AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Milan spreman dati 10M za Anwara El Gazhia iz Ajaxa, ali se od danas i Inter uključio u utrku za njega. A jesu ljudi jadni.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
O kakvom se igracu radi, na kojoj poziciji igra?
Kad se zavrsava mercato?
Kad se zavrsava mercato?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Desno krilo je momak, samo 20 godina ima. A mercato zavrsava za manje od 20 dana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Vise mi se i Inter popeo na kitu. Nek traze druge igrace, sta svaki igras povezan sa Milanom odmah se i Inter (kobajagi) ukljucuje u utrku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- L'Avvocato
- Kontakt:
Zvijer. Ne mogu ni da zamislim kakav bi skor imao da iza sebe ima kvalitetan vezni red.
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Upravo zbog toga dovodjenje kvalitetnog veznog igraca ima jos vecu tezinu, imamo odlican napad koji treba dodatno poduprijeti. Ne mogu da shvatim da nisu u stanju to uvidjeti. Toliko ocita stvar.. Ne, njima je primarnije traziti zamjenu za Adriana u vidu vec matorog Boriela. Nevjerovatno!
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma dobro i Borielo i neko sličan njemu bi trebao doći da grije klupu za nedaj bože. Na to ne treba trošiti pare već dovesti jeftinog igrača za klupe ili vratiti Matrija sa posudbe ako je moguće. Ili ako Saravi ostane onda ne treba nikog dovoditi.
Sve pare treba dati za kvalitetnog veznjaka, mada ima još pozicija koje škripe (štorper, bekovi, desno krilo) ali to može čekati do ljeta.
Sve pare treba dati za kvalitetnog veznjaka, mada ima još pozicija koje škripe (štorper, bekovi, desno krilo) ali to može čekati do ljeta.
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Bacca's agent: "Chelsea? It is normal that big clubs of Europe consider Carlos, he is one of the best strikers around. Many clubs contacted us and are willing to submit big offer for Carlos, but don't forget Carlos is already at one of the best clubs in the world & at the moment he doesn't think of leaving." 
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hajde brate priznaj da bi volio da igra kod vas, kao i Jack.L'Avvocato je napisao/la:
- Beduin
- Kontakt:
AC Milan forum
Godina 2022. - Galliani (77) po ugledu na Sabana Saulica presadio kosu i time pokazao da jos u njemu ima zara. "Ne namjeravam napustiti Milan. U ovom prelaznom roku nam je prioritet dovesti napadaca", istice vremesni ex celo.
Forumasi: kako ne shvataju kosijaner i pedofil da nam treba AMF, majku j3bali, daj dovedite ofanzivnog veznjaka i da izborimo tu Ligu prvaka.
Godina 2022. - Galliani (77) po ugledu na Sabana Saulica presadio kosu i time pokazao da jos u njemu ima zara. "Ne namjeravam napustiti Milan. U ovom prelaznom roku nam je prioritet dovesti napadaca", istice vremesni ex celo.
Forumasi: kako ne shvataju kosijaner i pedofil da nam treba AMF, majku j3bali, daj dovedite ofanzivnog veznjaka i da izborimo tu Ligu prvaka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Moćan gol Bacce. Rabonu je uvek lepo za videti, ma koliko gol bio prazan. 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Normalna, vrhunski igrači su uvijek dobrodošli u JuveRomagnoli13 je napisao/la:Hajde brate priznaj da bi volio da igra kod vas, kao i Jack.L'Avvocato je napisao/la:
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Yebo te, umjesto da sad budemo najaktivniji, ovdje niko nista citav dan ne pise.
A majke mi nista se ne desava, Saravija seljakaju iz kluba u klub (mada je izvjesno da ce u Romu), Cerci hoce pa nece, ne zna bil' srao ili pisao, prodaja Adriana i to je sve vrijedno pomena ovaj merkato. A vec smo na pola dosli.
Dobro, tu su potencijalne prodaje Maurija/Nocerina i to je prakticki sav sazetak merkata.
Al' eto, ohrabruje da su konacno krenuli na veznjaka, nadam se da nece uprskati sa izborom. I za ovog malog El Ghazija traze 10 miliona, nisu neke pare, a mali bi mogao biti pojacanje.
sad je inter vodeci u tome da dovedu soriana
da bog da i skudeto osvojili, samo ga vodite sebi 
A majke mi nista se ne desava, Saravija seljakaju iz kluba u klub (mada je izvjesno da ce u Romu), Cerci hoce pa nece, ne zna bil' srao ili pisao, prodaja Adriana i to je sve vrijedno pomena ovaj merkato. A vec smo na pola dosli.
Dobro, tu su potencijalne prodaje Maurija/Nocerina i to je prakticki sav sazetak merkata.
Al' eto, ohrabruje da su konacno krenuli na veznjaka, nadam se da nece uprskati sa izborom. I za ovog malog El Ghazija traze 10 miliona, nisu neke pare, a mali bi mogao biti pojacanje.
sad je inter vodeci u tome da dovedu soriana
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vezista Milana Antonio Noćerino prećiće na pozajmicu u Malagu do kraja sezone, javlja španski Mundo Deportivo.rope11 je napisao/la:Yebo te, umjesto da sad budemo najaktivniji, ovdje niko nista citav dan ne pise.![]()
A majke mi nista se ne desava, Saravija seljakaju iz kluba u klub (mada je izvjesno da ce u Romu), Cerci hoce pa nece, ne zna bil' srao ili pisao, prodaja Adriana i to je sve vrijedno pomena ovaj merkato. A vec smo na pola dosli.![]()
sad je inter vodeci u tome da dovedu sorianada bog da i skudeto osvojili, samo ga vodite sebi
Ma nista ba od toga, gospodin odbija sve ponude van Italije jer zeli ostat tu, a opet ga s druge strane nijedan talijanski klub nece jer znaju kakva je ubleha.
Bio je u par navrata na posudbama, ali svi su ga ekspresno vracali nakon 6 mjeseci.
i yebo ga hljeb i posudba, ili ga prodaji ili ga ostavi da bleji na klupi, pola kluba nam je na posudbi
i zale se sto nemaju para, pa gdje ce imati kad pare idu na plate imaginarnim likovima koji igraju po bijelom svijetu i zbog toga sto ne umiju prodati igraca i profitirati, samo trosak prave.
robinho, petagna, matri, cerci, saravi, nocerino, mauri, paleta, vergara, gabriel i brdo drugih... pa prakticki citav jedan tim mozes sklopiti koji bi u najmanju ruku ravnopravno odigrali sa ovih nasih 11.
Bio je u par navrata na posudbama, ali svi su ga ekspresno vracali nakon 6 mjeseci.
i yebo ga hljeb i posudba, ili ga prodaji ili ga ostavi da bleji na klupi, pola kluba nam je na posudbi
i zale se sto nemaju para, pa gdje ce imati kad pare idu na plate imaginarnim likovima koji igraju po bijelom svijetu i zbog toga sto ne umiju prodati igraca i profitirati, samo trosak prave.
robinho, petagna, matri, cerci, saravi, nocerino, mauri, paleta, vergara, gabriel i brdo drugih... pa prakticki citav jedan tim mozes sklopiti koji bi u najmanju ruku ravnopravno odigrali sa ovih nasih 11.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I ti kažeš da niste aktivni na tržištu.Carpi attacker Marco Borriello could be set for a surprising return to his former club AC Milan.
The 33-year-old has featured for the Rossoneri on four separate spells totaling just 46 Serie A appearances. striker could now join the Milanese side once more as a replacement to China-lured Luiz Adriano.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakvih ce sve provala biti do kraja januara u Milanu.Samo cekam da prvo pojacanje bude iz Atalante ili Genoe.
-
celikmilan
- Kontakt:
Dobili smo veliki Carpi kao od šale kod kuće tako da nam niko više ne treba, imamo ekipu punu šampiona.
Ali ako Soriana ne dovedu, smatrat cu to izrazito neuspjelim merkatom.
to za boriella su javno sa milan kanala demantovali, ali...
...znamo koliko su relevantni.
SI !!!

to za boriella su javno sa milan kanala demantovali, ali...
...znamo koliko su relevantni.
SI !!!

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.