Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

AvantiSignora
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la AvantiSignora » 02 maj 2013, 18:04

gojzerica je napisao/la:Higuain je krampa.

E jbg i ti sada pretjeravas, ja bi rado da dovedemo Higuaina a da negovorim za Benzemu.. ;)
MOzda ovom Higuainu i treba malo promjene , jer uvjeren sam da bi dobro proradio kod Mistera..

I odkud sada da Luca Marrone nije neka igracina :lol: .. Momak ima velik potencijal samo steta sto sjedi na klupi,,,
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 02 maj 2013, 18:05

Valjda je do mene, al kad god sam gledao Higuaina lik ko kita odigra.Sem onih klipova kad zabije golcinu i krenem da gledam kad lik...jbga :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 02 maj 2013, 18:11

EnzoFerrari je napisao/la:Valjda je do mene, al kad god sam gledao Higuaina lik ko kita odigra.Sem onih klipova kad zabije golcinu i krenem da gledam kad lik...jbga :D

Nakon ovi nasih krampova od napadaca dobro bi nam onda doso Higuain... Al imam neki osjecaj da bi se dobro snaso kod nas..

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 02 maj 2013, 18:16

Pa naravno u odnosu na nase napadace bi ga i ja volio vidjeti tu ali u odnosu na neke ostale smijesno djeluje. Pa i Benzema>Higuaina govorio sam kad su se povezivali sa Juventusom.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 maj 2013, 18:17

Pipita ima 25 godina i omjer golova/odigranih mečeva u ligi samo, u najvećem klubu svijeta, 105/187.

Referenca dovoljna da bude Juventino, igrač kojem treba promjena, a igra u kontraškoj ekipi gdje se ni Benzema, Kaka, Di Maria ne snalaze, nije valjda da su svi tako loši igrači jer se osim Ronalda, te Ozila i Alonsa niko u toj ekipi ne izdvaja nešto posebno.

Benzema je jedan od najprecijenjenijih igrača po mom sudu, dečko je lijen, u rangu Vučinića, a nabacio je toliko kila da jedva trči, za repku Francuske gola nije dao 1000 minuta, da ne nabrajam.

Opet bi nam i on valjao, kakav god da je, ali ciljam na Pipitu.

Ne treba zanemariti činjenicu da trenutno ne postoji mnogo napadača koji su kvalitetni i nama ekonomski dostupni, a oni koji jesu, Pipita/Benzema/Džeko/Lewandovski/Ibra sa nižom platom, eventualno Suarez kojeg opet L'pool i da pusti, cijenili bi ga minimalno 40M Eura, nemojte se zavaravati i misliti da će biti jeftiniji, a niko u klubu nije lud da baci sve pare za jednog fudbalera.

Među ovima moramo tražiti napadača. Jedina dobra stvar je da smo uhvatili strašnog špica za nula eura.

Ako ne dovedemo nikoga od ovih, tu je Seria A i rasadnik talenata, Osvaldo za kojeg sam ubjeđen da će biti prva alternativa ako nikoga od ovih gore ne uhvatimo, Jovetić kojeg je teško uzeti, ali kojeg svrstavam u rang precijenjenih igrača ala Benzema i to je to, nema tu više nekog napadača, treća solucija je Paratici i izvlačenje iz naftalina nekog jeftinijeg, ali odličnog špica za što sam ja uvijek za, pogotovo ako je mlađi i koji ima potencijal da kao Pogba ili Arturo relativno brzo eksplodira.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 maj 2013, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 maj 2013, 18:25

ma ako je istina to sto se pise da bi Ibra pristao na 7.5-8 mil godisnje mi nemamo sta dalje da trazimo napadaca jer smo nasli najjaceg na svijetu.

uostalom 8 mil plate i 12 mil obestecenja je jeftinije i od Dzeke i od Higuaina da ne pricam eventualno o Suarezu. Ako ima i gram istine u svim tim pricama NEMA IZGOVORA za ne dovodjenje Ibre.

dobili bi najboljeg centarfora na svijetu za sicu, sto bi ostavilo prostora i za pojacanja na drugim pozicijama, da ne govorim sto bi se za 100% unaprijedili kao ekipa..ako Juventus nema 8+12 za takvu klasu i jednog najboljih centarfora svih vremena kao sto je Ibra onda je.o nas.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 02 maj 2013, 18:26

Ja dalje od Ibre ne bi trazio, a ovo za Higuaina i ostale je cisto novinarska dnevna zanimacija.Nama je Ibra najblizi i misljenja sam da ce se to realizovat.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 02 maj 2013, 18:29

Samo da ne utice na ovaj kolektiv koje je napravljen, jedino me to brine :|
Alessandro Del Piero !

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 02 maj 2013, 18:33

10DelPiero je napisao/la:Samo da ne utice na ovaj kolektiv koje je napravljen, jedino me to brine :|
Tu je Conte nema se stra brinuti, a toga nece biti u Juventusu nit je kad bilo.... ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 maj 2013, 18:36

Raiola je govorio za Balotelija da ima 0.00001 % da predje u Milan i na kraju je presao,a za Ibru je to isto govorio kada je Juventus u pitanju tako da mislim da je to skoro pa gotov posao... :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 02 maj 2013, 18:39

Ladies and gentlemen, imamo novo pojacanje .... Felipe Melo :D

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 maj 2013, 18:41

EnzoFerrari je napisao/la:Ladies and gentlemen, imamo novo pojacanje .... Felipe Melo :D
Taman da ne bacamo još 5 miliona na rate i Polia. Mahsuz dolazi da nauči Pirla kako se treba lopte oslobađati na vrijeme kada je pod pritiskom. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Zuliani, puče mu glas na po' sprata. :lol: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 maj 2013, 18:47, ukupno mijenjano 2 puta.

#MaxOUT

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 02 maj 2013, 18:46

Pogba je napisao/la:
EnzoFerrari je napisao/la:Ladies and gentlemen, imamo novo pojacanje .... Felipe Melo :D
Taman da ne bacamo još 5 miliona na rate i Polia. Mahsuz dolazi da nauči Pirla kako se treba lopte oslobađati na vrijeme kada je pod pritiskom. :mrgreen:
Ja bi ga utrapio kome ono igrac plus pare.. ne znam recimo za Jovetića ili tako nesto, mozda za Verattia :D
Ma dat ga i pare za onog malca iz Udinesea, uglavnom imat koristi neke.

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 02 maj 2013, 19:06

Felipe Melo dakle ostaje kod nas na ljeto, uz Krasica bio nas najbolji igrac te sezone ali eto kad je Conte dosao poslali smo ga u Galatu. Malo je cudno sto ga Galata nije otkupila, a bio je vazan faktor u veznom redu kod njih. Definitivno sam za da ostane kod nas, ali cisto sumnjam da ce uprava to htjeti cim ga nisu trazili u ove dvije sezone. Biti ce i tu dakle 5-7 mil.€ od njegove prodaje.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 02 maj 2013, 19:41

Pogba je napisao/la:
Brajkula je napisao/la:Vidim Marone se gotivi mnogo na forumu, meni je on ništa posebno i taj utisak sam stekao nakon 1/2 Kupa sa Laciom, očajna partija našeg najtalentovanijeg veznog, tj. najtalentovanijeg veznog iz naše škole, pošto je ipak Pogba zver.

Takođe, za U21 repku ne igra, tj. uvek je pozvan i uvek ljubi klupu a u veznom redu igrač iz njegove generacije sa kojim je odrastao u Juveu Fausto Rosi, glavni kreator igre. Da ne dođe do zabune i Rosi je tankosava igrač dometa Parma, plafon.
:? , Marrone je redovni starter, između ostalog u mnogo mečeva i kapiten U-21 repke.

Odličan fudbaler kojeg mi ne koristimo uopće pa se ne može više pričati o njemu.
Odigrao je brat bratu 3-4 meča na svom mjestu (padaju mi na um samo mečevi protiv Rome u kupu i Atalante u zadnjem kolu lani gdje je odigrao maestralno).
Strašno inteligentan i potkovan fudbaler.

U svakom slučaju još jedan od igrača naše primavere koji ima veliku šansu da nikada ne ostvari svoj potencijal zbog neigranja, a pogotovo guranja na mjesto stopera (iako je i tu bio sasvim OK), ali Juventus je poznat klub po tome da je važniji 29-godišnji otpadak Cesene, Atalante nego produkt vlastite akademije, u to se možemo uvjeriti od devedesetih do danas gdje se malo nešto promijenilo.

Fausto Rossi nije organizator igre već krilni igrač koji takođe igra na kašičicu u repki jer je sa svojih 22-23 godine više vremena proveo u bolnici nego na terenu.
Marca: "La Juve ha fatto un'offerta per Higuain.
slika
Ma šta igra Marone, jednu igra u veznom, pa dve ne igra, pa opet jendu igra na štoperu. Evo ti ove godine tekme:

Nemci http://www.transfermarkt.co.uk/en/italy ... 84946.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Rusi http://www.transfermarkt.co.uk/en/italy ... 99840.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ukrajna http://www.transfermarkt.co.uk/en/italy ... 99841.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Što se tiče Rosija, prirodna pozicija mu jeste krilo, tj. bila je u našoj Primaveri ali od kada je otišao u Brešu đuska CM, kao i u repki. Slabo si ga propratio.

Što se tiče Luke, igrač dometa Parma, eventualno Fiorentina, ništa spektakularno i stvarno ne znam na osnovu čega toliki superlativi. Pa jedan Poli je za njega igrač. I da, imaće priliku sada na leto da se dokaže na EP za mlade repke ukoliko za ceo turnir veže 30 minuta na svojoj prirodnoj poziciji jer će vrlo verovatno tu pre njega đuskati Florenci i Bertolaći, a protiv Nemaca, što je najteža tekma u ovim mini proverama pred EP, pre njega su prednost dobili i Krimi i Rosi. Pre ćemo ga tu videti na štoperu jer trenutno zaostaje za Florencijem i Bertolaćijem poprilično.

Inače, nisam oduševljen Iguainom i stvarno ne znam koliko će nam on zaista i pomoći ako dođe, a nadam se da neće.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 maj 2013, 19:48

Nisam ni je oduđevljen Higuainom, nije u nekoj formi, preksinoć sam baš posmatrao nastup protiv BvB-a koji je, po mom mišljenju, bio i više nego skroman + gromovita šansa u prvom poluvremenu koju nije iskoristio.

Fali kretanja, fali ritma, igrao je po sistemu ''libo me taki nisam ja kriv'', nonšalantno i nezainteresovano, ne treba nam još jedan ''montenegrista'' u napadu
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 02 maj 2013, 19:50

Samo čovjek sa slike ispod dolazi u obzir.

slika
Zadnja izmjena: Trequartista, dana/u 02 maj 2013, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 maj 2013, 19:51

To je ta anomalija koja je usađena u svakog Juventina, svaki sa strane je bolji od našeg.

Poli je igrač sa više utakmica na Serie A nivou od Marronea, ali mu ne može pera odbit', moje mišljenje.
Poli je ok igrač, ali ništa specijalno i svakako je veliki grijeh da se desi ono što će se desiti, a neki dan sam pisao, Poli će doći i igrati, imati finu minutažu za back-upa, dok će Marrone otići iako na terenu igraju iste pozicije, a Marrone je polivalentniji i može igrati registu i libera vrlo solidno.

Svakako mi je draže, opet, gledati i Polia nego Giacherinnia ili Padoina na mjestima u veznom redu.

#MaxOUT

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 02 maj 2013, 19:52

Ma Higuain i nije neki napadac... Slabiji je od Llorentea, al' kao i takav je space shutlle za nase trenutne napadace....

De ne zaebajite Marrone je predobar mladi igrac i jednostavno nema srece sto igra u Juvetu pored onako mocnog veznog reda, a da je u bilo kojoj dr. ekipi iz Serie A dosad bi ga nasi i pratili kao sto rade sa Poliem, al' posto je dijete Juveta bolje dati sansu nekom dr. nego nasem igracu, a koji je uz to jos i bolji od Polia sigurno...
Neka ga barem daju na posudbu da ne stagnira i nazaduje jer je od krucijalnog znacaja za igraca njegovog uzrasta da igra u kontinuitetu........
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 02 maj 2013, 19:54

Zamolio bih poznavaoce Stare dame da napisu koliki se ocekuje transfer budjet za prelazni rok i koga bi Juve mogao dovesti?
Hvala
Glory Glory Man United!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.