Jedino umjesto Rahmanovica. To je njegova pozicija, ne znam sta ga guraju medju stopere haman

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jedino umjesto Rahmanovica. To je njegova pozicija, ne znam sta ga guraju medju stopere haman
Koji bi bolje odigrao nego tromi Dupovacmoj uzor-S.G je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:03Najbolje bi bilo tako.. Mladog igraca koji skoro da i nema minuta za prvi timElCartel11 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:00Yebes mi sve ako ne bi danas stavio Besica prije Dupovca.![]()
Super ja bi bio sretan ali imam osjecaj da ce nam falit jedna sekunda da dodjemo do ciljaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:08@zagor brate ni meni se ne svidja prelazni rok jer Hadzic kasni s napadacem, ali ne bi se slozio da je Fanimo odradio samo par treninga..Covjek trenira s nama vec preko mjesec dana
Ko kaže da moraš?
Ma nisu ni oni Bayern ljudi šta vam je, kaznit će i Tatar njihove greške samo bez straha i pametno da igraju. Ako nas ista može zayebat veceras to je da se useremoo ali posto nema ni publike mislim da nema potrebe za tim već smo mi iskusna ekipa koja je dugo zajedno.Igraj bordo bijeli aleee aleeeee!!!!!ElCartel11 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:06Koji bi bolje odigrao nego tromi Dupovacmoj uzor-S.G je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:03Najbolje bi bilo tako.. Mladog igraca koji skoro da i nema minuta za prvi timElCartel11 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:00Yebes mi sve ako ne bi danas stavio Besica prije Dupovca.![]()
![]()
Protiv Veleza je imao 2-3 pocetnicke greske kad je direktno njima predao loptu, sreca pa nisu iskoristili. Dok ce ovi svaku nasu gresku kazniti. Jos dodaj na to Hodzica na desnom beku, nekam nam je Bog na pomoci.
Ko ce mi refundirat ove troskove.Ovo je sve za dobrobit kluba,ti znas da bi mi igrali u Kazahstanu danas da ja nisam igrao dvicu na Astanu.Spoji me sa nekim iz kluba mene ova Evropa kosta para.
hajde miky male su to pare za nase sarajevo
Trenutno korisnika/ca: budzak, Evander, napoleon72, riki46 i 42 gosta.