FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nail for Real
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nail for Real » 27 apr 2014, 16:02

Moze bit' da vas taj kobasicarski sindrom arogancije kosta veselja.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 apr 2014, 16:13

dr.adnan je napisao/la:Jučer smo odigrali kombinovanu utakmicu, iz lošeg u extra dobro gdje smo nismo zadovoljili ni sa 5:2 već grizli i dalje. U tome leži moj optimizam :clap:
slika

Tacno citajuci izjave i nakon sto sam odgledao drugo poluvrijeme jucerasnje utakmice, jako sam optimistican.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 27 apr 2014, 16:16

Thiago se vratio treninzima. Bit će spreman za ova dva finala koja nam predstoje. :cool:

Proenca nam sudi kontra Reala.

Quote of the day"Your gut feeling is your gut feeling. You can't explain it."
(Arjen Robben on why he is optimistic about the Real clash)
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 27 apr 2014, 18:09

Dakle momci ostalo je jos dva dana do finalnog obracuna.Sto se tice mene, prva tekma protiv reala mi je dala veliki optimizam istina jesmo izgubili , ali nista sto se ne moze nadoknaditi i preokrenuti,plus onakva igrala reala.Real tesko da moze igrati onako u minkenu plus pod jos veci pritiskom jer imaju tu prednost,negdje ce puci ,a probaju li se nadigravati zavrsice kao i man utd.Zaista mislim ako momci budu dali sve od sebe ako buydu ginuli finale je nase ,djelom cu biti i razcoaran ako ne prodjem ,ipak pep je da se ne lazemo dobio razradjenu masinu koja je prosle godine uzduz i poprijeko pregazila evropu ,po meni razocarenje ce biti malo ako ne odemo u finale,ovo je zenit ekipe ,mozda sledeca sezona jos i to je to ,barem sto se tice kljucnih igraca.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 apr 2014, 19:15

Nail for Real je napisao/la:Moze bit' da vas taj kobasicarski sindrom arogancije kosta veselja.
Nail for Real je napisao/la:Nail se predaje :mrgreen: . Cestitke na finalu :hmmmm: .
Ti se davno pred'o,sta je sad bilo?
Nismo mi toliko arogantni koliko ste vi nerealni ;)
#miasanmia

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 27 apr 2014, 19:24

Odigrati od prve minute napadacki kako mi to znamo...

Kako da kazem- napravili su od nas masine, jer svi slave i kad neko Bayernu bod otkine, a pobjeda 1-0' ma too se slavi do kasnih sati.. sto je razumljivo ;) ;)

Ali zapeti od prve do zadnje minute, ne misliti na stvari kao npr ak oni daju gol preko Ronalda, jer unaprijed sebi blokadu tu pravimo, mi igramo svoje oni svoje. Na kraju cemo racune sagledat i vidjet koliki je prihod. I ko ce kome uvalit na kraju krajeva tu kobasicu jel , posto smo mi et kobasicari, kobasica ce nekom bit uvaljena u bulju bratee :cool: :cool: :cool: :cool:

Samo ostro i gazit do kraja :lolno: :lolno: :lolno: :salut: :salut:
FC Bayern !!!!!

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 28 apr 2014, 01:03

Lieber Thiago Alcántara, lass meinen Traum Wirklichkeit werden. Du kannst auf jeder Position spielen. Am besten mit Philipp Lahm auf der Sechs – mit Drang nach vorn. Selbst wenn du nur auf der Bank sitzen solltest, Real würde zittern.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 28 apr 2014, 10:43

Koja samo prepotentnost.
Iskreno, Bayo je zadnjih par godina u samom vrhu fusbala.
Sistem koji se uspostavio u timu je vec usadjen u imuni sistem Reala. Real je godinama igrao protiv tog sistema koji je, da budemo iskreni, u Barci bio na vrhunci i tesko da ce Bayo doseci taj nivo.

Nesto kontam. Proslo polufinale je Real bio favorit, ovo vi. Ne bih se bunio da se i ostale stvari iz tog scenarija okrenu.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 apr 2014, 11:59

Braćo kobasičari bavarci moji ja evo nonstop mislim na sutrašnju utakmicu nemogu se skoncentrisati na poslu odkako sam počeo jutros :mrgreen: . Očekujem da ekipa suta pokaže svoj puni potencijal i da pokažemo stvarno koliko možemo subotnji 45 minuta protiv Werdera je pokazalo da će momci gristi u utorak. Ako bude takav pristup i ako neuspijemo dobiti madriđane sa dva razlike bit ću zadovoljan :D .Vrijeme je za našu mestralnu utakmicu na našoj Alianz Areni odavno je nije bilo u LP još od utakmice protiv Barce prošle sezone :cool:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 28 apr 2014, 12:17

Ma samo nek' ostave srce i dušu na terenu, zaželio sam se trke i borbe,a rezultat Bože moj ako nam ne bude na ruku, nije prvi puta da nam se zalomi i da se na nama kola slome. Ja jednostavno zbog prošle sezone ne smijem previše da kritikujem momke, samo Pepuna, ak' ne bude sluš'o. :hmmmmm:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 apr 2014, 12:18

Šta znači ovo četvrto u anketi? :hmmmmm:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 apr 2014, 12:35

Henderson je napisao/la:Šta znači ovo četvrto u anketi? :hmmmmm:
4.Neznam :mrgreen:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 apr 2014, 12:41

Pep: "Ohne Triple ist es keine Super-Saison"
:wtf:

Šta hoće Pepun hoće da nas razočara ako se sutra ne plasiraju u finale ili da sva odgovornost ide na njega u slučaju neuspjeha sutra ili u finalu DFB pokala i eventalnom Finalu LP :?

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 apr 2014, 14:36

Ribery mora bit' sutra na svom nivou, ako to ne bude bojim se da nemamo neke velike sanse za finale.
Valjda su naucili neke stvari iz prve utakmice.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 apr 2014, 15:12

Očekujem da igru sutra poprave Boateng-Dante-Alaba i naravno da im se pridruži u zadnjoj linji Lahm Rafko nesmije igrati, u prvoj utakmici on i Boateng ispadoše ko gola ko amateri, a i u subotu smo vidili da Boatengu godi kad na strani igra kapiten dakle zadnja linija VRLO BITNA od koje puno zavisi kako će iz kontri biti ubitačan napad Reala. Naravno ispred njih moraju početi Martinez i Schweinstiger

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 28 apr 2014, 15:50

slika

Sutra idete u tekicu zrtava ove dvojice nogometnih genijalaca. Yebiga momci, al' sad je na nas red.
Marksizam u skole!

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 28 apr 2014, 16:08

Bavarci moji jesmo li spremni za sutra?
Bice suza u Madridu a i sire sutra navecer!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 28 apr 2014, 16:28

Eno kaze Pep da je svjestan da moramo postici barem tri gola za prolaz, sto znaci da je vec utefterio da cemo jedan primit. :lol:
Nadam se ranom pogotku, do neke 15 minute. :opaopa: :)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 28 apr 2014, 16:59

ribery je napisao/la: Nadam se ranom pogotku, do neke 15 minute. :opaopa: :)
I ja :lol:,
ma nek bude spektakl na nivou dva giganta a ponavljam koji prodje nek i osvoji.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 apr 2014, 17:15

schweinsteiger je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Moze bit' da vas taj kobasicarski sindrom arogancije kosta veselja.
Nail for Real je napisao/la:Nail se predaje :mrgreen: . Cestitke na finalu :hmmmm: .
Ti se davno pred'o,sta je sad bilo?
Nismo mi toliko arogantni koliko ste vi nerealni ;)
Ja i dalje mislim da imate snage da nas prodjete i da ste favoriti, ali takodjer smatram da taj arogantni pristup pocni od Pepa pa sve do napumpanih izjava vasih igraca moze stvoriti kontra efekat. A mislim, realno boli mene **** sta cete ovdje pisati.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.