Slavisa Marinkovic · Top Commenter · Nastavnik at Osnovna skola Janko Veselinovic
Veliko bravo za nase komsije, tako se bori za svoju zemlju, a ne kao one nase babe...Bosanci, svaku srecu Vam zelim u barazu, imacemo bar za koga da navijamo!
Njegoš Ćebić · Top Commenter
Ovi Fracuzi ako nemogu da dadnu go rukom onda im se sudi penal lopovi jedni ..
Zoran Nikic · Top Commenter · Valjevo
SVAKA VAM CAST BOSANCI. SVE CESTITKE OD VALJEVACA IZ SRBIJE. VI BAR NEMATE RETARDIRANOG TRENERA I PREDSEDNIKA FUDBALSKOG SAVEZA. OVO STO MI IMAMO NITI CE PI..KA VISE RODITI NITI VOZ POVESTI. OVAKVE BUDALE BI IZGUBILE I CELU PLANETU. SRECA STO SE ZA TO NIKADA NECE PITATI. JOS JEDNOM SVAKA VAM CAST I SVE POHVALE!!!
Dejan Sarac · Top Commenter
Bravo bosanci,vi imate stvarno dijamanta i Srbija moze samo da vam zavidi na njemu i na svakom igracu sto je igrao srcem a ne za platu!Tako da zelim vam srecu u barazu i nadam se da cete otici na evropsko prvenstvo jer ste to od Srbije zaslusili ne 200 puta vec 1000!!!Nama je Estonije otisla u kvalifikacije i našprdali su se sa nama a vi ste im dali cini mi se 10 goliva u 2 utakmice,cak u zenici cini mi se da je bilo 7-0 za bosnu!!!Tako se to radi i svaka cast!!!!
Jovica Roko Maksimovski · Top Commenter
polako ali sigurno postajete UBISTVENA REPREZENTACIJA.respect...pozdrav iz makedonije
Bojan Ilicic · Top Commenter
Kako sudija pokrade Bosnu!? Smešno! Samo je čekao kontakt pa da pokaže na belu tačku pošto je uvideo da Francuska ne može dati gol do sutra. E Platini, Platini...
Nenad Kostić · Top Commenter · Univerzitet Sinergija-fakultet poslovne ekonomije
istorija se opet ponavlja sa ovim galskim kokosima...penal NIJE POSTOJAO
Miroslav Nikolic · Kafici,restorani,diskoteke at Sam svoj gazda
srce,znanje,na zalost sudija,ama u misiju rupu zabile se Francuske balerine.bravo momci,alal vera.
Mario Žile Stajić · Top Commenter
Ponovo francuze sudije pogurase !!!
Evo sta kazu nasi istocni susjedi