madridistaforever je napisao/la:Iako je Chelsea bio moj favorit,zasluzeno ste prosli.Cestitam.
chelsea je bio tvoj favorit jer si znao da nemate sanse protiv atletika

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
madridistaforever je napisao/la:Iako je Chelsea bio moj favorit,zasluzeno ste prosli.Cestitam.
@mrunitedMrUnited je napisao/la:madridistaforever je napisao/la:Iako je Chelsea bio moj favorit,zasluzeno ste prosli.Cestitam.
chelsea je bio tvoj favorit jer si znao da nemate sanse protiv atletika
Postovanje.rio_Ferdy88 je napisao/la:Prvih XI Atlétia:
Courtois - posudba
Juanfran – €4m
Miranda – Free
Diego Godin - €8m
Filipe Luis – €10.5m
Mario Suarez – Free
Tiago – Free
Koke – Free
Arda Turan - €12m
Adrian – Free
Diego Costa – €1.83m (€1m za transfer, €833,000 za agenta)
Sveukupno: €36.33m (£29.82m)
S druge strane Torres - £50m
Arda je veliki gospodin, najveci ljubimac CholaGracanicaAA je napisao/la:Arda Turan rođen je i odgojen u najsiromašnijoj četvrti Istanbula. U toj četvrti živi oko 100 stanovnika, a Arda je preuzeo plaćanje svih računa u toj četvrti.
Respect Arda...Ovako bi i ja uradio da sam u najsiromasnijoj cetvrti ili mahali.
Zato ga je Allah nagradio...![]()
![]()
![]()
Vi uopste nemate potrebe da pustate protiv vas je i Betis favoritxaves je napisao/la:Hajde jos levante pusticemo vas mi u zadnjem kolu samo uzmite titulu sminkerima iz madrida
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Samo vas uspijemo dobiti 2 puta u sezoniKEC je napisao/la:Vi uopste nemate potrebe da pustate protiv vas je i Betis favoritxaves je napisao/la:Hajde jos levante pusticemo vas mi u zadnjem kolu samo uzmite titulu sminkerima iz madrida
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Atl ce vas zgazit kako god da okrenes
L-Train je napisao/la:vidis kako je fudbal okrutan,vi nas dobijete dva puta i nista ne osvojite,mi vas jednom i uzmemo kup
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.