Zvjezdan Misimović

harishp
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la harishp » 12 jan 2012, 20:15

Saurman je napisao/la:Misimović je napravio sličnu grešku kao i Džeko , poletio za parama u ni manje ni više nego Galatasaray :roll: ukratko sa konja na magarca.Sad je završio u Rusiji gdje ne igra nego sjedi na tribinama , bez dovoljno utakmica i sa lošom fizičkom spremom teško može očekivati povratak u Njemačku gdje je proveo najbolje trenutke karijere.
@Saurman ti fakat imas glediste da to nema veze sa vezom.Ko je poletio za parama o cemu ti.Miske je fakat otjeran od strane brata kobasicara misleci da ce ga Diego zamijeniti.Zamijenio ga je tako da mu je ovaj na kraju i dohakao.
Drugo Miske zadnjih pet meceva je bio od prve do zadnje minute standardan u Dinamu,koji ima vrlo izglednu sansu da zaigra i u LP.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 jan 2012, 20:17

Evo izgleda da ovi dovode onog Mađara Dzusdzaka, čini mi se da on igra lijevo krilo, ali nisam siguran. Nadam se da Miske i dalje ostaje standardan, jer Miske u formi je pola naše reprezentacije.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 jan 2012, 20:22

Bosco je napisao/la:Evo izgleda da ovi dovode onog Mađara Dzusdzaka, čini mi se da on igra lijevo krilo, ali nisam siguran. Nadam se da Miske i dalje ostaje standardan, jer Miske u formi je pola naše reprezentacije.
Da posjecujes temu ruske lige vec jucer bi bio obavjesten o tom transferu :mrgreen:
Pokusavaju dovesti i bivseg Arsenalovca koji sada razvaljuje u dresu Austrie Bec,Nacera Barezitea.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 jan 2012, 20:31

Znači lijevo i desno krilo :D Miske bi trebao onda biti relativno siguran. A temu ne posjećujem jer i ne pratim nešto Ruse pa da džaba ne dođem u nedoumicu da pišem gluposti bolje je ovako. :D

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 13 jan 2012, 17:30

harishp je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Misimović je napravio sličnu grešku kao i Džeko , poletio za parama u ni manje ni više nego Galatasaray :roll: ukratko sa konja na magarca.Sad je završio u Rusiji gdje ne igra nego sjedi na tribinama , bez dovoljno utakmica i sa lošom fizičkom spremom teško može očekivati povratak u Njemačku gdje je proveo najbolje trenutke karijere.
@Saurman ti fakat imas glediste da to nema veze sa vezom.Ko je poletio za parama o cemu ti.Miske je fakat otjeran od strane brata kobasicara misleci da ce ga Diego zamijeniti.Zamijenio ga je tako da mu je ovaj na kraju i dohakao.
Drugo Miske zadnjih pet meceva je bio od prve do zadnje minute standardan u Dinamu,koji ima vrlo izglednu sansu da zaigra i u LP.
Miske je igrao 22 utakmice ove sezone za Dinamo (od 32). Od toga dao 3 gola i 0 assistencija sto je za najboljeg asistenta BL-a porazavajuce.

Ipak za razliku od vecine reprezentativaca Miske je vise dopinio repci nego svom klubu, u 7 utakmica 4 gola i 3 asistencije. Zato o Misketu ni rijeci :D

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 13 jan 2012, 17:43

nije bas da je imao nula asistencija, ali opet je to nesto mizerno za najboljeg asistenta bundeslige.
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jan 2012, 17:53

Dado je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Miske je igrao 22 utakmice ove sezone za Dinamo (od 32). Od toga dao 3 gola i 0 assistencija sto je za najboljeg asistenta BL-a porazavajuce.

Ipak za razliku od vecine reprezentativaca Miske je vise dopinio repci nego svom klubu, u 7 utakmica 4 gola i 3 asistencije. Zato o Misketu ni rijeci :D
Jah igrao 22 utakmice,e onda kad tako strucno brojis izbroj mu i minutazu prosjecnu.Znao je ulaziti na samom kraju tekme,a tek cetiri pet meceva pred kraj je bio standardan.Tad je tek usao u formu,sto kod nas sto u repci.
Naravno tvoja ili glava Kiselog covjeka :mrgreen: ne konta da ga je Hadzi zbog pakla zvaki(ili bolje receno Rumunsko nacionalne stvari) dobrano zeznuo u Galati i ukrao mu fakticki pola godine sto forme,sto ostalog.To si ocigledno ''namjerno'' preskocio.
Zato bas Dadoslave o Misketu ni rijeci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 jan 2012, 18:43

Dado je napisao/la:
harishp je napisao/la:
3 gola i 3 asistencije. Od 22 utakmice, startovao je 13 i igrao oko 1080 minuta. Pocetkom sezone, ovi su mamlazi trebali imati vise strpljenja sa njim je Miske preko pola godine nije imao tim tako reci, radi ti zvakaci..

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 13 jan 2012, 18:58

soko je napisao/la:
Dado je napisao/la:
harishp je napisao/la: @Saurman ti fakat imas glediste da to nema veze sa vezom.Ko je poletio za parama o cemu ti.Miske je fakat otjeran od strane brata kobasicara misleci da ce ga Diego zamijeniti.Zamijenio ga je tako da mu je ovaj na kraju i dohakao.
3 gola i 3 asistencije. Od 22 utakmice, startovao je 13 i igrao oko 1080 minuta. Pocetkom sezone, ovi su mamlazi trebali imati vise strpljenja sa njim je Miske preko pola godine nije imao tim tako reci, radi ti zvakaci..
Onda imam krive informacije mada i 3 asistencije su pravo malo za 13 tj. 22 utakmice.
Inace koje zvake Miske voli. Pitam se da je bilo vrijedno :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jan 2012, 19:04

@Dado kod tebe je haman sve u krivo a ne samo informacije.Zar si toliko naivan da mislis da su zvake u pitanju.Ili isto tako da jedan rekorder asistencija BL odjednom ''zaboravi'' igrati.Objasnjenje ti je vec napisano u par postova iznad.
I ti opet o Misketu i rijecima sa kojom se posluka ne moze porati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 jan 2012, 20:17

harishp je napisao/la:@Dado kod tebe je haman sve u krivo a ne samo informacije.Zar si toliko naivan da mislis da su zvake u pitanju.Ili isto tako da jedan rekorder asistencija BL odjednom ''zaboravi'' igrati.Objasnjenje ti je vec napisano u par postova iznad.
I ti opet o Misketu i rijecima sa kojom se posluka ne moze porati.
Nije zaboravio al je tako reci izgubio touch. Takodjer ako nije u formi i brzo se umori sigurno da neci moci imati dobru koncentraciju na terenu. Ali opet sve zavisi od igraca. Spaha nije igrao pola godine, prva mu tekma bili za repku i opet bio odlican..

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 jan 2012, 18:50

Kako stvari stoje,trebat ce nam novi playmaker u reprezentaciji...Mislim da Misimovic vise nema ni zelje za nekim velikim uspjesima u karijeri i transferima,zaradio je za buducnost i to je to..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jan 2012, 18:53

zgembo89 je napisao/la:Kako stvari stoje,trebat ce nam novi playmaker u reprezentaciji...Mislim da Misimovic vise nema ni zelje za nekim velikim uspjesima u karijeri i transferima,zaradio je za buducnost i to je to..
Takvi se igraci nikad ne stavljaju pod tepih dokle god su u igri.On i ovakav itekako moze da odluci tekmu,bilo golom bilo asistencijom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 jan 2012, 19:03

harishp je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Kako stvari stoje,trebat ce nam novi playmaker u reprezentaciji...Mislim da Misimovic vise nema ni zelje za nekim velikim uspjesima u karijeri i transferima,zaradio je za buducnost i to je to..
Takvi se igraci nikad ne stavljaju pod tepih dokle god su u igri.On i ovakav itekako moze da odluci tekmu,bilo golom bilo asistencijom.
Pametna, u ovome se slažemo. :mrgreen: Iako ne može k'o prije, Miske je i dalje spreman bravurom riješiti utakmicu i obradovati srca brojnih navijača BiH. Definitivno sam za to da ponovo bude starter, pa koliko izdrži, izdrži. Ali, stoji i dalje da Sušić mora pronaći dobar način da i njemu i Pjaniću nađe perfektnu, ali pefektnu poziciju dok su zajedno u igri (čini se nemoguće, ali je ipak izvodivo; ono prije je bilo zadovoljavajuće protiv malih, no protiv jačih i ne baš).

nihco

Post Postao/la nihco » 16 jan 2012, 19:11

jos uvijek je,uz pjanica, nas najbolji play. ibricic igra jos manje, stilic i medunjanin tesko da ce dalje od ovog nivoa na kom nastupaju........alispahic bi mogao biti intertesantan, cini se da moze napredovati ali miske je , jos uvijek, majstor za spomenute. ipak , mislim da za njega i pjanica nema mjesta u ekipi. prevelik deficit u pokretljivosti i borbenosti
Sent from my Commodore 64

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jan 2012, 11:50

Miske zabio gol protiv Metalista iz slobodnog udarca.

[youtube][/youtube]

7:43 ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 jan 2012, 12:56

Miske majstor, ne moze se zaboraviti igrati lopte :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 24 jan 2012, 13:51

ne znam ni kako sam naletila na informaciju da je predao zahtjev za transfer :S (na forumu readinga :D -don't ask, u nedjelju)
navodno ga hoce reading fc (ahm, ne znam, al ljudi na forumu su odusevljeni njime) i galatasaray ponovo (cisto sumnjam).
...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jan 2012, 14:31

Haha sta kaze onaj Englez na forumu, tipa: Ovaj tip (Miske) bi doveo i Torresa do golova. :D

" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 24 jan 2012, 15:13

Principatus je napisao/la:Haha sta kaze onaj Englez na forumu, tipa: Ovaj tip (Miske) bi doveo i Torresa do golova. :D

" onclick="window.open(this.href);return false;
i ja sam se tome smijala :)
al iskreno, sumnjam da ce u reading.

volila bi da nadjem odakle su oni ovo kopirali, ovu vijest. jesam procitala da trazi dinamo 6mill za njega, al sam mislila da je to laaaaz, notorna laaaaz :)
...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.