Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ne zeli vise niko da bude dio blamaze koja slijedi 

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Najgori trener Dinama i najgori selektor BiH, Tuta Petrov.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Bugarski ker i Vicin klovn je uz podršku "zmajeva" još selektor reprezentacije. Bravo, dijamantu, mali prinče i ostala gamadi...
Evo i oni tebe selame!
Kad će se mentalno zaostalom Samsi oduzeti pravo da u svakom postu napiše Tuta Petrov?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Do petog sesira s Tutom Petrovom.obrijanopile je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:58Bugarski ker i Vicin klovn je uz podršku "zmajeva" još selektor reprezentacije. Bravo, dijamantu, mali prinče i ostala gamadi...

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mentalni bolesnik.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Odmah to ss.ba gura za Vicu : https://sportsport.ba/fudbal/nikola-cet ... ava/426796
"Ćetković: Svaki poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine prihvatam punog srca"
"Ćetković: Svaki poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine prihvatam punog srca"
-
- Kontakt:
E sad cu i ja da ti mater je.bem keru odvratni.
Trebalo ti je dosta vremena. Vidjelo se od prvog dana da je ovaj odvratni cigan Petrov najveći lažov, manipulator i seronja koji je ikada sjeo na klupi reprezentacije BiH.
Danas vise niko ne koristi fb. Cini se kao dobar momak. Sretno.Zukanovic je napisao/la: ↑31 maj 2022, 14:19Odmah to ss.ba gura za Vicu : https://sportsport.ba/fudbal/nikola-cet ... ava/426796

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Pa jeste, jer sam kao naivna budala mislio da Ivaylo zeli razmisljati o fudbalu. I dalje mislim da bi se u smislu fudbala dalo raspravljati o tome kakav je, ali nije smetljar zasluzio da uopste pricamo o fudbalu, nego o tome kako je reprezentacija postala servis **** Borca i Vice Zeljkovica.
A Boga mi su Dzeko i ostali koji ga brane saucesnici i podjednako odvratne face.
-
- Kontakt:
Ovaj mali Ćetković je pravi poChetnik, na poluvremenu utakmice Zeljo-Borac, malo **** dize tri prsta i okrece se prema navijacima Borca, zato neka ne sere da mu je BiH u srcu.Zukanovic je napisao/la: ↑31 maj 2022, 14:19Odmah to ss.ba gura za Vicu : https://sportsport.ba/fudbal/nikola-cet ... ava/426796
Prirodni srbin.itatabisine je napisao/la: ↑31 maj 2022, 15:16Ovaj mali Ćetković je pravi poChetnik, na poluvremenu utakmice Zeljo-Borac, malo **** dize tri prsta i okrece se prema navijacima Borca, zato neka ne sere da mu je BiH u srcu.Zukanovic je napisao/la: ↑31 maj 2022, 14:19Odmah to ss.ba gura za Vicu : https://sportsport.ba/fudbal/nikola-cet ... ava/426796
@igrajlopte 🐦
Baš sam to htio napisati haha. Kako odmah poletiše da ga operu.Zukanovic je napisao/la: ↑31 maj 2022, 14:19Odmah to ss.ba gura za Vicu : https://sportsport.ba/fudbal/nikola-cet ... ava/426796

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Moramo se pomiriti da smo u rangu sa reprezentacijama ko sto su Albanija, Kosovo, Slovenija.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.