GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Insect_terminator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Insect_terminator » 29 okt 2012, 21:27

ciza je napisao/la:ti bi koliko sam svatio da je sve ovkao kako jest,samo da su bbb tu i da je sve kao nekad prije :) to sto ljudi po zatrovima zavrsavaju sto ,mamicevi i anti mamicevi jedni drugima ledja lome to nista,sto se s klubom sprda kako ko stigne,de mi reci sta ti kazes na onu rposlavu 100 godina dinama ,hask grajdanskog,croatije koga li vec?
Ali ljudi su se sprdali sa imenom kluba puno prije Mamica. Problem je sto Mamic je dosta toga dobroga napravio za klub, a po vama antimamicevcima je on najvece zlo koje hoda u drzavi. (zato vas i ne dozivljavam ozbiljno) Nisam nikada tvrdio da je svet i da se ne vodi vlastitim interesima ali klupski i njegovi se za sada savrseno nadopunjavaju i potezi koje vuce su relativno dobri. Ja sam isto bio razocaran kada je potjerao Vahu jer sam misljenja da je njemu npr. dao prostora da radi 2,3 god da bi Dinamo svojom organiziranom igrom u fazi obrane uspio otkinuti koji bod u LP, a veca se uzbuna digla npr kada je zajec dobio zasluzeni otkaz.
Ima problema dosta ali kako ozbiljno shvacati nekoga tko na pocetku sere zbog rezultata, pa onda zbog statuta kada rezultati su bili na mjestu, pa onda zbog vrijedjanja novinara itd itd. Sada u 2012 se spominje i 94.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 29 okt 2012, 21:30

Tritolone je napisao/la:Navodno da je Tonel o'djeban.

Nakon Cufrea i Kocha jos jedan stranac sa mudima odlazi zbog trenera mudrijasa. Za mjesec ili dva ce Cacic dobit nogu a Tonel ce vec do tada igrat negdje drugdje. Sramota.
Eto da se nadovezem na post svoj prije ...... Mamicu se sralo kako ima previse stranaca u ekipi, a sada kada ih ima sve manje sere mu se sto **** svake godine jednog i sve ih je manje :lol:

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 29 okt 2012, 22:12

Insect_terminator je napisao/la:

Nakon Cufrea i Kocha jos jedan stranac sa mudima odlazi zbog trenera mudrijasa. Za mjesec ili dva ce Cacic dobit nogu a Tonel ce vec do tada igrat negdje drugdje. Sramota.
Eto da se nadovezem na post svoj prije ...... Mamicu se sralo kako ima previse stranaca u ekipi, a sada kada ih ima sve manje sere mu se sto **** svake godine jednog i sve ih je manje :lol:
S ovim bi se morao sloziti. Surova stvarnost, sta god da se desava ne valja nam :?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 okt 2012, 22:32

Kažnjen i nema pravo nastupa više.Valjda mu zadnjim danom prosinca istječe ugovor.
Koch,Vaha,Cufre,Biščan,Tonel...pa i Leko...tjeraju se sami profesionalci,svi koji su igrali vani po uređenijim klubovima.Odnosno svi koji imaju imalo mozga u glavi i ne dopuštaju da ih se ovdje zajebava i da budu nečiji potrčko.
Insect_terminator je napisao/la:Ali ljudi su se sprdali sa imenom kluba puno prije Mamica. Problem je sto Mamic je dosta toga dobroga napravio za klub, a po vama antimamicevcima je on najvece zlo koje hoda u drzavi. (zato vas i ne dozivljavam ozbiljno) Nisam nikada tvrdio da je svet i da se ne vodi vlastitim interesima ali klupski i njegovi se za sada savrseno nadopunjavaju i potezi koje vuce su relativno dobri. Ja sam isto bio razocaran kada je potjerao Vahu jer sam misljenja da je njemu npr. dao prostora da radi 2,3 god da bi Dinamo svojom organiziranom igrom u fazi obrane uspio otkinuti koji bod u LP, a veca se uzbuna digla npr kada je zajec dobio zasluzeni otkaz.
Ima problema dosta ali kako ozbiljno shvacati nekoga tko na pocetku sere zbog rezultata, pa onda zbog statuta kada rezultati su bili na mjestu, pa onda zbog vrijedjanja novinara itd itd. Sada u 2012 se spominje i 94.
Eto šta sad na ovo odgvorit.Uopće nije čudno da nam se sve ovo događa kad nas ima ovako zatupljenih.Neznam jel vi stvarno ne vidite kaj se dešava ili ne želite vidjet,tješite se da je sve ok?
Neda se meni sve objašnjavat,skoknite koji put ovdje:
http://www.****/showthread.php?t=739941" onclick="window.open(this.href);return false;

Inače danas novinska press konferencija bez ijednog pitanja novinara.Lo stile Sjeverna Koreja.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 30 okt 2012, 01:16

SiamoNoi je napisao/la:
Kažnjen i nema pravo nastupa više.Valjda mu zadnjim danom prosinca istječe ugovor.
Koch,Vaha,Cufre,Biščan,Tonel...pa i Leko...tjeraju se sami profesionalci,svi koji su igrali vani po uređenijim klubovima.Odnosno svi koji imaju imalo mozga u glavi i ne dopuštaju da ih se ovdje zajebava i da budu nečiji potrčko.[/quote]

Tonelu istjece ugovor to si i napisao, a nakon toga si napisao da ga se tjera. U vise navrata sam procitao da ne zeli produziti ugovor sto moze biti istina ali i ne mora. Uglavnom nije niti bitno, bitno je da ima veliku placu i da u HNL-u nema potrebe za takvim igracem jer ipak se i bez njega moze osvojiti prvenstvo sa 20 bodova razlike, a u LP se utopi u sivilo cijele ekipe. Ne znam zasto spominjes Biscana jer otkad se vratio igrao je za qurac.
SiamoNoi je napisao/la:
Eto šta sad na ovo odgvorit.Uopće nije čudno da nam se sve ovo događa kad nas ima ovako zatupljenih.Neznam jel vi stvarno ne vidite kaj se dešava ili ne želite vidjet,tješite se da je sve ok?
Neda se meni sve objašnjavat,skoknite koji put ovdje:
http://www.****/showthread.php?t=739941" onclick="window.open(this.href);return false;

Inače danas novinska press konferencija bez ijednog pitanja novinara.Lo stile Sjeverna Koreja.
Tko je rekao da je sve ok ???? Problema ima ali isto tako nije sve dramaticno i crno kako ti i ostali antimamicevci prikazujete. Ti si odlucio samo kritizirati i kada je dobro i kada je lose ..... za tebe nema pozitivnih stvari u zadnjih 8 god ..... prvenstva su za tebe kupljena, mamic svercer stiroporima, najveci huligan, vuce bijelo prije svake presice bla bla bla.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 30 okt 2012, 10:55

Nisu bitna njih dvojica, obratite pozornost na ime ispisano na Sammirovom ormaricu :lol: :lol: :lol:

slika
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 okt 2012, 11:04

mene je u ovom intervjuu mamića zaintrigiralo samo ono kad je rekao da bi Dinamo trebao nači vlasnika u slijedeće 3 godine....

kaj to znači?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 30 okt 2012, 11:09

anton 1983 je napisao/la:mene je u ovom intervjuu mamića zaintrigiralo samo ono kad je rekao da bi Dinamo trebao nači vlasnika u slijedeće 3 godine....

kaj to znači?
Hajduk, Osijek, Cibalia, jos malo pa i Rijeka, športsko dioničarsko društvo ili ti ga šdd. To znaci ulazak bogatasa u klub, moguca propast (Hajduk, Liverpool) ili napredak (Chelsea). U svakom slucaju mislim da ce to s navijacke strane bit propast, Boysi to nece prihvatit iz raloga sto je prema zakonu to nemoguce bez da prelazak u šdd izglasaju clanovi, a i sigurno da nitko ne zeli biti navijacem umjetnog kluba. Rado bi ja gleao velike zvijezde u Dinamu, ali nikako nebi volio da se odjednom pojavi neki milijarder i dovede placenike. Kad bi se pojavio neki i vratio nam Kranjcara, Eduarda i recimo Pranjica ja bi ga prihvatio :mrgreen:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 30 okt 2012, 12:10

Jack777Pott je napisao/la:Nisu bitna njih dvojica, obratite pozornost na ime ispisano na Sammirovom ormaricu :lol: :lol: :lol:

slika

ahahahahhaahhaahahah
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 30 okt 2012, 12:14

Insect_terminator je napisao/la:
ciza je napisao/la:ti bi koliko sam svatio da je sve ovkao kako jest,samo da su bbb tu i da je sve kao nekad prije :) to sto ljudi po zatrovima zavrsavaju sto ,mamicevi i anti mamicevi jedni drugima ledja lome to nista,sto se s klubom sprda kako ko stigne,de mi reci sta ti kazes na onu rposlavu 100 godina dinama ,hask grajdanskog,croatije koga li vec?
Ali ljudi su se sprdali sa imenom kluba puno prije Mamica. Problem je sto Mamic je dosta toga dobroga napravio za klub, a po vama antimamicevcima je on najvece zlo koje hoda u drzavi. (zato vas i ne dozivljavam ozbiljno) Nisam nikada tvrdio da je svet i da se ne vodi vlastitim interesima ali klupski i njegovi se za sada savrseno nadopunjavaju i potezi koje vuce su relativno dobri. Ja sam isto bio razocaran kada je potjerao Vahu jer sam misljenja da je njemu npr. dao prostora da radi 2,3 god da bi Dinamo svojom organiziranom igrom u fazi obrane uspio otkinuti koji bod u LP, a veca se uzbuna digla npr kada je zajec dobio zasluzeni otkaz.
potpis za sve!

ali ja sam postavio onu presicu samo da vidim reakciju navijaca nasih lokalnih klubova, ipak je ovo NAS forum, ali djaba kad su ovi antimaminje k'o zapete puske...
mozete vi pricati sta hocete ali svi u regionu bi dali guze samo da im dodje neki Mamic u klub i napravi rezultate kakve ima s Dinamom, e sad ako vi pojedini dinamovci mislite da ste bogom dati i da ste drugaciji od ostalih u regionu, to se zove prepotentnost, ali niste jer ako nista, ni po cemu ne mozete politi Slovencima, ni uredjenosti drzave ni mentalitetom ni finansijama, pa oni opet nemaju ni priblizno sportskog kolektiva(da ne kazem FK) kao sto je Dinamo, dakle nije to bas lako...

mozda mi iz vana nemamo bas sve informacije kao vi purgeri, ali je to mozda i olaksavajuca okolnost pa mozemo malo realnije sagledati stvari i onda dodjemo do logicnog zakljucka:
-Dinamo je postao dobar, stabilan klub u kojem se sve vise vrti para
-vodje navijaca su namirisale šolde i naravno zahtjevaju dio kolaca
-Mamic odbija da im da uz logicno objasnjenje-gdje ste bili kad smo bili u dugovima do grla i kad je trebalo upumpat para u klub
-Mamic se raspituje po Europi i vidi da svaki dobar i stabilan klub neda prilaza navijacima ili je to svedeno na minimum/simboliku, jedina formula uspjeha
-te vodje dizu hajku na Mamica i to traje evo godinama
-mediji se prikljucuju navijacima jer je to puno senzacionalnije i novine se bolje prodaju ako se pljuje po nekom nego ako se hvali(nebitno ko je u pitanju)
-vremenom nove generacije, pod uticajem medija, prihvataju igru "hajka na Zdravka" i dobijamo novu generaciju super-debila kojima nije vazno sto im se LP igra samo dvije tramvajske stanice od kuce, koji nemaju pojma kako se gusta uz utakmicu i koji je ustvari merak ta utakmica, heeej bog te mazno pa tebi na noge dolazi jedan Porto, PSG a on nesto bojkotuje...zemljo otvori se

ovo je samo moje vidjenje, vidjenje jednog prosjecnog bosnje, koji ide na svaku utakmicu svog Čelika iako je taj isti Čelik odron od kluba, duzan i bogu i narodu, kojeg krade kako koji rezim dodje,koji evropu vidi samo na globusu ali ima jedna stvar koja je jaca od svega ovog- to je MOJ Čelik, i nikad i nista i niko me nece sprijeciti da dam podrsku momcima u crno-crvenom dresu!

ako sam koga uvrijedio unaprijed se izvinjavam
pozz
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 30 okt 2012, 14:52

pa eto vam ga yebo vas on više (isprike na izrazu)..

eto vam.dali bi vi guzice da igrate lp i da ste ovako "uspješni",ali mi dinamovci ne bi.sve bi ovo mjenjao za navijače,za dinamo bez mamića,za pravu atmosferu.

yebeš lp ako ti na nju dođe 4 tisuće navijača,yebeš hnl ako ti na njega dođe tisuću navijača.yebeš sve trofeje i uspjehe ako je dinamov ugled na nuli.yebeš sve ako te svi sprdaju.dinamo je postojao i prije mamića,a postojat će i poslije.šta je to mamić uradio dboro za dinamo.jel što smo u lp gdje se sramotimo ili što smo u hnl-u 7 godina prvaci s bezveznom ligom koji i mamić tako naziva uz male sudačke pogurance.

jeli uspjeh mamića to što je prodao eduarda,modrića,ćorluku za dobre pare? dinamo je nogometni klub,a ne firma za prodaju igrača.jeli uspjeh mamića što igramo lp i što je dinamo za 2 godine u njoj zaradio 20 mil eura? gdje je sad tih 20 mil eura? zašto se trebao tražiti kredit u slučaju ispadanja u pretkolima lp? gdje su ti novci,gdje su računi?

ja sam protiv mamića i bit ću zauvijek.dinamo mi je iznad svega i boli me ku*ac za trofeje dok je ugled kluba srozan,dok nam našmrkani ubija klub tj. već ga je ubio.

eto vam ga dragi bosanci,srbi,hrvati i ostali iz regije koji ga žele.eto vam ga pa uživajte s njim.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 okt 2012, 15:57

neroazzurni je napisao/la: -vodje navijaca su namirisale šolde i naravno zahtjevaju dio kolaca
-Mamic odbija da im da uz logicno objasnjenje-gdje ste bili kad smo bili u dugovima do grla i kad je trebalo upumpat para u klub
:roll:

-Boysima se nudilo sve i svašta i svaki put su ga odje*ali.
-Eto najbolje da je Mamić upumpo pare u klub :lol: Lako je gradski novac upumpavat.

Argumenti su vam dani,a vi i dalje po svome.Čovjek na TV-u nedjeljom u 2 pred očima cijele države krši zakon i nitko ne reagira nego se još nađu ovakvi pa ga dođu nakon svega opravdavat (i ovo je samo jedan primjer od masu njih).Neće me nitko uvjerit da je to normalno.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 30 okt 2012, 16:10

sto je najgore mamicevce ne mozes uvjerit.njima se samo bitno da je dinamo prvi,a to sto se krsi zakon i kradu pare nista.yebes takve navijace.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 30 okt 2012, 16:23

http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/navi ... agoju-vidi" onclick="window.open(this.href);return false;
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 okt 2012, 17:47

Ala ''opravise''Zadar,svaka im cast.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 30 okt 2012, 18:21

MAMICU ODLAZI !
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 30 okt 2012, 18:30

Uze Maminjo opet velik novac!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 okt 2012, 20:48

Jel tko od vas koji pratite **** čitao danas one zadnje postove u temi BBB (Morning (novinar?!) i ekipa kaj su raspravljali)?

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 30 okt 2012, 21:36

Nisam cita zbog nekih obaveza samo sam proletio malo kroz teme kup, Dinamo i BBB. Al sam procita na fejsu komentar od nekog momka koji je bio na tribini, kaze da ih je policija otjerala i da su ostali samo ovi mamicu bliski, da su hukali Sammiru i da je doslo do nekog sukoba sa Tornadom. Utakmicu, kao i "gazdin" ulazak na teren necu ni komentirat jer nije vrijedno komentiranja.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

ziss
Kontakt:

Post Postao/la ziss » 30 okt 2012, 21:42

Sutra ce Brku vec odpuhati Sandy (Z.M.)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.