Pipita ima 25 godina i omjer golova/odigranih mečeva u ligi samo, u najvećem klubu svijeta, 105/187.
Referenca dovoljna da bude Juventino, igrač kojem treba promjena, a igra u kontraškoj ekipi gdje se ni Benzema, Kaka, Di Maria ne snalaze, nije valjda da su svi tako loši igrači jer se osim Ronalda, te Ozila i Alonsa niko u toj ekipi ne izdvaja nešto posebno.
Benzema je jedan od najprecijenjenijih igrača po mom sudu, dečko je lijen, u rangu Vučinića, a nabacio je toliko kila da jedva trči, za repku Francuske gola nije dao 1000 minuta, da ne nabrajam.
Opet bi nam i on valjao, kakav god da je, ali ciljam na Pipitu.
Ne treba zanemariti činjenicu da trenutno ne postoji mnogo napadača koji su kvalitetni i nama ekonomski dostupni, a oni koji jesu, Pipita/Benzema/Džeko/Lewandovski/Ibra sa nižom platom, eventualno Suarez kojeg opet L'pool i da pusti, cijenili bi ga minimalno 40M Eura, nemojte se zavaravati i misliti da će biti jeftiniji, a niko u klubu nije lud da baci sve pare za jednog fudbalera.
Među ovima moramo tražiti napadača. Jedina dobra stvar je da smo uhvatili strašnog špica za nula eura.
Ako ne dovedemo nikoga od ovih, tu je Seria A i rasadnik talenata, Osvaldo za kojeg sam ubjeđen da će biti prva alternativa ako nikoga od ovih gore ne uhvatimo, Jovetić kojeg je teško uzeti, ali kojeg svrstavam u rang precijenjenih igrača ala Benzema i to je to, nema tu više nekog napadača, treća solucija je Paratici i izvlačenje iz naftalina nekog jeftinijeg, ali odličnog špica za što sam ja uvijek za, pogotovo ako je mlađi i koji ima potencijal da kao Pogba ili Arturo relativno brzo eksplodira.
Zadnja izmjena:
Pogba, dana/u 02 maj 2013, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT