FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ja sam izbrisao jer je stav grupe Lesinari da se o aktivnostima grupe ne razglaba po drugim sajtovima vec samo na zvanicnom sajtu Lesinara, eventualno na Firminom i da se okaci koja slika na Srpsku Tribinu.
Ovdje razgovaramo o FK Borac.
Ovdje razgovaramo o FK Borac.
' ? '... " ", & $ то $ / " ", % ' га $ на " & не ' $ ? је он % "? % $ не позову своју &($) па & " ? % " 100 $, то је за " ".
"" ПУТ ""
Prijatelju,ni meni se sve ovo ne svidja,ako se jos sa Vukeljom nesto zakomplikuje,imacemo veoma losu situaciju u napadu.
kad pocinje drugi dio sezone,tacan datum ? hvala 

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
27 februar,ako vremenski uslovi dozvole.
- Источно Стајање
- Kontakt:
POSTUJUCI STAV GRUPE “LESINARI” DA SE O AKTIVNOSTIMA GRUPE NE RASPRAVLJA PREKO INTERNETA,SVI POSTOVI KOJI NE POSTUJU TAJ STAV BICE EDITOVANI ILI BRISANI BAR KAD JE TEMA FK BORAC U PITANJU.
ZA SVE NEJASNOCE,IMATE UDRUZENJE LESINARA NA STADIONU,KAO I ZVANICNI SAJT LESINARA.
HVALA!
ZA SVE NEJASNOCE,IMATE UDRUZENJE LESINARA NA STADIONU,KAO I ZVANICNI SAJT LESINARA.
HVALA!
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
U redu druže pa to je napisano bar 100 puta nema potrebe da se toliko ponavlja." Стајање je napisao/la:POSTUJUCI STAV GRUPE “LESINARI” DA SE O AKTIVNOSTIMA GRUPE NE RASPRAVLJA PREKO INTERNETA,SVI POSTOVI KOJI NE POSTUJU TAJ STAV BICE EDITOVANI ILI BRISANI BAR KAD JE TEMA FK BORAC U PITANJU.
HVALA!
kako se registrovati na forum lesinara...jel oni ne podrzavaj ni gmail, hotmail,ni yahoo adrese.... ?!" Стајање je napisao/la:POSTUJUCI STAV GRUPE “LESINARI” DA SE O AKTIVNOSTIMA GRUPE NE RASPRAVLJA PREKO INTERNETA,SVI POSTOVI KOJI NE POSTUJU TAJ STAV BICE EDITOVANI ILI BRISANI BAR KAD JE TEMA FK BORAC U PITANJU.
HVALA!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Pa stavi pravu e-mail adresu.
pa to jeste fazon...kad sam pristekao adsl..dobio sam adresu... [email protected] tamo na sajtu lesinara unesem adresu... al ne mogu da potvrdim..jer ne znam gdje da udjem da je potvrdim... adsl..nema neki sajt da bi mogao uci,provjeriti postu... sta znam... jbem li ga...Schlager je napisao/la:Pa stavi pravu e-mail adresu.
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
hmmm,svasta....i meni su prikopcali adsl,ali sam dobio adresu [email protected]...
Uglavnom,bilo kako bilo,Administratora Lesinara mozes kontaktirati na [email protected],pa vidi sa njim za detalje.....
Uglavnom,bilo kako bilo,Administratora Lesinara mozes kontaktirati na [email protected],pa vidi sa njim za detalje.....
Pokusaj na outlok expres, ako koristis adsl...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Милош Обилић
- Kontakt:
Pa jel istina da su napadnuti igraci Laktasa u Antaliji
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Jel to pisalo u Fokusu?Ako nije bilo u fokusu onda nije istinaVB 1987 je napisao/la:Pa jel istina da su napadnuti igraci Laktasa u Antaliji

Napadnuti od strane koga???Borčevac je napisao/la:Jel to pisalo u Fokusu?Ako nije bilo u fokusu onda nije istinaVB 1987 je napisao/la:Pa jel istina da su napadnuti igraci Laktasa u Antaliji
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
- Источно Стајање
- Kontakt:
300 je napisao/la:Napadnuti od strane koga???Borčevac je napisao/la:Jel to pisalo u Fokusu?Ako nije bilo u fokusu onda nije istinaVB 1987 je napisao/la:Pa jel istina da su napadnuti igraci Laktasa u Antaliji
$ " " (не ' ",' на & " & $ $ & &) $ су " " " ? !!!
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
Ko ih je napao,gdje ima info?
-
- Kontakt:
Opasni smo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.