;)

Ko zna da je sudija tada reagovao kako bi se danas pričalo. ;)

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 28 apr 2014, 18:10

:lol: :lol: :lol:

Sutra kad ispadnete doci cu da prekopiram ove smajlije. :kafa:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 28 apr 2014, 18:17

Klare je napisao/la:te dosta sreće u finalu kada je Dante i crveni bio zaslužio. ;)

Ko zna da je sudija tada reagovao kako bi se danas pričalo. ;)
Po ko zna put Klare dokazuje da je jedini realan forumas u taboru crvenih. :!:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 apr 2014, 18:25

Bio sam skeptičan nakon prve utakmice al' kako se bliži meč na AA sve više sam optimista.Moramo znati da smo sebi najveći protivnici a tu uskače Pep koji bi trebao probiti mentalnu blokadu igračima (neka im pusti 300 :mrgreen: )u utorak želim vidjeti 11 lavova na terenu.Kad je Bayern u svom elementu nijedna ekipa na planeti mu ne može parirati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 28 apr 2014, 18:33

@Nail for Real Druze toliku si glupost napisao da ne mogu da vjerujem da si trijezan,ako imas u okolini bilo kakvog sportasa reci mu sta si napisao pa nek ti objasni neke stvari na temu sportski kolektiv,optimizam,psiha sportasa... :roll:

Rumenige izjavio da je s Mandzom sve dogovoreno,znaci sljedece sezone Mandzo i Lewa se bore za prvih 11 :thumbup:

Nema nikakve euforije pred Real,igracima se nema sta zamjerit,za mene krivac moze biti samo jedan :thumbdown:
Mala doza optimizma mi je dosla poslije Werdera,ne zbog rezultata nego onoga sto sam vidio u toj takmici :kafa:

„Naravno da želim Bayernu sve najbolje u toj utakmici. Bez obzira na rezultat prve utakmice i dalje sam uvjeren da Bayern prolazi u finale,“ izjavio je Klopp.K :thumbup: Trebao bi Kloponja doci u Minhen po ove pare od Lewe i da nam da koji savjet u vezi Reala :kafa:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 28 apr 2014, 18:50

Nail for Real je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Moze bit' da vas taj kobasicarski sindrom arogancije kosta veselja.
Nail for Real je napisao/la:Nail se predaje :mrgreen: . Cestitke na finalu :hmmmm: .
Ti se davno pred'o,sta je sad bilo?
Nismo mi toliko arogantni koliko ste vi nerealni ;)
Ja i dalje mislim da imate snage da nas prodjete i da ste favoriti, ali takodjer smatram da taj arogantni pristup pocni od Pepa pa sve do napumpanih izjava vasih igraca moze stvoriti kontra efekat. A mislim, realno boli mene **** sta cete ovdje pisati.

To sto sve izjavljuju je mac sa dvije ostrice,a i moze se analizirati na vise nacina.
Ja na sve izjave od konferencije za novinare nakon utakmice nemam nista negativno reci i mislim da su se okurazili s pricom,jer su vidjeli da Real uopste nije toliko jak koliko se mislilo.Ono,jeste jaki i najjaci protivnik u Europi trenutno,ali ono izdanje je bilo toliko blijedo uprkos pobjedi.Jednostavno,niste bili toliko dominantni da se nakon utakmice nasi pitaju kako cemo proc' Real,vec su vise bili u fazoni daj da jos jednu odigramo odmah.

I ne znam zasto su arogantni :?
Svi s respektom govore o tom okrsaju i Robben je mozda bio "najglasniji" i kad su ga pitali zasto je toliko siguran da prolaze Real,rekao je "Your gut feeling is your gut feeling. You can't explain it.",nije ni u jednom trenutku omalozavao Real.

To sto vama smeta,jer se kraljeve toliko potcijenjuje...to je druga prica :D

Bujrum svima sutra poslije utakmice na temu,mada mislim da ce mnogi samo nijemo gledati sa strane :D

MIA SAN MIA
#miasanmia

Klare

Post Postao/la Klare » 28 apr 2014, 19:06

Očigledno je da su naši borci odigrali sa previše respekta, imali su strah od nepoznatog što je i logično.

Ovako su opipali teren, Gvardo je vidio njihove slabosti,
a a naša oružja u tajnosti sačuv'o. :kafa:

Kad vidiš sav taj optimizam koji bije iz našeg tabora,
jednostavno ne mogu a da ne priznam ono što sam znao i ranije, a to je da ovo glat prolazimo,
štaviše zabit' ćemo im i više nego što nam treba.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 apr 2014, 19:27

Bayo prolazi sigurno sutra, stavi bih i kucu i firmu i svu ušteđevinu da imam sutra na Bayern. :lol: Real je klasa ispod, vidjelo se i u prvoj tekmi, vidjece se i sutra aBd.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 28 apr 2014, 19:34

Navijac sam BvB-a,a sto se tice sutrasnje tekme bice gusto.
Bayern ne bi trebao napasti..ipak Real ima kakvu takvu minimalnu prednost ...ako Bayern napadne moze sjevnuti Realova kontra...i poslije bi bilo ne moguce Realu dati 3 komada.
Strpljivo igrati od samog pocetka i vrebati i iskoristiti sansu.
To je moje misljenje...jos jednom da ponovim..ako Bayern napadne...automatski se otvara ..s tim da tada Real ima veliku sansu iz kontre da zabije.
U tom scenariu Bayern..nece vidjeti finale.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 28 apr 2014, 19:38

edobvb je napisao/la:Navijac sam BvB-a,a sto se tice sutrasnje tekme bice gusto.
Bayern ne bi trebao napasti..ipak Real ima kakvu takvu minimalnu prednost ...ako Bayern napadne moze sjevnuti Realova kontra...i poslije bi bilo ne moguce Realu dati 3 komada.
Strpljivo igrati od samog pocetka i vrebati i iskoristiti sansu.
To je moje misljenje...jos jednom da ponovim..ako Bayern napadne...automatski se otvara ..s tim da tada Real ima veliku sansu iz kontre da zabije.
U tom scenariu Bayern..nece vidjeti finale.
Pa Bajern napada, ono sto si vidio u Madridu je napadanje - tako kaze Guardiola.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 apr 2014, 20:46

Bayern@heart je napisao/la:
Pep: "Ohne Triple ist es keine Super-Saison"
:wtf:

Šta hoće Pepun hoće da nas razočara ako se sutra ne plasiraju u finale ili da sva odgovornost ide na njega u slučaju neuspjeha sutra ili u finalu DFB pokala i eventalnom Finalu LP :?
stvara pritisak na ekipu.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 apr 2014, 20:47

Utakmica se nije ni odigrala a vi već upisali pobedu i plasman u finale, pa čestitam onda. :clap:

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 apr 2014, 20:52

Amateri pobjedili Seligenporten 6:0.Cak 4 gola ja zabio Tobias Schweinsteiger.Jos 6 kola do kraja prvenstva a imamo sigurnih +6 ispred Illertissena.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 28 apr 2014, 21:27

gerdmuller je napisao/la:Amateri pobjedili Seligenporten 6:0.Cak 4 gola ja zabio Tobias Schweinsteiger.Jos 6 kola do kraja prvenstva a imamo sigurnih +6 ispred Illertissena.
Bas sam danas htio napisati nesto vezano za nas Bayern /A/ .. Imamo tu finu prednost, i ak Bog da sljedece sezone u 3 ligi i derbiji sa Dortmundom , Stuttgart naravno sve Amateri, te Duisbrug, Holsten Kiel,Hansa Rostock :)

A Svajnijev brat se nameracio na ove golove, svaku tekmu bar po 2 komadaa zabija :)

:thumbup: :thumbup: :thumbup: Vidim i Vrzogic zabio, momak inace bek meni se cini, mozda bi i njega trebalo forsirat... sve u svemu super :opaopa: :opaopa:
FC Bayern !!!!!

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 28 apr 2014, 21:29

Ko ima zute u vas?
Marksizam u skole!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 28 apr 2014, 21:36

BavaracZenica je napisao/la: Bas sam danas htio napisati nesto vezano za nas Bayern /A/ .. Imamo tu finu prednost, i ak Bog da sljedece sezone u 3 ligi i derbiji sa Dortmundom , Stuttgart naravno sve Amateri, te Duisbrug, Holsten Kiel,Hansa Rostock :)
A Svajnijev brat se nameracio na ove golove, svaku tekmu bar po 2 komadaa zabija :)

:thumbup: :thumbup: :thumbup: Vidim i Vrzogic zabio, momak inace bek meni se cini, mozda bi i njega trebalo forsirat... sve u svemu super :opaopa: :opaopa:
Jedini problem kod Vrzogica sto ima tek 24 godine :D ..a promocija drugog tima je jos uvijek dosta daleko, jer moraju igrati playoff sa prvakom neke druge regije, tako da u slucaju loseg dana, sve propade u vodu

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.