U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Admir Bajrović potpisao za NEC Nijmegen.Ima samo 17 godina, trebala bi se obratiti pažnja na njega.Član je u17 reprezentacije Švedske zajedno sa Muamerom Tankovićem iz Fulhama.
http://www.transfermarkt.de/de/admir-ba ... 22556.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/admir-ba ... 22556.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Ovo napadača igra ? u 4 tekme za Švede dao 2 gola ...bagrcavi je napisao/la:Admir Bajrović potpisao za NEC Nijmegen.Ima samo 17 godina, trebala bi se obratiti pažnja na njega.Član je u17 reprezentacije Švedske zajedno sa Muamerom Tankovićem iz Fulhama.
Nadam se da će mladi Tanković zaigrati za nas, već je rekao šta misli o našoj repki, nadam se da će ga Karačić pozvati, ili Vlado, da zna da se na njega računa.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Čestitke momcima za borbenost i srčanost za prikazanu igru u ponedjeljak...SVAKA ČAST MOMCI...Nema vam se šta prigovoriti...Gospodin Jagodic radi dobar posao...
::::SAMO ČELIK::::
Bilo bi odlično kad bi ovaj Halilović što prije otišao iz Dinama,
DRUG NEBI TI PUNCA
Ako ode iz Dinama eto ga aBd i pod nasu zastavu.Barem se nadam tome,jer vjerujem barem malo da mu je caca patriota i da ce Alen igrati za BiHbagrcavi je napisao/la:Bilo bi odlično kad bi ovaj Halilović što prije otišao iz Dinama,

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma tesko ce otici da da ne odigra bar sezonu-dvije konstantno za prvi tim Dinama, nije Mamic budalaAdi_Zepce je napisao/la:Ako ode iz Dinama eto ga aBd i pod nasu zastavu.Barem se nadam tome,jer vjerujem barem malo da mu je caca patriota i da ce Alen igrati za BiHbagrcavi je napisao/la:Bilo bi odlično kad bi ovaj Halilović što prije otišao iz Dinama,

Vec sad sa 16 godina ima ugovor i 10 000 eura mjesecno

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ma znam da nije budala,ali ako Real i United "zagrizu" pravo i budu spremni kesirati ga otici ce on.Pa valjda bi i on vise volio igrati u Realu nego Dinamuceze je napisao/la:Ma tesko ce otici da da ne odigra bar sezonu-dvije konstantno za prvi tim Dinama, nije Mamic budalaAdi_Zepce je napisao/la:Ako ode iz Dinama eto ga aBd i pod nasu zastavu.Barem se nadam tome,jer vjerujem barem malo da mu je caca patriota i da ce Alen igrati za BiHbagrcavi je napisao/la:Bilo bi odlično kad bi ovaj Halilović što prije otišao iz Dinama,![]()
Vec sad sa 16 godina ima ugovor i 10 000 eura mjesecno

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mali je izgleda vatren do kosti. Sramota za njegovog oca kao prvo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
znas sta se kaze za takve kao sto je ovaj mali ?? je.bat ih !Cartman je napisao/la:Mali je izgleda vatren do kosti. Sramota za njegovog oca kao prvo.
Ako je tako, nek' je stid njegovog starog.Ali sve se može promijeniti, ako mali napusti Dinamo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ima vala i toga, nego je opcenito sramota da se ne poziva i da se nista ne radi po pitanju Halilovica, da je ne znam kakav.arelinho je napisao/la:znas sta se kaze za takve kao sto je ovaj mali ?? je.bat ih !Cartman je napisao/la:Mali je izgleda vatren do kosti. Sramota za njegovog oca kao prvo.
Par po meni

Dobio je on poziv U17-reprezentacije, i kulturno odbio.ceze je napisao/la:Ima vala i toga, nego je opcenito sramota da se ne poziva i da se nista ne radi po pitanju Halilovica, da je ne znam kakav.arelinho je napisao/la:znas sta se kaze za takve kao sto je ovaj mali ?? je.bat ih !Cartman je napisao/la:Mali je izgleda vatren do kosti. Sramota za njegovog oca kao prvo.
Par po meni
Vama se to sada gadi, i kažete sramota za momka koji je odbio Bosnu, koja mu je dala ime i prezime i ništa više.
Samo polako, neće biti jedan Halilović, biti će ih više, živi bili pa vidjeli.
Nestajati će patriotizma kod te djece koja se rađaju van BiH, odrastaju u tuđini, ne mogu oni da imaju osjećaj kao njihovi roditelji, daleko od toga da ga opravdavam, al sve mu je Hrvatska dala, tu se rodio, prve korake napravio u nogometu, stekao neko ime u Hrvatskoj u Dinamu, i da ih sada izradi ? Ne bi se reklo.
Biti će još vatrenih koji neće konfesijom uobličavati svoju pripadnost naciji.
Nestajati će patriotizma kod te djece koja se rađaju van BiH, odrastaju u tuđini, ne mogu oni da imaju osjećaj kao njihovi roditelji, daleko od toga da ga opravdavam, al sve mu je Hrvatska dala, tu se rodio, prve korake napravio u nogometu, stekao neko ime u Hrvatskoj u Dinamu, i da ih sada izradi ? Ne bi se reklo.
-
- Kontakt:
Zamolio bih vas da upalite mozak prije nego sto komentar ostavite. To vi ono kao znate sta Alen misli i o cemu on sa svojim ocem prica? Isto kao sto su svi kenjali po Asmiru Begovicu a sada covjek izadje na zagrijavanje i svi ustanu na noge ko da je Tito dosao.
Sve dok je on igrac "GNK Dinamo' slobodno zaboravite za njega. Prvo, njemu Mamic to nece dozvoljeti, a ni mali nije lud da to ucini. Prvo zbog uvjeta, drugo zbog mogucnosti da se dokaze na velikim takmicenjima sa mladim nadama Hrvatske. Mamic nije budala, on zeli da pojaca svoj uticaj sto se tice HNS-a a to nece nikako dobiti ako dozvoli mladom igracu tj. najboljim igracu omladinskog pogona da predje i igra za BiH. Kada mali napusti Hrvatsku tek tada ce stvari biti u punoj kontroli iskljucivo Alena i njegove obitelji. Sve dok Zdravko daje placu, Alen ce svirat kako on kaze.
Sve dok je on igrac "GNK Dinamo' slobodno zaboravite za njega. Prvo, njemu Mamic to nece dozvoljeti, a ni mali nije lud da to ucini. Prvo zbog uvjeta, drugo zbog mogucnosti da se dokaze na velikim takmicenjima sa mladim nadama Hrvatske. Mamic nije budala, on zeli da pojaca svoj uticaj sto se tice HNS-a a to nece nikako dobiti ako dozvoli mladom igracu tj. najboljim igracu omladinskog pogona da predje i igra za BiH. Kada mali napusti Hrvatsku tek tada ce stvari biti u punoj kontroli iskljucivo Alena i njegove obitelji. Sve dok Zdravko daje placu, Alen ce svirat kako on kaze.

Isti izgovori koji su se koristili za picku Preldzica. Nije mu Mamic mater niti je to Mamicu toliko stalo kao sto neki predstavljaju.AÐ_Official je napisao/la:Zamolio bih vas da upalite mozak prije nego sto komentar ostavite. To vi ono kao znate sta Alen misli i o cemu on sa svojim ocem prica? Isto kao sto su svi kenjali po Asmiru Begovicu a sada covjek izadje na zagrijavanje i svi ustanu na noge ko da je Tito dosao.
Ja sam to napisao u slučaju da se završi nepovoljno po nas, a ne dajem generalni dojam njegovog mišljenja.
Šta bi onda ti rekao za Ibrahimovića, što je izabrao Švede mjesto nas ?
Bila bi opet ona mitomanska priča, mi ga odbili, rekli mu da ide igrati košarku, ma daj dječije priče
Da Bog da svaki od njih koji bude valjao zaigra za BiH, al ja znam šta govorim.
Šta bi onda ti rekao za Ibrahimovića, što je izabrao Švede mjesto nas ?
Bila bi opet ona mitomanska priča, mi ga odbili, rekli mu da ide igrati košarku, ma daj dječije priče

Da Bog da svaki od njih koji bude valjao zaigra za BiH, al ja znam šta govorim.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Gdje je problem?
Momak je rođen u Hrvatskoj, nogometno odgojen u Hrvatskoj, prošao je mlađe selekcije HNS-a, najveći biser Dinama.
Gdje je i problem što je u Dinamu? Dođete na pdf "Fudbal u regionu" i uđete na Dinamovu temu gdje u nebesa dižete Dinamo, Mamića i politiku prodaje igrača za velike pare u velike klubove, a kad se radi o potencijalnom bh. reprezentativcu, bolje je da ide što dalje od Dinama.
P.S. Mene boli kuratz, navijam za obje reprezentacije (u međusobnom ogledu za BiH) i svejedno mi je za koga će zaigrati, ali ono, budite malo realni.
Momak je rođen u Hrvatskoj, nogometno odgojen u Hrvatskoj, prošao je mlađe selekcije HNS-a, najveći biser Dinama.
Gdje je i problem što je u Dinamu? Dođete na pdf "Fudbal u regionu" i uđete na Dinamovu temu gdje u nebesa dižete Dinamo, Mamića i politiku prodaje igrača za velike pare u velike klubove, a kad se radi o potencijalnom bh. reprezentativcu, bolje je da ide što dalje od Dinama.

P.S. Mene boli kuratz, navijam za obje reprezentacije (u međusobnom ogledu za BiH) i svejedno mi je za koga će zaigrati, ali ono, budite malo realni.
Hayley <3
Stoji to, ali je to njegovom ocu na sramotu, da je zaboravio odakle je on.zizu1991 je napisao/la:Vama se to sada gadi, i kažete sramota za momka koji je odbio Bosnu, koja mu je dala ime i prezime i ništa više.
Ja sam prvi rodjen i odrastao vani, pa nikad u pitanje nije doslo to ko sam i sta sam, kad sam morao birati izmedju drzavljanstava, izabrao nase

Da se to gleda, ni Miske, ni Medunjanin, ni Pjanic, ni Ibisevic, ni Spaha i slicni ne bi igrali za nas.
Zlatanov otac je rekao da su mu tražili pare uz izgovor da takvih kao Zlatan imaju koliko hoćeš i ovdje i da je zato odbio.
DRUG NEBI TI PUNCA