Vjeruj mi nikad mi teže nije bilo zbog želje nego večeras **** i Videoton i sve ali zbog ovih nacista joj majku im **** hajmo Željo zabij molim te teško je sa 10 ali probaj molim te joj ima Boga 1-1 izgledaElegant je napisao/la:Komsije sretno, mi ne mozemo meda.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
KOMSIJE, od SRCA SRETNO! AKO BOG DA, DA ZAJEDNO SLAVIMO PROTIV FASISTA!
Dobro ocijenite kada cete napasti. Ovo su ekipe sa iskustvom u evropi, vi vrsite pritisak pa oni puknu neku kontru i gol, a nakon toga moral pada. Ja bih igracima zabranio svaku vrstu prigovora i napao zadnji 20 min!
SRETNO JOS JEDNOM!
Dobro ocijenite kada cete napasti. Ovo su ekipe sa iskustvom u evropi, vi vrsite pritisak pa oni puknu neku kontru i gol, a nakon toga moral pada. Ja bih igracima zabranio svaku vrstu prigovora i napao zadnji 20 min!
SRETNO JOS JEDNOM!
-
- Kontakt:
Željina utakmica večeras je upozorenje našim igračima kakvo im eventualno suđenje može, ne smiju previše prigovorati i paziti na glupe prekršaje jer će ovi jedva čekati da nas unakaze kartonim
Sretno abd. pobjeditetravnicanin je napisao/la:Željina utakmica večeras je upozorenje našim igračima kakvo im eventualno suđenje može, ne smiju previše prigovorati i paziti na glupe prekršaje jer će ovi jedva čekati da nas unakaze kartonim

FORZA NAPOLI
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kakav li su nam teren ostavili za sobom 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
dr.van nostrand je napisao/la:Kakav li su nam teren ostavili za sobom
po ovim slikama na ss.ba, i nije loš

FORZA MARŠAL !!!
Ma vise su ga izglancali sa ovim svojim klizecim startovima
ocito nije bilo puno aktivne igre 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KB-TM87
- Kontakt:
od sveg srca vam zelim prolaz kad vec mi nismo, zgazite ih
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Zna li se mozda jel neko potrvdio da prenosi utakmicu ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
FACE TV.Elegant je napisao/la:Zna li se mozda jel neko potrvdio da prenosi utakmicu ?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Jos jednom molim navijace: Red Army, Robijase, Fukare, Manijake i ljude koji su najavili da dolaze iz sandzaka da prije tekme i za vrijeme tekme ne prave nikakve gluposti jer nam se to sve moze obiti o glavu. Hajde da zajedno svi grmimo tako jako kao sto nikad niko nije grmio, a ona ako Bog da poslije tekme slavimo i onda neka svako radi sta misli da treba....jos jednom velika molba za sve nas...HVALA
Ma kad vidim kako se sudije ponašaju, još ovaj u četvrtak Rumun, neznam šta bih rekao. Ovo sa Željom nek bude lekcija.KB-TM87 je napisao/la:od sveg srca vam zelim prolaz kad vec mi nismo, zgazite ih
U novi boj...
ado-hz je napisao/la:Jos jednom molim navijace: Red Army, Robijase, Fukare, Manijake i ljude koji su najavili da dolaze iz sandzaka da prije tekme i za vrijeme tekme ne prave nikakve gluposti jer nam se to sve moze obiti o glavu. Hajde da zajedno svi grmimo tako jako kao sto nikad niko nije grmio, a ona ako Bog da poslije tekme slavimo i onda neka svako radi sta misli da treba....jos jednom velika molba za sve nas...HVALA
Jestel vi ozbiljni, gdje ti mislis da ce ovi doc na koju tribinu ? E mogu ljudi na internetu pisat gluposti za nepovjerovatado-hz je napisao/la:Jos jednom molim navijace: Red Army, Robijase, Fukare, Manijake i ljude koji su najavili da dolaze iz sandzaka da prije tekme i za vrijeme tekme ne prave nikakve gluposti jer nam se to sve moze obiti o glavu. Hajde da zajedno svi grmimo tako jako kao sto nikad niko nije grmio, a ona ako Bog da poslije tekme slavimo i onda neka svako radi sta misli da treba....jos jednom velika molba za sve nas...HVALA

Pa neće njih doći po hiljadu nego nekih dvadesetak iz svakog grada ,mireRN je napisao/la:Jestel vi ozbiljni, gdje ti mislis da ce ovi doc na koju tribinu ? E mogu ljudi na internetu pisat gluposti za nepovjerovatado-hz je napisao/la:Jos jednom molim navijace: Red Army, Robijase, Fukare, Manijake i ljude koji su najavili da dolaze iz sandzaka da prije tekme i za vrijeme tekme ne prave nikakve gluposti jer nam se to sve moze obiti o glavu. Hajde da zajedno svi grmimo tako jako kao sto nikad niko nije grmio, a ona ako Bog da poslije tekme slavimo i onda neka svako radi sta misli da treba....jos jednom velika molba za sve nas...HVALA

U novi boj...
LJudi treba li da se postave te stolice na zapad evo ja cu besplatno raditia i donirat cu za jednu stolicu. Malo ce nam karti biti ako jug bude samo za njih.
Polako dok covjek skonta sta sam mislio recipowerplay je napisao/la:Pa neće njih doći po hiljadu nego nekih dvadesetak iz svakog grada ,mireRN je napisao/la:Jestel vi ozbiljni, gdje ti mislis da ce ovi doc na koju tribinu ? E mogu ljudi na internetu pisat gluposti za nepovjerovatado-hz je napisao/la:Jos jednom molim navijace: Red Army, Robijase, Fukare, Manijake i ljude koji su najavili da dolaze iz sandzaka da prije tekme i za vrijeme tekme ne prave nikakve gluposti jer nam se to sve moze obiti o glavu. Hajde da zajedno svi grmimo tako jako kao sto nikad niko nije grmio, a ona ako Bog da poslije tekme slavimo i onda neka svako radi sta misli da treba....jos jednom velika molba za sve nas...HVALA

Možda da pokušaš okrenuti brojElegant je napisao/la:Ma kakva razgovor, ajde molim te odkud njemu broj od bugara ? Nalozilo se djete "youtube vloggeri" samo se sramote.
Sretno sutra.

U novi boj...
Objavljen je njegov broj na njihovoj sportskoj stranici za slucaj da navijacima Levskog trebaju neke informacije u vezi putovanja u Sarajevo.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
-
- Kontakt:
U Sportu je izašao fin članak o našem kondicionom treneru Duratbegoviću koji je jako zaslužan za to što smo se mogli nositi sa Bugarima, lik je još u ratu kao borac ranjen i trajno je ostao invalid ali bez obzira na to školovao se i sad radi dobar posao, treba ga posebnim aplauzom nagraditi u četvrtak
P.S. o takvim ljudima trebamo pričati a ne o nekome Bugaru Vladimirovu koji je nebitan za nas
P.S. o takvim ljudima trebamo pričati a ne o nekome Bugaru Vladimirovu koji je nebitan za nas
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.