To je tako,njih samo i moze Barba izvaditi da se malo smiri raja ali i to je samo kratkorocno,i sa Barbarezom kad ne bude rezultata a tesko ih moze biti opet ce malo po malo nezadovoljstvo,izaci ce Barba sa nekim kriminalom u savezu i jovo nanovo,ali eto sa njim bi kupili malo vrermena...
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zbog ovoga će uvijek biti nepoželjan

Znači Muslin... Bio sam za Ivića, ali bolje i ovo nego Bugarin.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Beduin
- Kontakt:
Jedino logicno objasnjenje.Vrebac je napisao/la: ↑28 dec 2020, 19:29Mozda je Miske nas ubaceni agent i upravo hoce sa Bugarinom da srusi savezBeduin je napisao/la: ↑28 dec 2020, 19:26Ako je zaista pao izbor izmedju Barbe i Peteva, onda je bolji izbor Petev zbog cinjenice da je skoro cijela javnost protiv toga, a u konacnici bi Savez bio na jos vecem udaru navijaca i medija i aBd bakljadama i prekidima utakmica.
U ovakvom sazivu i izmjenama Statuta najbolja stvar je ici protiv Saveza svim silama, a izbor Barbareza bi takvo nesto sprijecio barem na neko vrijeme, sto i nije dobro.![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nemam ni ja nista protiv stranca, ali mi smo specificna drzava. U fudbalski losim reprezentacijama (a uredjenim), postoje razni skauti i ljudi koji traze igrace. Ne ocekuje se od selektora da ide po nekim divljim ligama i trazi igrace, narocito ako jos i ne postoji budzet da se putuje i gleda igrace (kao npr kod nas sto nije moguce neovisno o koroni).
Kod nas u situaciji kakva jeste, stranac bi pozvao par igraca za koje je cuo, a onda trazio menadzerske preporuke.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- feniksptica
- Kontakt:
Ja ja. Ostala plata od decembra u kasi. Bravo. Zbog toga oni sve ovo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JohnCleese
- Kontakt:
Muslin je otjeran iz Srbije jer je bio izrazito antimenadzerski selektor koji nije dozvoljavao mesetarenje ljudi bliskih savezu.
Kod nas bi nakon objavljivanja drugog spiska bio proglašen kao izrazito menadžerski selektor i poltron.
Kod nas bi nakon objavljivanja drugog spiska bio proglašen kao izrazito menadžerski selektor i poltron.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pah za sada Muslin ili Marco Simeone.
Musemić - TC
Jakirović - Zrinski
Računamo da su Petev i Barba ispali iz igre.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- invincible1921
- Kontakt:
Sto je najgore vazda rasprava oko spiska a kod nas ga izuzetno lako napravit....imas ukupno 20 igraca i tjt.JohnCleese je napisao/la: ↑28 dec 2020, 19:48Muslin je otjeran iz Srbije jer je bio izrazito antimenadzerski selektor koji nije dozvoljavao mesetarenje ljudi bliskih savezu.
Ovi se ru o mendazerskim talovima a jel bilo koga novog pozove odma mu za vrat skoce , a istovremeno yebu od do svih ovih 20 sto igraju

Valjda hoce transfere da imamo pa dovedemo kakih brazilaca
=\_1921_/=
- JohnCleese
- Kontakt:
I jos uz to zaključe kako su najpametniji i jedini istinski navijaci reprezentacije.invincible1921 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 19:52Sto je najgore vazda rasprava oko spiska a kod nas ga izuzetno lako napravit....imas ukupno 20 igraca i tjt.JohnCleese je napisao/la: ↑28 dec 2020, 19:48Muslin je otjeran iz Srbije jer je bio izrazito antimenadzerski selektor koji nije dozvoljavao mesetarenje ljudi bliskih savezu.
Ovi se ru o mendazerskim talovima a jel bilo koga novog pozove odma mu za vrat skoce , a istovremeno yebu od do svih ovih 20 sto igraju![]()
Valjda hoce transfere da imamo pa dovedemo kakih brazilaca
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Muslin je koliko ga se sjecam trener koji preferira defanzivu vise ,sa Srbijom je igrao sa tri stopera uglavnom.
Po meni mana mu je sto se nigdje dugo ne zadrzava,a ja koliko sam shvatio nama treba neko ko ce nas probati odvesti na Euro, ove kvalifikacije za SP su bez nekog imperativa i pokusaj da se nadje dobar tim za iduce kvalifikacije. Tu bi mogao problem biti da nebude da nakon ovih kvalifikacija opet trenera trazimo i da izgubimo bzvz jedan veliki period.
Po meni mana mu je sto se nigdje dugo ne zadrzava,a ja koliko sam shvatio nama treba neko ko ce nas probati odvesti na Euro, ove kvalifikacije za SP su bez nekog imperativa i pokusaj da se nadje dobar tim za iduce kvalifikacije. Tu bi mogao problem biti da nebude da nakon ovih kvalifikacija opet trenera trazimo i da izgubimo bzvz jedan veliki period.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jok eto nema kod nas menadzerskih talova 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Opet su se upleli u laži, talove, kriterije koje niko ne ispunjava
Je li Muslin dugoročna opcija? Jes ali u k....taj ne bi po godine izdržo na bh klupi.
Sve kad se sabere i oduzme, ima samo jedna realna opcija - Sergej!
Je li Muslin dugoročna opcija? Jes ali u k....taj ne bi po godine izdržo na bh klupi.

Sve kad se sabere i oduzme, ima samo jedna realna opcija - Sergej!
Daleko bolji izbor od bugara, ali da je Guardiola opet Sergej je dugorocnije rijesenje i ima vremena da uspostavi sistem.
Idealno bi bilo Muslin sa Barbarezom u strucnom stabu, da se kali i preuzme kasnije.
Idealno bi bilo Muslin sa Barbarezom u strucnom stabu, da se kali i preuzme kasnije.
BašČelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.