Moderator/ica: GracanicaAA
Još boli poraz? Ako, ako, i treba da boli, ipak je to bila, na kraju će se ispostaviti, odlučujuća utakmica.nebeskasila je napisao/la:Sad bih volio da nas izbace iz Lige, samo da ne igramo gdje i vi. Fuj..
Nikakve veze nema sa porazom ovo što sam napisao, nas nije zaj. ta utakmica, nego utakmica sa Goškom kod kuće. Vas ne volim od one utakmice zbog toga kakvi ste ljudi, jer ako si bio na stadionu ne trebam ti ništa pričati dalje.LjumanM95 je napisao/la:
Još boli poraz? Ako, ako, i treba da boli, ipak je to bila, na kraju će se ispostaviti, odlučujuća utakmica.
A kakvi smo to ljudi? Hajde molim te evo objasni svima nama šta je to bilo ili će nakon ovog posta maca pojesti jezik.nebeskasila je napisao/la:Nikakve veze nema sa porazom ovo što sam napisao, nas nije zaj. ta utakmica, nego utakmica sa Goškom kod kuće. Vas ne volim od one utakmice zbog toga kakvi ste ljudi, jer ako si bio na stadionu ne trebam ti ništa pričati dalje.LjumanM95 je napisao/la:
Još boli poraz? Ako, ako, i treba da boli, ipak je to bila, na kraju će se ispostaviti, odlučujuća utakmica.
Kad hoće - dobar!crnobijeli21 je napisao/la:Kakav je igrač ovaj Aljukić??
Lizanje guzice SLOBODI iz TUZLE, toliko o amaterskom klubu iz malih Banovica, ono sto sam vidio na toj utakmici skandiranje za Slobodu a ljudi igraju protiv vaseg kluba je smijesno, dokaz da ste amateri i obicni se***ki klub... pozz u nadi da ispadate sljedece sezone jer ste ove imali sreceLjumanM95 je napisao/la:A kakvi smo to ljudi? Hajde molim te evo objasni svima nama šta je to bilo ili će nakon ovog posta maca pojesti jezik.nebeskasila je napisao/la:Nikakve veze nema sa porazom ovo što sam napisao, nas nije zaj. ta utakmica, nego utakmica sa Goškom kod kuće. Vas ne volim od one utakmice zbog toga kakvi ste ljudi, jer ako si bio na stadionu ne trebam ti ništa pričati dalje.LjumanM95 je napisao/la:
Filijala Tuzlaka sad na tusnju fino sa fukarama i u kop stanite i navijajte, sramoto bh lige, cuj ljudi pored svog kluba navijaju za Slobodu i to na utakmici protiv svog timaLjumani_Banovici je napisao/la:Svi igraci su jos uvijek tu od prosle sezone osim Mujica i Kavazovica. Ocekuje se dolazak jos nekoliko provjerenih igraca.
Vi iz Bihaca, duvajte i Slobodi i nama
Na tom mecu je vise bilo Tuzlaka nego Banovicana pa logicno da ce se cuti skandiranje Slobodi.LloriS je napisao/la:Lizanje guzice SLOBODI iz TUZLE, toliko o amaterskom klubu iz malih Banovica, ono sto sam vidio na toj utakmici skandiranje za Slobodu a ljudi igraju protiv vaseg kluba je smijesno, dokaz da ste amateri i obicni se***ki klub... pozz u nadi da ispadate sljedece sezone jer ste ove imali srece
Morale su frustracije izletiti kad-tad.Coraco je napisao/la:Vi ste im lijek za frustracije koje su im se nakupile od aprila pa do ovog raspada u klubu![]()
Ako je tačno da su vam ostali ovi igrači, došli Jaranović, Lugi i Aljukić uz još koje pojačanje, mogli bi mirniji biti ove sezone nego prethodne.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.