Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ma yebo Mirzu i njegovih 13 godina provedenih u drzavnom dresu. Neka nama izdajnika i pi.ckice umisljene da je Jordan. Neka nama i Bukovina i Enesa da proguraju sve svoje pulene.
Protivite se svi ko fol protiv mafijaskih saveza, a razmisljanja vam nista nisu drzgacija od doticnih. Isto bi vi svi radili.
Otkako je lesinar izdajnicki na celu citava reprezentacija nam se raspade. Ovo nikada dozivjeli nismo. Fuj.
Protivite se svi ko fol protiv mafijaskih saveza, a razmisljanja vam nista nisu drzgacija od doticnih. Isto bi vi svi radili.
Otkako je lesinar izdajnicki na celu citava reprezentacija nam se raspade. Ovo nikada dozivjeli nismo. Fuj.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Zato sto u odpadu BH moze 17godisnjak sovat kapitena ekipe...zato sto iza tog malca stoje menadzeri, bukva i ostali lopovi... i bolje je vako neka im igraju jusuf i musa pusa ova stoka nije bolje zasluzila...uskoro b divizija i jos gore mozda , pa svrsavajte na djecu sto se opijaju sedmicu prije kvalifikacija, Jakog trenera koji to dozvoljava..pravi sportista nikako nebi smio pit a ne jos sedmicu prije bitne utakmice ! Vidi se kolko su bosnje glup narod pa ni ovaku ociglednu situaciju nemogu da Prokuze sta se radi i ko je kriv. Zivio vama pusa musa ,bukva, trncevic jos sto godina !!!_forzamilan_ je napisao/la:Zasto Musa nije kaznjen sto psuje kapitenu?
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
De bolan, ugasi taj internet i ne provaljuj se. Ko je dao vise meda od njih dvojice? Sto si nerealan, da se ne izrazavam grublje? Dzeko tanak po trenutnoj formi? Oni su najbolji igraci reprezentacije taman na jednoj nozi igrali, a te svoje teorije zavjere prosipaj nekom drugom. Ja sam pisao vec o Teletovicu sto sam imao, dosta toga sam zadrzao za sebe, daleko od toga da opravdavam vecinu njegovih postupaka, ali si ti vec otisao daleko. Bojim se da nemas blage veze o cemu pricas.DenchiNL je napisao/la:
ne mrzim nikoga, otkud ti tosamo sudim po ponašanju dotičnog...i možda znam neke stvari koje nisu javne...
ne mrzim ni tog , samo imaju zajedničko da su mnogo bahati a malo meda daju....bar po trenutnoj formi su vrlo tanki....
ne bih o historiji i koliko im ko šta duguje, jer repka je skup najboljih igrača u najboljoj formi....ne onih koji su nekad imali formu ili onih čiji je menadžeri PR najglasniji.....
pa pročitaj ponovo ako ti slabo ide.....pogotovo onaj dio o TRENUTNOJ formi....i onaj da repka nije skup likova sa najglasnijim MENADŽEROM i PR-om....Federer17 je napisao/la:
De bolan, ugasi taj internet i ne provaljuj se. Ko je dao vise meda od njih dvojice? Sto si nerealan, da se ne izrazavam grublje? Dzeko tanak po trenutnoj formi? Oni su najbolji igraci reprezentacije taman na jednoj nozi igrali, a te svoje teorije zavjere prosipaj nekom drugom. Ja sam pisao vec o Teletovicu sto sam imao, dosta toga sam zadrzao za sebe, daleko od toga da opravdavam vecinu njegovih postupaka, ali si ti vec otisao daleko. Bojim se da nemas blage veze o cemu pricas.
moje mišljenje

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa je tebe pitam Dzeko tanak po trenutnoj formi? Zasto ne odgovoris na ostala pitanja? Oni su u reprezentaciji zbog Ligate, ne zbog kvaliteta koji posjeduju? A, kvalitet je taj da su po vecini najbolji igraci koji su ikad igrali za ovu napacenu drzavu, u kojoj preovladavaju takvi nezahvalnici kao sto si ti. Bahati a malo meda daju, da pricas o nekakvim tamo igracima, slozio bih se, ali se ti uhvatio za dvojicu sportista zbog kojih su mnogi culi za ovu drzavu i na pomen Bosne, prva asocijacija su njih dvojica. Pricas o ljudima koji su podigli kosarku i fudbal na nivo o kojem bi samo sanjali da se oni ne pojavise. Vidjet ce se to najbolje kada Mirze i Edina vise ne bude medju prvih 5, odnosno 11.DenchiNL je napisao/la:pa pročitaj ponovo ako ti slabo ide.....pogotovo onaj dio o TRENUTNOJ formi....i onaj da repka nije skup likova sa najglasnijim MENADŽEROM i PR-om....Federer17 je napisao/la:
De bolan, ugasi taj internet i ne provaljuj se. Ko je dao vise meda od njih dvojice? Sto si nerealan, da se ne izrazavam grublje? Dzeko tanak po trenutnoj formi? Oni su najbolji igraci reprezentacije taman na jednoj nozi igrali, a te svoje teorije zavjere prosipaj nekom drugom. Ja sam pisao vec o Teletovicu sto sam imao, dosta toga sam zadrzao za sebe, daleko od toga da opravdavam vecinu njegovih postupaka, ali si ti vec otisao daleko. Bojim se da nemas blage veze o cemu pricas.
moje mišljenjene moraš se slagati sa mnom.... i ne moraš gasiti internet, jer puno toga moraš naučiti o toleranciji npr. i nemoj zadržavati u sebi ništa explodirat ćeš
![]()
![]()
Na gluposti poput tih tvojih nema potrebe da eksplodiram, ocigledno je koliko si neobjektivan, a jos ociglednije koliko nemas pojma o cemu pricas.
Ma bravo kolega fino si mu objasnio.Federer17 je napisao/la:Pa je tebe pitam Dzeko tanak po trenutnoj formi? Zasto ne odgovoris na ostala pitanja? Oni su u reprezentaciji zbog Ligate, ne zbog kvaliteta koji posjeduju? A, kvalitet je taj da su po vecini najbolji igraci koji su ikad igrali za ovu napacenu drzavu, u kojoj preovladavaju takvi nezahvalnici kao sto si ti. Bahati a malo meda daju, da pricas o nekakvim tamo igracima, slozio bih se, ali se ti uhvatio za dvojicu sportista zbog kojih su mnogi culi za ovu drzavu i na pomen Bosne, prva asocijacija su njih dvojica. Pricas o ljudima koji su podigli kosarku i fudbal na nivo o kojem bi samo sanjali da se oni ne pojavise. Vidjet ce se to najbolje kada Mirze i Edina vise ne bude medju prvih 5, odnosno 11.DenchiNL je napisao/la:pa pročitaj ponovo ako ti slabo ide.....pogotovo onaj dio o TRENUTNOJ formi....i onaj da repka nije skup likova sa najglasnijim MENADŽEROM i PR-om....Federer17 je napisao/la:
moje mišljenjene moraš se slagati sa mnom.... i ne moraš gasiti internet, jer puno toga moraš naučiti o toleranciji npr. i nemoj zadržavati u sebi ništa explodirat ćeš
![]()
![]()
Na gluposti poput tih tvojih nema potrebe da eksplodiram, ocigledno je koliko si neobjektivan, a jos ociglednije koliko nemas pojma o cemu pricas.
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Pa eto kad već znaš kako je zaposlio sestru,znašli koliko je djece pomogao u liječenju?Koliko je ljudi pomogao?Da ti ja kažem više već federalni zavod za zdravstvenu zaštitu!hebo vas ko vas nasadi takve.Mirza je sad na redu za pljuvanje ko je sljedeći?Pjanić,Džeko ili neko treći?DenchiNL je napisao/la:a šta je to uradio? da bih bio ljubomoran na njega? zaposlio seku u telekom preko saveza? wowAnatomija je napisao/la:
Primjer osobe kojoj je većina moždanih stanica atrofirala!
Ne znam čemu ti je Mirza kriv?Možda si ipak samo ljubomoran na njegov lik i djelo,pa tako zadovoljavas svoj ego.
Fuj!![]()
ako ne znaš šta je loše u Mirzi , to dovoljno govori o tebi i poznavanju materije.....
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- DonCorleone
- Kontakt:
Isto je i kod mene, apsolutno isto, od posla preko gledanja NBA do ovog razocarenja._dreamer_ je napisao/la:Debilno je uopste govoriti da se iko raduje ovom epilogu, a kamoli misliti tako, nijedan navijac u ovoj prici nije na dobitku. Svi smo povrijedjeni i razocarani, ja prvi njegovim odnosom ovaj ciklus. Nama je trebao Mirza u top formi, onaj Mirza iz marta i aprila, a ne neka pijacarska verzija tog Mirze. Mene koji ga od prve godine pratim, koji sam sigurno preko 200 njegovih tekmi u NBA pogledao iako radim vrlo yeben posao za koji mi treba ekstremno friska i koncentrisana glava, je kao navijaca BiH strasno razocarao i siguran sam da necu vise imati volje da pogledam ijedan njegov NBA mec. Zelim mu sve najbolje, i dalje mi je na neki nacin drag, ali postoji nesto sto se zove princip. Reprezentacija bi trebala biti svetinja, a on u zadnjem periodu to pokazuje samo rijecima. To meni jednostavno nije dovoljno, takvo nesto bih ocekivao od Jusufa mozda koji je onako blentav, ali od Mirze nikada, i zato mi je toliko krivo.
Koliko god mi bilo zao sto nece igrati, toliko smatram da je ovo ispravna odluka.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Da tanak, sta nije jasno? I to pusti moje subjektivno misljenje(koje se ususdjujem imati) pitaj Rim? Italiju? Tuta velika flop grande!!! Wolfsburg vrhunac i onda nizbrdo..... I nisam se ja uhvatio nego si ti u raspravu o karakternim osobinama jednog Teletovica problematicnog citave karijere, povukao i Edina, valjda ti to polje zastupanja?Federer17 je napisao/la:
Pa je tebe pitam Dzeko tanak po trenutnoj formi? Zasto ne odgovoris na ostala pitanja? Oni su u reprezentaciji zbog Ligate, ne zbog kvaliteta koji posjeduju? A, kvalitet je taj da su po vecini najbolji igraci koji su ikad igrali za ovu napacenu drzavu, u kojoj preovladavaju takvi nezahvalnici kao sto si ti. Bahati a malo meda daju, da pricas o nekakvim tamo igracima, slozio bih se, ali se ti uhvatio za dvojicu sportista zbog kojih su mnogi culi za ovu drzavu i na pomen Bosne, prva asocijacija su njih dvojica. Pricas o ljudima koji su podigli kosarku i fudbal na nivo o kojem bi samo sanjali da se oni ne pojavise. Vidjet ce se to najbolje kada Mirze i Edina vise ne bude medju prvih 5, odnosno 11.

Jeste stvarno kao da se ovde nikad nista nije igralo dok ne dodje Mirza i Edin, nikad Kindje ili Pape ne postojase i vaistinu PR ispinova svoju verziju historije, aferim

I ponovo potezes koliko su oni "zaduzili" drzavu i repku i sta vec ne? STARA SLAVA ne igra....ma kakva bila....to je proslost hajmo se baviti sadasnjoscu ili jos bolje buducnosti....to je normalan proces u sportu.....
P.s. - pozdrav i za "koleginicu" Anatomiju

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 12 sep 2016, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- IlProfessore
- Kontakt:
First they provoke you, then they ridicule you, then they fight you, then you got your ass whooped. Tako je to, bošnjo prašta sve osim uspjeha, a nije mu ni strana komšijska kita u ustima, navika je čudo
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Pa sta to znaci? Da moze raditi sta hoce? Samo zamisli sta bi se desilo da ovo napravi u NBA??? Ende karrierre!emil02in je napisao/la:Pa eto kad već znaš kako je zaposlio sestru,znašli koliko je djece pomogao u liječenju?Koliko je ljudi pomogao?Da ti ja kažem više već federalni zavod za zdravstvenu zaštitu!hebo vas ko vas nasadi takve.Mirza je sad na redu za pljuvanje ko je sljedeći?Pjanić,Džeko ili neko treći?DenchiNL je napisao/la:a šta je to uradio? da bih bio ljubomoran na njega? zaposlio seku u telekom preko saveza? wowAnatomija je napisao/la:
Primjer osobe kojoj je većina moždanih stanica atrofirala!
Ne znam čemu ti je Mirza kriv?Možda si ipak samo ljubomoran na njegov lik i djelo,pa tako zadovoljavas svoj ego.
Fuj!![]()
ako ne znaš šta je loše u Mirzi , to dovoljno govori o tebi i poznavanju materije.....
Ko i onaj kabadahija u Leverkuzenu, najveci u repki a mala koki u Leverkuzenu

Jesi li pogledao ijednu Edinovu utakmicu u predsezoni, ili u ova 3 kola sezone? Naravno da nisi, jer ne bi pricao to sto pricas, osim ako si bas bolestan u smislu da ne prihvatas cinjenice iz nekih svojih razloga. Ovo bolestan, da se ne bi uvrijedio, jer ne kazem i ne mislim da jesi, u pitanju je retoricko pitanje. Kakve je igre pruzao u reprezentaciji, je li se tu ikada osjetila losija forma u klubu? Nije, osim ako nisi @DenchiNL. Nisam ja uvukao Edina, @kkbosna ti je postavio pitanje vezano za njega, a ti si se onda i na njega obrusio, napisavsi nekolicinu nebuloza. Bavimo se mi sadasnjoscu i buducnoscu i postavljam ti pitanje je li to oni igraju na osnovu stare slave, ili ne postoji niko bolji na njihovoj poziciji, niti uopste u reprezentaciji (a veliko je pitanja hoce li se ikada i roditi)?DenchiNL je napisao/la: Da tanak, sta nije jasno? I to pusti moje subjektivno misljenje(koje se ususdjujem imati) pitaj Rim? Italiju? Tuta velika flop grande!!! Wolfsburg vrhunac i onda nizbrdo..... I nisam se ja uhvatio nego si ti u raspravu o karakternim osobinama jednog Teletovica problematicnog citave karijere, povukao i Edina, valjda ti to polje zastupanja?![]()
Jeste stvarno kao da se ovde nikad nista nije igralo dok ne dodje Mirza i Edin, nikad Kindje ili Pape ne postojase i vaistinu PR ispinova svoju verziju historije, aferim![]()
![]()
I ponovo potezes koliko su oni "zaduzili" drzavu i repku i sta vec ne? STARA SLAVA ne igra....ma kakva bila....to je proslost hajmo se baviti sadasnjoscu ili jos bolje buducnosti....to je normalan proces u sportu.....
P.s. - pozdrav i za "koleginicu" Anatomiju
Brisem sve gdje ima jedna rjec vezana za fudbal
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- MocMahale444
Razočaran, za mene si isp'o pizda. Apsolutnog krivca nema ali si u samom vrhu. Nama izuzetno treba igrač tvog kalibra ali nemoj srati nakon bitke, ako imaš nešto za reći, reci na vrijeme. Naravno da će tebi kao kapitenu zamjeriti igrač ako nisi stao u njegovu odbranu pogotovo prilikom namjernog udarca.
Proziva na to što nije nađen način da dođe Đedović, **** te on a ti njega. Čovjek nas se svjesno odrekao, ima puno pravo, sretno mu.
Pri kreiranju najjače petorke 80% forumaša odmah trpa Đedovića u nju. Frajer ne igra i neće nikad više.
Radovao sam se svakom tvom poenu, vrtio kroz razne kombinacije ne želeći ti ništa manje nego što bih sebi. Jednostavno smatrao sam te gospodinom i primjerom, al sad više mislim da si naš klasični bošnjo k'o moj komšo Nezir samo ti bolje igraš košarke.
Al dobro, možda mi bolje i ne zaslužujemo.
Proziva na to što nije nađen način da dođe Đedović, **** te on a ti njega. Čovjek nas se svjesno odrekao, ima puno pravo, sretno mu.
Pri kreiranju najjače petorke 80% forumaša odmah trpa Đedovića u nju. Frajer ne igra i neće nikad više.
Radovao sam se svakom tvom poenu, vrtio kroz razne kombinacije ne želeći ti ništa manje nego što bih sebi. Jednostavno smatrao sam te gospodinom i primjerom, al sad više mislim da si naš klasični bošnjo k'o moj komšo Nezir samo ti bolje igraš košarke.
Al dobro, možda mi bolje i ne zaslužujemo.
mchadesh je napisao/la:Jednostavno smatrao sam te gospodinom i primjerom, al sad više mislim da si naš klasični bošnjo k'o moj komšo Nezir samo ti bolje igraš košarke.

Mars od svetog dresa smradu
Nad tobom sunce najljepše sja
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad se Mirza prije ovako ponašao? Nije nikad. Uvijek je davao 100% od sebe, ispucavao se i prija ali to je Mirza. Njegov stil igre, ispucavao se i kod Duška, jednostavno tako igra. Možda zbog selektora, načina treninga, stalnih team buildinga odlučio da i on se malo zabavi i krene s nepoštovanjem. Iako ja to ne podržavam ali može i to biti razlog.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
TELETOVIC MIRZA !!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nema to veze sa selektorom nego Mirza nije dobar s glavom. Bio je i Ivanovic selektor pa mu se nije ni odazvao.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic, Slobodanpad1945 i 22 gosta.