FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Slobodas
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la Slobodas » 14 jul 2014, 00:21

cestitke na "expresnom" povratku zelim vam puno srece u sl sezoni :D :D
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 15 jul 2014, 21:36

Jaranović i Aljukić danas potpisali. Poznavajući Jaranovića vjerovatno na pola godine. :D Pored njih tu je i golman Lugavić koji se već ranije vratio i još par igrača iz nižih liga koji su na probi. Za sada nije loše, vidjećemo kako će se razvijati pripreme.

U četvrtak prva pripremna protiv Prokosovića, a nakon toga u subotu protiv Gradine.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 15 jul 2014, 22:45

Sad bih volio da nas izbace iz Lige, samo da ne igramo gdje i vi. Fuj..

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 15 jul 2014, 22:48

Ako ne vrijedjam pitanjem, molio bih nekoga da napise gdje se igra sa Prokosovicima?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 15 jul 2014, 23:12

nebeskasila je napisao/la:Sad bih volio da nas izbace iz Lige, samo da ne igramo gdje i vi. Fuj..
Još boli poraz? Ako, ako, i treba da boli, ipak je to bila, na kraju će se ispostaviti, odlučujuća utakmica.

@Zoom

U Prokosovićima se igra.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

crnobijeli21
Kontakt:

Post Postao/la crnobijeli21 » 16 jul 2014, 00:14

Kakav je igrač ovaj Aljukić??
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 16 jul 2014, 12:31

LjumanM95 je napisao/la:
Još boli poraz? Ako, ako, i treba da boli, ipak je to bila, na kraju će se ispostaviti, odlučujuća utakmica.
Nikakve veze nema sa porazom ovo što sam napisao, nas nije zaj. ta utakmica, nego utakmica sa Goškom kod kuće. Vas ne volim od one utakmice zbog toga kakvi ste ljudi, jer ako si bio na stadionu ne trebam ti ništa pričati dalje.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 16 jul 2014, 12:48

nebeskasila je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:
Nikakve veze nema sa porazom ovo što sam napisao, nas nije zaj. ta utakmica, nego utakmica sa Goškom kod kuće. Vas ne volim od one utakmice zbog toga kakvi ste ljudi, jer ako si bio na stadionu ne trebam ti ništa pričati dalje.
A kakvi smo to ljudi? Hajde molim te evo objasni svima nama šta je to bilo ili će nakon ovog posta maca pojesti jezik.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 16 jul 2014, 13:04

crnobijeli21 je napisao/la:Kakav je igrač ovaj Aljukić??
Kad hoće - dobar!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 jul 2014, 15:34

LjumanM95 je napisao/la:
nebeskasila je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:
A kakvi smo to ljudi? Hajde molim te evo objasni svima nama šta je to bilo ili će nakon ovog posta maca pojesti jezik.
Lizanje guzice SLOBODI iz TUZLE, toliko o amaterskom klubu iz malih Banovica, ono sto sam vidio na toj utakmici skandiranje za Slobodu a ljudi igraju protiv vaseg kluba je smijesno, dokaz da ste amateri i obicni se***ki klub... pozz u nadi da ispadate sljedece sezone jer ste ove imali srece :guz:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 16 jul 2014, 15:35

Pa kakvi ste vi ljudi, pa de sam objasni šta ste radili ? LIZALI GUZICU.. Šta ste dobili na kraju ? Kur*inu veliku.. Ispali ste iz Lige i uz veliku sreću ste ostali, a ne uz pomoć Slobode za koju navijate na stadionu.

KAD U BIHAĆU ČUJEŠ DA SE SA TRIBINE ORI IME NEKOG DRUGOG KLUBA, ZNAJ DA ĆE SE JEDINSTVO TAJ DAN UGASITI. I nemoj mi sad pametovati o Budućnosti, nego idi i navijaj za Slobodu.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 16 jul 2014, 15:36

Svi igraci su jos uvijek tu od prosle sezone osim Mujica i Kavazovica. Ocekuje se dolazak jos nekoliko provjerenih igraca.

Vi iz Bihaca, duvajte i Slobodi i nama ;)
1947!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 jul 2014, 15:40

Ljumani_Banovici je napisao/la:Svi igraci su jos uvijek tu od prosle sezone osim Mujica i Kavazovica. Ocekuje se dolazak jos nekoliko provjerenih igraca.

Vi iz Bihaca, duvajte i Slobodi i nama ;)
Filijala Tuzlaka sad na tusnju fino sa fukarama i u kop stanite i navijajte, sramoto bh lige, cuj ljudi pored svog kluba navijaju za Slobodu i to na utakmici protiv svog tima :tokralju: :tokralju:
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 16 jul 2014, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 16 jul 2014, 15:59

:guz: :guz: :guz: :guz:
[youtube][/youtube]
1947!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 jul 2014, 16:06

Skidali ste gace i pred tuzlacima a vidim poceli i po forumu :kafa:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 16 jul 2014, 16:24

Skidaju gaće ponovo, hahah. Pa nema šta, najbolji ste navijači trenutno. Poveli 1:0 u utakmici koja ih ostavlja u Ligi, i pola ljudi samo sjedi, ne slavi, kad su čuli da Sloboda vodi, skače čitav stadion, navija SLoboda Tuzla.. Hahah to vam je dokaz kakvi ste ljudi.. Ulizujete se Tuzlacima..
DObro, imali ste vi navijanja i za Budućnost, i to ZELENI, ZELENI. hahaha pa niko me više nije nasmijao nego ona vaša tribina :D

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 jul 2014, 16:27

LloriS je napisao/la:Lizanje guzice SLOBODI iz TUZLE, toliko o amaterskom klubu iz malih Banovica, ono sto sam vidio na toj utakmici skandiranje za Slobodu a ljudi igraju protiv vaseg kluba je smijesno, dokaz da ste amateri i obicni se***ki klub... pozz u nadi da ispadate sljedece sezone jer ste ove imali srece :guz:
Na tom mecu je vise bilo Tuzlaka nego Banovicana pa logicno da ce se cuti skandiranje Slobodi.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 16 jul 2014, 17:51

I kakve veze ima što se pružila podrška Slobodi prije nego li nekim levatima iz bihaća? Šta da se skandiralo jedinstvo bihać bili bi sad najjači navijači na planeti? :lol:

I sviju vam kad ste već bili na utakmici i sve vidjeli, kako niste vidjeli i čuli da se onih stotinjak navijača Slobode koji su bili na toj utakmici pridružilo 10-20 ljudi iz Banovića sa tim skandiranjem. Ništa čudno i nenormalno jer to je samo mala grupa ljudi.

Druga stvar što niste mogli kupiti tekmu pa ste ga izduvali pošteno, što mi je drago. Ipak je Sloboda daleko iznad malog klubića iz bihaća.

Al' nas Tuzlaci sjebaše, kupiše nam bodove za utakmicu koju nema šanse da bi dobili, a ovako ćemo se i dalje lizati, lijepo i nama i njima. Samo levati iz bihaća još uvijek ne mogu preboliti to. :lol:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 jul 2014, 18:05

Vi ste im lijek za frustracije koje su im se nakupile od aprila pa do ovog raspada u klubu :urnebes:

Ako je tačno da su vam ostali ovi igrači, došli Jaranović, Lugi i Aljukić uz još koje pojačanje, mogli bi mirniji biti ove sezone nego prethodne. :thumbup:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 16 jul 2014, 18:39

Coraco je napisao/la:Vi ste im lijek za frustracije koje su im se nakupile od aprila pa do ovog raspada u klubu :urnebes:

Ako je tačno da su vam ostali ovi igrači, došli Jaranović, Lugi i Aljukić uz još koje pojačanje, mogli bi mirniji biti ove sezone nego prethodne. :thumbup:
Morale su frustracije izletiti kad-tad. :D

Mujić, Kavazović, Imamović su napustili klub. Jaranović i Aljukić jučer stigli, Lugi nešto ranije, samo njegov status se još uvijek ne zna pošto sad u prvom timu ima 6-7 golmana. Trebao nam je igrač koji može napraviti razliku kao što je Jaranović, samo ako uđe u formu u kojoj je bio u Radničkom. Od odlaska Višće, pa Halilovića nismo imali takvog igrača. Truma je strašan igrač, ali njegova rola je defanzivnija tako da nema mnogo prostora naprijed.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.