Kemba jeste ispod prosjecan defanzivac, bolji su od njeg svi navedeni gore na lopti, sem Stepha, Harden moze post up braniti i puno je bolji trenutno defanzivac od Kembe, mozda si ostao ti u 2015 kad su ovi navedeni bili krateri i ako ne gledas utakmice nemoj molim te navoditi nebuloze.bosanskazvijer je napisao/la: ↑26 dec 2019, 01:38Prva misao gdje bas ne dijelim misljenje.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 dec 2019, 01:02Kemba je slab defanzivac.Bledsoe ga moze probijati.Brown je dobar,ali Giannisa ne mozes braniti samo jednim igracem.
Theiss nije smece,ali nema ni visinu ni atletiku da zaustavi ovog na obrucu.
Kemba je pristojan defanzivac, daleko od slab, nekad je cak i bio bolji nego sad.
Sa bekovima koji su fizicki jaci i veci, teze izlazi na kraj, ali na manjim bekovima dosto dobro igra odbranu.
U svakom slucaju, osjetno bolji od Stepha, Brade, Kornjace, Damea, Uncle Drewa i sl .![]()
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
-
rudy91 je napisao/la: ↑26 dec 2019, 02:04Kemba jeste ispod prosjecan defanzivac, bolji su od njeg svi navedeni gore na lopti, sem Stepha, Harden moze post up braniti i puno je bolji trenutno defanzivac od Kembe, mozda si ostao ti u 2015 kad su ovi navedeni bili krateri i ako ne gledas utakmice nemoj molim te navoditi nebuloze.bosanskazvijer je napisao/la: ↑26 dec 2019, 01:38Prva misao gdje bas ne dijelim misljenje.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 dec 2019, 01:02
Kemba je slab defanzivac.Bledsoe ga moze probijati.Brown je dobar,ali Giannisa ne mozes braniti samo jednim igracem.
Theiss nije smece,ali nema ni visinu ni atletiku da zaustavi ovog na obrucu.
Kemba je pristojan defanzivac, daleko od slab, nekad je cak i bio bolji nego sad.
Sa bekovima koji su fizicki jaci i veci, teze izlazi na kraj, ali na manjim bekovima dosto dobro igra odbranu.
U svakom slucaju, osjetno bolji od Stepha, Brade, Kornjace, Damea, Uncle Drewa i sl .![]()

Izvini, ja to onako lupetam ofrlje, niti gledam tekme, niti se razumijem u NBA i kosarku uopste.
Necu nikad vise, obecavam i Alene Oprosti.

James cuva Pattersona 

Lol izgubili.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bledsoe aka raspad u playoffuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 dec 2019, 02:00Jako bitan igrac je falio MIL.To ne treba zaboraviti.PHI ima ofanzivnih problema koji se nekako moraju rijesiti na trade deadlineu.Pogresna je percepcija misliti da je ovogodisnji MIL samo Giannis.Mnogo su iskusniji.
Kazem,PHI im je najozbiljniji protukandidat na Istoku,ali svojim losim seedingom bi mogli sebi znatno otezati stvari.

Karikirao sam za napad, ali nije daleko od istine, jer kreatorski nemaju puno drugih rjesenja zaustavljanjem Giannisa. Posebno ne u playoffu.
Phi je 0.5 pobjeda od 2. mjesta koje ce vjerujem na kraju i uhvatiti, ali se slazem da bi bio problem ako bi zavrsili nize od toga.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- akisarajevo92
- Kontakt:
prividja mi se Marc Gasol od Zubca, preslikana gradja i pokreti
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Yebo im kamera majku 
Ali Kawhi nije dobar bgm
James pi.vka uobicajno ne bi branio ni u ovakvoj tekmi nekog od boljih 

Ali Kawhi nije dobar bgm

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ko bi rekao da ce Kuzma drzati lal na zivotu prva dobra tekma ove godine 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
kae Kuzma,koga ce te ba trejdati 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
LBJ il AD moraju preći na Kawhija inače će on utrpat 50.
Evo ovaj rahitičar će večeras haman ubacit sve što baci na koš, a onda ga neće bit 10 tekmi.
Evo ovaj rahitičar će večeras haman ubacit sve što baci na koš, a onda ga neće bit 10 tekmi.
-
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja sam mislio da sam ja poludio zbog ovih uglova kamere. Sta je ono bilo, isto kao na NBA 2K kad si u nekom od modeova. Bas neprirodno, kao da gledas sa 50og reda tribine.
Kuzma drzi LAL u zivotu. Valjda se probudi u ovih par sedmica, inace ce on bit trejdan, jer placemo za konstantnim suterom i trecom napadackom opcijom. Ni Kuzma, a ni KCP to nisu trenutno.
Kuzma drzi LAL u zivotu. Valjda se probudi u ovih par sedmica, inace ce on bit trejdan, jer placemo za konstantnim suterom i trecom napadackom opcijom. Ni Kuzma, a ni KCP to nisu trenutno.
-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sve na stranu al strašni su Lakersi defanzivno. Pravi spoj energije i kvaliteta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa većinu poena je natrpao preko KCPa il Bradleya. Jedna trojka čini mi se samo je bila preko ADa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.