Pa ne razumijem koji je to koncept, ja predsjednik dovedem 10 igrača i odgovaram za njihovu platu? Jel' to znači kad se zaradi više mogu i zaradu da uzmem?Tristan10 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 21:33Uopste se ne radi o Amaru Osimu, duzini ugovora, ili njegovoj plati. Ja uopste ne ulazim u tu, jer je kvalitetan trener. Vec se radi o tome da Tottenham i dalje super funkcionise iako je Joe Lewis potpisao ugovor sa Mourinhom. A to se ne moze reci o nama. Nadji sponzore, i sam garantuj platu treneru i sto zahtjeva i fino isplati.Pametinikaddosta je napisao/la: ↑20 jun 2021, 21:00Malo glupo razmišljanje, Totenhem plaća Mourinha 4 m godišnje dok trenira Romu, takav ima ugovor. 2 stvar Amar nije nikom simpatičan nego je najuspješniji trener u BiH, tako da ta demagogija je bezveze... Svi treneri i igrači imaju slične ugovore i zaštićeni su ko medvjediTristan10 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 20:14
Nije Amar Osim kriv, koliko su krivi ljudi koji su potpisali ugovor sa njim u ime kluba, a sami ne mogu da garantuju / stoje iza toga. To samo mogu idioti bez ikakve poslovne svijesti. To bi ti bilo ko kad bi sad neko sa foruma usao u klub, hoce da radi sa nekim covjekom koji je njemu simpatican, potpise ugovor, nije sam nista donio da podrzi njegov rad, i citavo to zadovoljstvo ide na racun kluba.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne, jer Zeljo nije privatni klub. Prihvatio se funkcije, neka nadje sponzore za dobrobit kluba, ili neka njihova kompanija garantuje, i neka izaberu trenera kojeg smatraju da je kompetentan u okviru budzeta. Pa ne moze tako da neko tek tako dodje na odlucujuce funkcije kluba, postene marke ne donesu a odvedu klub u ozbiljne probleme.Pametinikaddosta je napisao/la: ↑20 jun 2021, 21:35Pa ne razumijem koji je to koncept, ja predsjednik dovedem 10 igrača i odgovaram za njihovu platu? Jel' to znači kad se zaradi više mogu i zaradu da uzmem?Tristan10 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 21:33Uopste se ne radi o Amaru Osimu, duzini ugovora, ili njegovoj plati. Ja uopste ne ulazim u tu, jer je kvalitetan trener. Vec se radi o tome da Tottenham i dalje super funkcionise iako je Joe Lewis potpisao ugovor sa Mourinhom. A to se ne moze reci o nama. Nadji sponzore, i sam garantuj platu treneru i sto zahtjeva i fino isplati.Pametinikaddosta je napisao/la: ↑20 jun 2021, 21:00
Malo glupo razmišljanje, Totenhem plaća Mourinha 4 m godišnje dok trenira Romu, takav ima ugovor. 2 stvar Amar nije nikom simpatičan nego je najuspješniji trener u BiH, tako da ta demagogija je bezveze... Svi treneri i igrači imaju slične ugovore i zaštićeni su ko medvjedi
-
- Kontakt:
Opet ne kontam, ja treba da radim, ulažem pare, dajem garancije i onda da nemam zaradu? Pa jel' ti jasno što niko ne želi da bude u UO i Predsjednik UO? Ti si postavio koncept u kojem čovjek ima samo obaveze a ništa drugo osim titule.Tristan10 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 21:41Ne, jer Zeljo nije privatni klub. Prihvatio se funkcije, neka nadje sponzore za dobrobit kluba, ili neka njihova kompanija garantuje, i neka izaberu trenera kojeg smatraju da je kompetentan u okviru budzeta. Pa ne moze tako da neko tek tako dodje na odlucujuce funkcije kluba, postene marke ne donesu a odvedu klub u ozbiljne probleme.Pametinikaddosta je napisao/la: ↑20 jun 2021, 21:35Pa ne razumijem koji je to koncept, ja predsjednik dovedem 10 igrača i odgovaram za njihovu platu? Jel' to znači kad se zaradi više mogu i zaradu da uzmem?Tristan10 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 21:33
Uopste se ne radi o Amaru Osimu, duzini ugovora, ili njegovoj plati. Ja uopste ne ulazim u tu, jer je kvalitetan trener. Vec se radi o tome da Tottenham i dalje super funkcionise iako je Joe Lewis potpisao ugovor sa Mourinhom. A to se ne moze reci o nama. Nadji sponzore, i sam garantuj platu treneru i sto zahtjeva i fino isplati.
Iskreno, poserem se ja na tu upravu koja nije u stanju normalne sponzore da nadje, da klub normalno funkcionise u ovoj ligi. U najgoroj ligi u Evropi. Lako je na teku raditi, i glumiti upravu.Pametinikaddosta je napisao/la: ↑20 jun 2021, 22:05Opet ne kontam, ja treba da radim, ulažem pare, dajem garancije i onda da nemam zaradu? Pa jel' ti jasno što niko ne želi da bude u UO i Predsjednik UO? Ti si postavio koncept u kojem čovjek ima samo obaveze a ništa drugo osim titule.Tristan10 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 21:41Ne, jer Zeljo nije privatni klub. Prihvatio se funkcije, neka nadje sponzore za dobrobit kluba, ili neka njihova kompanija garantuje, i neka izaberu trenera kojeg smatraju da je kompetentan u okviru budzeta. Pa ne moze tako da neko tek tako dodje na odlucujuce funkcije kluba, postene marke ne donesu a odvedu klub u ozbiljne probleme.Pametinikaddosta je napisao/la: ↑20 jun 2021, 21:35
Pa ne razumijem koji je to koncept, ja predsjednik dovedem 10 igrača i odgovaram za njihovu platu? Jel' to znači kad se zaradi više mogu i zaradu da uzmem?
-
- Kontakt:
Fino. Povuces tuzbu. Bas kao sto su povukli tuzbe protiv medija koji su godinama pljuvali po klubu i tako dokazali ko je narucivao tekstove tih placenickih sitnih dusa..
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 20 jun 2021, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.
Svi vrlo dobro znamo koliko je Amar zaradio para za klub. Doveo klub do Njukastla, kupovali i prodavali tad najbolje igrače lige.
Osvojio duplu krunu, u jednom momentu bili najtrofejniji klub države isključivo 80% njegove zasluge.
Koliko je prodao igraca u svojim mandatima. I sve to stavi na papir, izračunaj koliko je donio novca u klub isključivo njegovom zaslugom.
A da ne pišemo o posudba novca kad je u klubu bilo gutavo.
Činjenicu su činjenice i niko ih ne može osporiti, možete samo lagati i manipulisati čitaocima a onaj ko vam povjeruje u vaše laze tu pomoći nema.
Osvojio duplu krunu, u jednom momentu bili najtrofejniji klub države isključivo 80% njegove zasluge.
Koliko je prodao igraca u svojim mandatima. I sve to stavi na papir, izračunaj koliko je donio novca u klub isključivo njegovom zaslugom.
Činjenicu su činjenice i niko ih ne može osporiti, možete samo lagati i manipulisati čitaocima a onaj ko vam povjeruje u vaše laze tu pomoći nema.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Evo da lupamo tako.MojaMalenkost je napisao/la: ↑20 jun 2021, 22:15Fino. Povuces tuzbu. Bas kao sto su povukli tuzbe protiv medija koji su godinama pljuvali po klubu..
Jedino sto je moguce povući parnične postupke i i to je mogao zaustaviti direktor tj povući tuzbu. . A čime je to Amar oštetio klub i na koji naćin?
A ako je bio pokrenut krivični postupak onda nije mogao.
Pa mi reci kako je to Amar oštetio klub i na koji način?
Parnica se moze aktivirati i kad ima zastara, a sve zavisi sta je u pitanju. Tako da ako je tako dzaba je povučena, prijavi se ti za direktora i podnesi opet pomozi klubu a ne mlati praznu slamu ovdje.
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 20 jun 2021, 22:34, ukupno mijenjano 3 puta.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
To za procese ne znam kako fukcionsie ali mozda tuzbu moze ponistiti onaj koji je i podnese prije toga,onako po logici sad samo ne znam za koje slucajeve to vrijedi..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kapa do poda Amaru za sve i to niko ne moze sakriti i osporiti ali brate ti postajes naporan.. Peres na rukeBenderrr je napisao/la: ↑20 jun 2021, 22:15Svi vrlo dobro znamo koliko je Amar zaradio para za klub. Doveo klub do Njukastla, kupovali i prodavali tad najbolje igrače lige.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 20 jun 2021, 22:29, ukupno mijenjano 2 puta.
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Koje procese?MojaMalenkost je napisao/la: ↑20 jun 2021, 22:15Fino. Povuces tuzbu. Bas kao sto su povukli tuzbe protiv medija koji su godinama pljuvali po klubu i tako dokazali ko je narucivao tekstove tih placenickih sitnih dusa..
-
- Kontakt:
Tolike pare kako kazes zaradio klubu, a klub konstantno poslovao u minusu i isao u milionske dugove dok je on bio tu.. Pa gdje zavrsise te silne pare sto ih je Amar zaradio? Za vrijeme Amarovog boravka u klubu smo uvijek imali probleme sa platama, probleme sa porezima i ostalim dugovanjima. Vodu su nam znali iskljucivati, racuni konstantno bivali blokirani, tuzilo nas masu igraca, a sve za vrijeme tog "zlatnog doba".. Kako majku mu kad je tolike pare zaradio klubu? Pojela ih maca izgleda..Benderrr je napisao/la: ↑20 jun 2021, 22:15Svi vrlo dobro znamo koliko je Amar zaradio para za klub. Doveo klub do Njukastla, kupovali i prodavali tad najbolje igrače lige.
Pročepit će negdje.
Amar je svojim znanjem u tim periodima donosio pare Zelji. Sto kroz titule, evropu, što kroz procjenu kad izbaciti igraca i prodati ga. Stavi na papir koja je to cifra s njegovom platom od 8 hiljada trenutno je smiješna.
A to gdje su pare imas tužilaštvo i izvoli ako imaš neke informacije.
Činjenica je jasna ko dan.
by KANA
by KANA
jos veca cinjenica je da ti alda ubleho nemas pojma ko je ekonomBenderrr je napisao/la: ↑20 jun 2021, 22:33Amar je svojim znanjem u tim periodima donosio pare Zelji. Sto kroz titule, evropu, što kroz procjenu kad izbaciti igraca i prodati ga. Stavi na papir koja je to cifra s njegovom platom od 8 hiljada trenutno je smiješna.
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Ako kad bude drzave i sistema doci ce i to na red.. Pa da bas vidimo kako su se napravili visemilionski dugovi sa tolikim prilivima novca.. Konstantno imali najbolju posjetu, konstantno igrali evropu, bilo dosta dobrih transfera, a kad je otisao klub bio u teskoj finansijskoj dubiozi.. Zaradio je dobre pare, ali nisam bas siguran da ih je Zelji zaradio..
Daleko mu kuca od Grbavice bila..
Pročepit će negdje.
Valja to dokazati jarane,nevin si dok se ne dokaze suprotno,sumnjam ja da su ovi sto su pravili dugove ostavljale i dokazeMojaMalenkost je napisao/la: ↑20 jun 2021, 22:43Ako kad bude drzave i sistema doci ce i to na red.. Pa da bas vidimo kako su se napravili visemilionski dugovi sa tolikim prilivima novca.. Konstantno imali najbolju posjetu, konstantno igrali evropu, bilo dosta dobrih transfera, a kad je otisao klub bio u teskoj finansijskoj dubiozi.. Zaradio je dobre pare, ali nisam bas siguran da ih je Zelji zaradio..

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To je sasvim druga stvar, i neka svako odgovara ako je ukrao marku. Pa makar bio to Osim.MojaMalenkost je napisao/la: ↑20 jun 2021, 22:43Ako kad bude drzave i sistema doci ce i to na red.. Pa da bas vidimo kako su se napravili visemilionski dugovi sa tolikim prilivima novca.. Konstantno imali najbolju posjetu, konstantno igrali evropu, bilo dosta dobrih transfera, a kad je otisao klub bio u teskoj finansijskoj dubiozi.. Zaradio je dobre pare, ali nisam bas siguran da ih je Zelji zaradio..
Pisemo o nekim drugim stvarima. Donio je Zelji miliona i miliona to je činjenica. I bruka je da ako si navijač mislis da je marku ukrao neko ko je od kluba napravio najtrofejniji klub, covjek koji je jedini uz Papu Franju napunio krcato Koševo. Duplu krunu, i sta sve ne.
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Zna se ko je bio u klubu u tom periodu i na kojim funkcijama. Nije tesko utvrditi odgovornost, samo u ovoj drzavi i puno tezi kriminal se ostavlja po strani i ignorise, al opet kažem valjda nekad bude drzave i sistema..delinjo je napisao/la: ↑20 jun 2021, 22:45Valja to dokazati jarane,nevin si dok se ne dokaze suprotno,sumnjam ja da su ovi sto su pravili dugove ostavljale i dokazeMojaMalenkost je napisao/la: ↑20 jun 2021, 22:43Ako kad bude drzave i sistema doci ce i to na red.. Pa da bas vidimo kako su se napravili visemilionski dugovi sa tolikim prilivima novca.. Konstantno imali najbolju posjetu, konstantno igrali evropu, bilo dosta dobrih transfera, a kad je otisao klub bio u teskoj finansijskoj dubiozi.. Zaradio je dobre pare, ali nisam bas siguran da ih je Zelji zaradio..
Daleko mu kuca od Grbavice bila..![]()
Pročepit će negdje.
Nikad necu povjerovati da je nesto ukrao ,da nas je namjerno zavalio,da je lagao za neke pare ..itd ali mu ovo nikad necu halaliti .Umjesto da je spustio loptu on je tjerao neki inat ,debile doveo u klub bez ikakvog plana samo daj da ja te svoje pare vratim,nista od fasade na sjeveru,nista od polosvih prostora na istoku,Jug,navijaci se podijelili,popusimo evropu radi licence,vracanje debila koji su nas popisali, I na kraju teska borba da uopste klub prezivi
dvije pobjjede na derbiju jedino vrijedno pomena sve ostalo jedna sramota I nadju se debili da ga brane 

Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, antibot, avalPacidoroP, Cwirek, inzomni, Laudrup, Lekqqq1921, NerminFatic i 102 gosta.