NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nedaj Boze da je ono najgore,neka izgube i sljedecih 10 samo da ne bude najgore,u suprotnom sezona za Lakerse je gotova.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pitanje na koje tezko da ces ikada dobiti realan odgovor onaj pravi iskreni. Ko za KD-ja kad je bilo....
Sta je reci sport i sreca/nesreca. Nadam se da ce s Davisom sve biti oke. Lakersi bi od najtezeg protivnika mogli postati onaj kojeg prizeljkuju u PO u slucaju teze povrede.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ajde KD je igrao finale,svaki igrac zeli pomoci u finalu iako je to vjerovatno bilo totalno neracionalno,ali ovdje je u pitanju RS utakmica,neko je ocito procjenio da je sve u redu i da moze na parket,nema sanse da je AD pozurivao svoj povratak u jbnom februaru.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Gdje ti vidis radost imbecilu jedan.Nail for Real je napisao/la: ↑15 feb 2021, 08:24Ovaj forum ima dosta "osoba sa poteskocama", ali ti si poseban. Treba biti poseban talenat da se radujes necijoj povredi.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 15 feb 2021, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bukvalno, isto da je Isus Krist a oni sljedbenici, dobro shvatili smo igrao je u Realu

Da hoce i on i Steph propustiti PO. A to je veoma realno.Donnie Darko je napisao/la: ↑15 feb 2021, 13:34Bukvalno, isto da je Isus Krist a oni sljedbenici, dobro shvatili smo igrao je u Realu![]()
Tako je isto i Portland pustio Hooda da igra i ako je imao neki poteskoca sa ahilovom petom da bi se nkon toga povrijedio. Ostalo je historija. Nevjerovatno kakvo idiotsko ponosanje klubova..
@igrajlopte 🐦
Jos jedan Sarverov place , nije ni to cudno.
"Veoma realno" da neko masa playoff kad je razlika par utakmica izmedju 7 ekipa lol
"Veoma realno" da neko masa playoff kad je razlika par utakmica izmedju 7 ekipa lol
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Nail for Real
- Kontakt:
Izasli jazavci iz rupa, srece njihove
.
Pomalo razumijem kako je LeBronu, oprosti mi moju ruznu proslost
.

Pomalo razumijem kako je LeBronu, oprosti mi moju ruznu proslost

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
jbg jedni izadju iz rupa dok drugi odu na circlejerk forum i drkaju ga jedni drugima da bi se osjecali bolje
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A treci citaju taj forum jer nemaju pametnijeg posla.
Ne , ajmo diskutovati Lavić vs Krištijano again , to je bolje potroseno vrijeme.
Ne , ajmo diskutovati Lavić vs Krištijano again , to je bolje potroseno vrijeme.
Zasto mora izaci sa zapada da bi bio vodja, itekako je on dokazan kao lider, vodio ih je do finala zapada a uvijek su bili osakaceni s povredama, pa pogledaj trenutni roster bez mccolluma i Nurkica, cesto ni Hooda nema i opet imaju odlican omjer. Nece on nikad ni izwci sa zapada jer oduvijek imaju problema sa povredama, ali tesko da bi i Lebron vise napravio sa ovakm rosterom. Sam dokaz ti je sinoc kako je popiso Dallas sa step back tricom.Beko je napisao/la: ↑15 feb 2021, 07:33koliko puta je portland izaso sa zapada otkad je Dame time vodja
Nije da mu nisu gradili ekipu kroz godine
pratim kosarku od dusana hauptmana i tadasnje olimpije, nba zadnjih 7-8 godina intenzivno
ako pod trecim smartas Rajaza i slicne vjerovatno, nadji moj akaunt ili post na tom forumu ja ovdje nikad slova necu napisati
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Veca je bruka ako ova spodoba iz gsw promasi playoff, Luka koliko god da je to blam je ipak mlad, dok je smrdo u prime. Samo ovo Luki nevalja sto proziva suigrace to je pussylike
Pa onda ne znam zasto se previse brines gdje pisem(o).
- LlullSergio
- Kontakt:
Slozna gay braca.
Zasto se malo prica o drugom max igracu Dallasa koji igra daleko ispod svog ugovora 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.