Naravno ne kazem da to treba opravdati neki los postupak bilo kojeg igraca pa ni njega..
A sto se tice Mule i stavljanja njega u igru, kad ga je vec stavio u igru, zabio je 5 poena na pocetku, promasio dva slobodna i skoro da nije primio lopte do kraja utakmice, kad je nasilu opalio dvije trice, vjerovatno iz inata..
Ja sam tu vidio jednu dozu, silovanja od strane kapitena kojem nije nista islo, dobru partiju od strane Juke(uz par bezveznih suteva skoro sa trice u nekim kljucnim momentima) kojem je na neku ruku dosta toga i islo, a stajanje po strani Muse kojem nisu htjeli, a ni probali da naprave akciju u kojoj bi bas on opalio tricu i bilo sta probao.. A zasto bi to i radili, da im opet uzme "show" pred kraj.. Mozda se momak i uzdigao ali drugacije nece opstati, a pogotovo ne na nivou na kojem vec sad igra, gdje su svi stariji, iskusniji, ali ne i spretniji

Da se razumijemo ja sam na njegovoj strani u ovom slucaju, ali isto tako ne bih pravdao ni jedan los potez pa taman ga i ja napravio..
Vidio sam maloprije sliku Juke i Teleta zajedno u avionu, vjerovatno ce ipak i Tele igrati, kako bi smirili svu ovu halabuku, da se stavi drzava iznad svega