Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Pustite sad ta tehnička pitanja , đe je ko rođen.
U pravu su oni koji kažu da se, ako nam je Ok da Ahemdhodžić igra za nas, nemamo pravo ljutit na eventualni Danilovićev izbor Srbije.
Ne piju vodu te priče o konstitutivnosti, istoriji, bošnjacima...to je čista pristrasnost. Bitno je šta čovjek osjeća.
Ako neki Danilović voli Srbiju i osjeća je ko domovinu, sretan mu put. Nema ljutnje i kvaziargumentacije.
U pravu su oni koji kažu da se, ako nam je Ok da Ahemdhodžić igra za nas, nemamo pravo ljutit na eventualni Danilovićev izbor Srbije.
Ne piju vodu te priče o konstitutivnosti, istoriji, bošnjacima...to je čista pristrasnost. Bitno je šta čovjek osjeća.
Ako neki Danilović voli Srbiju i osjeća je ko domovinu, sretan mu put. Nema ljutnje i kvaziargumentacije.
Vidi ljudi jos uvijek prate ovu splacinu od repke 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Po vama ispada da je potrebno samo otici iz Bosne, nebitno u koju drzavu i ta drzava ce ti sve dati. Ne moras ni raditi ni nista. Sve ces dobiti na lijepe oci. Kapat ce ti euri, dolari, franci, krune... tvoje je samo da sjedis, ceskas muda i kreses zenu. ljepota brateham19 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:05Da se malo nadovezem na ovaj "slucaj" Becir Omeragic.
Momak ima moju punu podrsku
Svicaraka mu je sve dala i on sad treba da igra za nas??
Samo zato sto su mu roditelji iz BiH treba da igra za nas?
Ta ista Svicarka se pobrinula za njegove roditelje, pa onda i za njega.Puno bolje uslove ce imati nego kod nas...
Svi bi mi isto uradili, ali eto bosnjo voli da komentarise, a predao papire za njemacku i samo ceka kad da izbjegne odavde...
Shvatite da niti jedna drzava na svijetu ne daje niti jednom gradjaninu nista. Daju mu njegovi roditelji koji su crncili, koji rade po 12 sati da bi prezivjeli. Pa opet svi ti igraci ce dokle god budu aktivno igrali upumpavati novac u drzave u kojima su rodjeni ( kroz transfere ). Tako da ce oni u svakom slucaju dati vise tim drzavama (cak i ako ne igraju za nju ), nego sto su dobili.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Kod nas mogu biti na spisku sve dok mrcvare loptu u svojim kasnim 30-tim a u prvih 11 mogu i direkt sa tribina a kamoli klupe ... samo njihovi menadjeri svi gledaju kratkorocno, da ih odmah bogato uvale dok su H.O.T. a kasnije ce im drzat fige ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 sep 2020, 11:56
Do kad će ovi zaluđeni dijasporci shvatiti, kako god okreneš veću važnost i bolji status ćeš imati u Bosni, ali eto..

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
doncicu kao i messiju je po toj nasoj "logici" spanija vise dala od slovenije i argentine, ali ljudi opet nezaboravljaju odakle su. no helem nejse, svako sebi neka bira kuda i kome ce...
Meni je @ASD fenomen na ovom forumu. Malo kad sam lika vidio kojem je zivot tako tuzan. Za sve mu kriva drzava. Te rupa smo te ovo te ono. Covjece kako ti se da ikako ziviti 24 sata dnevno sa takvim stilom zivota? Zamisljam da sam okruzen sa rajom koja tako razmislja, nedaj boze.
A cim mu srbiju i srbe spomenes, lampice u glavi mu se pale
A cim mu srbiju i srbe spomenes, lampice u glavi mu se pale

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Da ti iskreno kažem, ni ne bih volio da sam se negdje drugo rodio.Maestro je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:55Meni je @ASD fenomen na ovom forumu. Malo kad sam lika vidio kojem je zivot tako tuzan. Za sve mu kriva drzava. Te rupa smo te ovo te ono. Covjece kako ti se da ikako ziviti 24 sata dnevno sa takvim stilom zivota? Zamisljam da sam okruzen sa rajom koja tako razmislja, nedaj boze.
A cim mu srbiju i srbe spomenes, lampice u glavi mu se pale![]()

Ali da je teška rupa, jeste, to će reći 95% ljudi u BiH, isto će reći i u Srbiji. Vi što ste vani ne bi se nikad ovdje mogli naviknuti na život.
TMovac je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:42Po vama ispada da je potrebno samo otici iz Bosne, nebitno u koju drzavu i ta drzava ce ti sve dati. Ne moras ni raditi ni nista. Sve ces dobiti na lijepe oci. Kapat ce ti euri, dolari, franci, krune... tvoje je samo da sjedis, ceskas muda i kreses zenu. ljepota brateham19 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:05Da se malo nadovezem na ovaj "slucaj" Becir Omeragic.
Momak ima moju punu podrsku
Svicaraka mu je sve dala i on sad treba da igra za nas??
Samo zato sto su mu roditelji iz BiH treba da igra za nas?
Ta ista Svicarka se pobrinula za njegove roditelje, pa onda i za njega.Puno bolje uslove ce imati nego kod nas...
Svi bi mi isto uradili, ali eto bosnjo voli da komentarise, a predao papire za njemacku i samo ceka kad da izbjegne odavde...
Shvatite da niti jedna drzava na svijetu ne daje niti jednom gradjaninu nista. Daju mu njegovi roditelji koji su crncili, koji rade po 12 sati da bi prezivjeli. Pa opet svi ti igraci ce dokle god budu aktivno igrali upumpavati novac u drzave u kojima su rodjeni ( kroz transfere ). Tako da ce oni u svakom slucaju dati vise tim drzavama (cak i ako ne igraju za nju ), nego sto su dobili.

Sav se ospem po tijelu kada cujem "zemlja mi je dala sve". To samo govore oni nasi dzabahljebarosi sto nista nisu uspjeli u zivotu i ciji roditelji nista nisu postigli i koji zive u najobicnijim naseljima i ako su vani par decenija.
@igrajlopte 🐦
I Misimovic je isto nekada razmisljao. Vjerujem da mu je sada ipak i Bosna prirasla srcu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sto? Šta je bilo?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ali Danilovićevi imaju punu etničku i vjersku pripadnost sa Srbijom (dakle službeno, po zakonu i papirima) nego što Omeragić, iz Švicarske, ima sa BiH.visegrad8392 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:24Omeragicevi korijeni/rodbina su po rodjenju iz BiH, dok Danilovicevi nisu iz Srbije...Raonffa je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:09I da, za Omeragića, njegovo puno pravo i jeste logičnije da zaigra za Švicarsku, isto kao što je bilo logično da Ahmedhodžić i Hadžikadunić zaigraju za Švedsku. E sad će Bošnje pljuvati Omeragića zato što je zaigrao za matičnu državu, dok će isto tako pljuvati Danilovića što je rekao da bi prije igrao za Srbiju nego za BiH.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa sta je slagao druze maestro ?Maestro je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:55Meni je @ASD fenomen na ovom forumu. Malo kad sam lika vidio kojem je zivot tako tuzan. Za sve mu kriva drzava. Te rupa smo te ovo te ono. Covjece kako ti se da ikako ziviti 24 sata dnevno sa takvim stilom zivota? Zamisljam da sam okruzen sa rajom koja tako razmislja, nedaj boze.
A cim mu srbiju i srbe spomenes, lampice u glavi mu se pale![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Omeragic bi pravno mogao da igra za BiH, kao sto Danilovic za Srbiju. Danilovic igra za nas jer nema mjesta u Srbiji, dok Omeragic ne igra za nas jer nekim cudim ima mjesta u Svicarskoj reprezentaciji. Ahmedhodzic i Hadzikadunic imaju vise zelje da igraju za BiH, jer ne bi odbili poziv Svedske.Raonffa je napisao/la: ↑01 sep 2020, 16:35Ali Danilovićevi imaju punu etničku i vjersku pripadnost sa Srbijom (dakle službeno, po zakonu i papirima) nego što Omeragić, iz Švicarske, ima sa BiH.visegrad8392 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:24Omeragicevi korijeni/rodbina su po rodjenju iz BiH, dok Danilovicevi nisu iz Srbije...Raonffa je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:09I da, za Omeragića, njegovo puno pravo i jeste logičnije da zaigra za Švicarsku, isto kao što je bilo logično da Ahmedhodžić i Hadžikadunić zaigraju za Švedsku. E sad će Bošnje pljuvati Omeragića zato što je zaigrao za matičnu državu, dok će isto tako pljuvati Danilovića što je rekao da bi prije igrao za Srbiju nego za BiH.
- ASD
- Kontakt:
I onda kažu da mu menadžeri ne valjaju. Izganjaše mu mjesto u Švicarskoj ispred boljih igrača. 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Izašao spisak Švedske reprezentacije, nisu zadovoljni veznim igračima navijači, traže mlade igrače, u kombinacijama spominju Gigovića.
Mirso bolje zna,

Mirso bolje zna,

⚜️~⚜️~⚜️
Biće za mjesec, dva, kuku Gigović nema pasoša.
Tako to kod nas ide.
Tako to kod nas ide.
Ako Misimovic nasa legenda cita, idi po Gigovica Miske, ne kosta nista popricati da vidimo na cemu smo 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
@Rex šta je reć? Ja sam na fb naletio da ga prizivaju, nadam se da neće biti na većem radaru.
⚜️~⚜️~⚜️
Ja kad kazem da nama nema reprezentacije bez Bosnjaka (sto je tuzno! Da me neki ne bi pogresno shvatili), pojedini se smiju. Shvatite da smo u 95% slucajeva druga ili treća opcija i katolicima i pravoslavcima. Naravno, uvijek ima izuzetaka i bit će, ali to je jedina istina. Zato sebi ne smijemo dopustiti da se 100% ne potrudimo za svakog naseg talenta u dijaspori.
Za Becira znamo da smo dali sve od sebe i ne treba zaliti.
Okrenuti se buducnosti, okrenuti se Gigovicu sto prije.
Za Becira znamo da smo dali sve od sebe i ne treba zaliti.
Okrenuti se buducnosti, okrenuti se Gigovicu sto prije.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.