Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Raikkonen
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA

Post Postao/la Raikkonen » 27 apr 2011, 17:34

Prema informacijama koje ja imam ako se ne usvoji statut i budemo suspendovani da ce 1.6. u Sarajevu biti HAOS.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 apr 2011, 17:39

Raikkonen je napisao/la:Prema informacijama koje ja imam ako se ne usvoji statut i budemo suspendovani da ce 1.6. u Sarajevu biti HAOS.....
Jbm li ga to se govori na svako dva meseca kada se spremaju okupljanja isped saveza,i na kraju dodje samo sacica BHF-a i jos poneki covek.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 27 apr 2011, 17:39

Raikkonen je napisao/la:Prema informacijama koje ja imam ako se ne usvoji statut i budemo suspendovani da ce 1.6. u Sarajevu biti HAOS.....
:lol: kakav haos ?

da nece kaHva poskupit u kaficima od 1.6 ?

ps. mi smo vec suspendovani
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 27 apr 2011, 17:42

Da si nam ti živ i zdrav druže , mi smo suspendovani već mjesec dana.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 27 apr 2011, 17:43

Anti NWO je napisao/la:Za ovo stanje u BiH smo iskljucivo mi Bosanci i Hercegovci krivi. Niko drugi nego mi.

Dozvolili smo da nam dusman u nasoj zemlji ureduje drzavu. Kako je sport dio te drzave, tako ni isti neradi dok je drzava kakva jeste. Politika kroji sve u NSBIH u to nema sumnje ni jedan posto.

Europa kao i medunarodna zajednica i USA trebale su dobri razmisliti kada sa dali toliku ovlast i moc dusmanima u nasoj zemlji, morali su znati da ce se tolika moc u pogresnim rukama odraziti na sve djelove nase zemlje i tako i na sport.

Pri samom osnivanju NSBIH politika je bila umjesana, tako da su skinuti ljiljani, koji su simbol Bosne i Hercegovine od samog pocetka njenog postajanja.

Znaci u prvom planu krivim medunarodnu zajednicu za krojenje nase sudbinu na ovako naivnom platou. A u drugom planu nas, najobicnije trolove koji urade samo toliko koliko upravo treba, pa i jedan tekst napisati je za nas previse.
Za rezultat imamo situaciju da bosanskohercegovacke legende idu moliti separatiste, nacionaliste, fasiste da se svoje odluke promjene i ipak glasaju za dobrobit bh fudbala.
Svijet nam jeste dao vrucu loptu u ruke ali na nama je da ovu situaciju promjenimo, ovako se o ciglendno nemoze dalje. Poslije dejtonu u nasoj zemlji jedino postoji razvoj kriminalistickog sistema, razvoj sportski, kulturni nepostoji.

Kakva je to ironija da Bog savuca, a mi sjedimo i neradimo nista, niko od nas...tu i jeste najveci problem!
Bravo od riječi do riječi i ko nas **** kad smo papci, još se raspravljamo sa par Doletovih trolova

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 27 apr 2011, 17:48

Dodik istjerao novinare iz Predsjedničke palate

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110427111

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 27 apr 2011, 17:49

soba 39 je napisao/la:A ovi iz Borca se naložili na L.P ko da će u najmanju ruku polufinale igrate .Pa samo će biti u gubitku dok otputuju u Andoru ili Lihtenštajn i nazad :lol:
Ko ce tebi pomoci kad nisi dalje od Zelenike otisao i to u osnovnoj,kad su slali djecu na lijecenje.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 apr 2011, 17:55

Evo dokle je situacija dogurala, da Osim mora razgovarati sa Dodikom, covjekom koji nema veze sa fudbalom, (mozda mu je samo glava okrugla kao lopta nista vise). Sve je ovo Dodikova politika, ali se i Blatter, Benz i ostale seronje prave glupi, te nece da shvate u kakvoj se situaciji nalazimo.
26. maj, datum na koji ce konacno biti sahranjen BH Fudbal.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 27 apr 2011, 18:00

Sta hoces.ba ? je napisao/la:Dodik istjerao novinare iz Predsjedničke palate

' & ? " " $ ' ?,а & ? % $!
& $ - & " - & - &
ФСРС

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 27 apr 2011, 18:05

Svak mu čast za ovaj potez, ti novinari su smetljari neviđeni, u cjelom regionu.

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 27 apr 2011, 18:13

Osim je takodjer izrazio zelju da se od ovog sastanka ne pravi medijska hajka.

ma sa nasim novinarima glavonjama treba ovako postupati :

[youtube][/youtube]
ista su to **** gdje god da bili, cast izuzetcima

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 27 apr 2011, 18:22

Sastanak s Dodikom
Osim: "Riješili smo neke stvari, razgovor je pomogao"

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 27 apr 2011, 18:28

drinin vuk je napisao/la:
Care moj,o strukturi i saveza i politickoj pozadini pojedinih clanova (sa svih strana) je suvisno i pricati. Na kraju krajeva,to mi nije ni toliko cudno. NISAM NA STRUKTURU NI MISLIO. Mislio sam na nacin razmisljanja. Rale Kovacevic cijelo vrijeme prica kako,eto,kod njih ne vlada jednoumlje nego svi poslanici imaju svoja mišljenja.
...a onda se ide kod Mileta da promijeni ta misljenja koja su savim slucajno JEDNO TE ISTO MISLJENJE! Necemo ni pricat cije!
"$ ?" - ' & " $,$ ? ? / $ " је ? " $ стране $ ",' % ту & " јасно,те % се ' ? " РС $ & " $,? $ $ је срцу ? $ % $.

"" ? $" - ' $ " " све $,& $ " " " $ су " $ " $. $ " то ? % ? " ".
$ се наравно / " ? - " $ $ " Савеза а $ ? $ ? $ ? $ $ ¥ о " " " свега " ? савеза " РС?

"" "" - ? је $ % је то " ",& је његова ?,' $," се & " је ? - $ " " " " наравно оно / " " " " тога $ су " ? ? $,& ту се $ ? свега а она је & - СЕ ? ЗА ? СТАТУТ $ СУ У " ? ? ? ? "?

"" своја "" - & ' " не & " $ ". А ? " % је $ " ' " " став $ се $ о статуту,? " о ? " & ? $ а & $.

"$ те " "" - ' то " везе са ?,& ? " " ? ",& $ на $ & $ " $ " " ". Не ' ? " ? " " " " по " " за " РС.
А ? & ' " ? $ " ? су ? " $ је то " " ?.
Ma koji je tebi q??? Sta filozofiras kad su stvari prilicno jasne. Pricam o jednoumlju od strane onih koji opstruisu. Covjek (POLITIČAR) im nesto naredio i sad Osim i co. moraju trazit od Velikog Brata da im odobri promjenu njihovog "demokratskog" mišljenja.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 27 apr 2011, 18:30

Mora da je mile uzeo pinku,njega samo lova interesuje .Hebe se njemu i za borac i repku

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 27 apr 2011, 18:32

Dokaz da jedan predsjednik super funkcijonise je sam Mile ronhil.Sve se u rc-u usvaja jednoglasno.

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 27 apr 2011, 18:44

http://sportsport.ba/bh_fudbal/osim-ohr ... nkom/55950

Konačno ohrabrujuće vijesti, mislim da se sada pronaći odgovarajući kompromis kako bi izbjegli suspenziju. ;)
Still learning...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 27 apr 2011, 18:57

Jel ko jucer sluso Mileta Kovacevica,ni da cuje za jednog predsjednika,a danas mu odjednom ne smeta :mrgreen:
Hajdi Dodo uradi bar jednom nesto lijepo za svoju najdrazu domovinu :mrgreen:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 27 apr 2011, 18:57

Dobro neko rece,Dodik naredio i Osim sad nes prica..
Ja sam za suspenziju prije nego da slusamo naredjenja drugih..
Da se jednom rijesi i sranje ne bude opet za dvije godine...¨

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 27 apr 2011, 19:02

Ahmed.S je napisao/la:Dobro neko rece,Dodik naredio i Osim sad nes prica..
¨
A sta bi ti da Osim uradi,budi zahvalan sto je bolestan covjek dosao da radi. I jos nesto,taj isti Osim uz pomoc svojih ambasadora saveza Bajevica,Hadzibegica,Barbareza ce da nadje sponzore i novac da obezbjede i vrate dugove,koje su napravili ona g.amad sto je bila.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 apr 2011, 19:03

Lakapo sa tim optimizmom bit ce ovdje jos obrta !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Edincapitano, Taree i 31 gost.