FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sreca
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sreca » 17 nov 2010, 22:10

nick je napisao/la:uh da je sehu prodat za neke parice i dzekson da predje negdje,sljedece godine (ako nas ne suspenduju) svasta bi se moglo uradit...
sa sehom do titule

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 18 nov 2010, 00:11

Seha odlican za ono sto moze. Nije jos za jakih Reprezentativnih klubova poput Spanije i Portugala i tih. Ova tekma mi se nekako i ne pika. Cim malo jace opale loptu to je gol. Al je dobar i to mu je super sto je igrao za Repku pa dosta se i nauci. Vjerovatno ce to pomoci i Zelji.

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 18 nov 2010, 00:17

Obradovao me post u kojem pise da lovu od lp-a dobijamo na kraju ove godine a ne na kraju sezone... to je dobra finansijska injekcija za klub u ovom "susnom" zimskom periodu... sto se tice pojacanja ostavimo to strucnom stabu... mene najvise brine sto je prilicno opala posjeta u odnosu na proslu sezonu, pa nije valjda da smo se zasitili titula pa da odmaramo jednu sezonu... da se ovaj trend nebi nastavio apelujem na odgovorne u klubu da se malo pozabave marketingom jer ce im se ulozena sredstva vratiti (sjetimo se samo kakav je bum napravila petominutna emisija ŽELJOTV koja se radila u svega nekoliko epizoda ali je, izmedju ostalog, zasluzna za povratak navijaca na grbavicu i vecinom ispunjene tribine )
I DA NE ZABORAVIM
BAJARAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM VJERNICIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI
26.05.2010-TITULA

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 18 nov 2010, 00:22

sandokan_TM87 je napisao/la:Obradovao me post u kojem pise da lovu od lp-a dobijamo na kraju ove godine a ne na kraju sezone... to je dobra finansijska injekcija za klub u ovom "susnom" zimskom periodu... sto se tice pojacanja ostavimo to strucnom stabu... mene najvise brine sto je prilicno opala posjeta u odnosu na proslu sezonu, pa nije valjda da smo se zasitili titula pa da odmaramo jednu sezonu... da se ovaj trend nebi nastavio apelujem na odgovorne u klubu da se malo pozabave marketingom jer ce im se ulozena sredstva vratiti (sjetimo se samo kakav je bum napravila petominutna emisija ŽELJOTV koja se radila u svega nekoliko epizoda ali je, izmedju ostalog, zasluzna za povratak navijaca na grbavicu i vecinom ispunjene tribine )
I DA NE ZABORAVIM
BAJARAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM VJERNICIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI
Ma polako vratiće se raja na proljeće kada bude ljepše vrijeme, a i u drugom dijelu sezone svi iole atraktivni protivnici dolaze na Grbavicu.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 18 nov 2010, 01:06

1921 je napisao/la:Ma polako vratiće se raja na proljeće kada bude ljepše vrijeme, a i u drugom dijelu sezone svi iole atraktivni protivnici dolaze na Grbavicu.
Po ovom reklo bi se da ljudi na Grbavicu dolaze zbog lijepog vremena i drugih, kako ih ti nazivaš, atraktivnih protivnika. A ja budala mislio da ljudi dolaze da gledaju Želju :?

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 nov 2010, 01:38

zeljovac87 je napisao/la: Po ovom reklo bi se da ljudi na Grbavicu dolaze zbog lijepog vremena i drugih, kako ih ti nazivaš, atraktivnih protivnika. A ja budala mislio da ljudi dolaze da gledaju Želju :?
:roll:

Posjeta zavisi od mnogo faktora, atraktivnost protivnika (meni lično je svejedno protiv koga igramo, ali ogromnoj masi nije), je jedan od najvažnijih.

I da, Avdukić nije ni blizu Šehiću, ne znam što ti ono treba. :roll:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 nov 2010, 08:59

Bajram šerif mubarek olsun svima koji slave !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 nov 2010, 10:33

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ke ... zio-ugovor
Ima ihihi od ovog teksta, a kao niko nije siguran kakav je s njim ugovor. Dobro je, još s Šehom produžiti ugovor na dvije godine, ili ga prodati i super.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 nov 2010, 10:51

Dajte ljudi šta svršavate na Šehića do kraja sezone ode iz kluba na jadan način i tako ga slavite.Prvo neće još dugo biti u Želji drugo nemamo nikakve zarade od njega.Kada bih rekao nebi valjalo da Šehić ode ovi iskusniji na forumu bi rekli nema veze imamo zamjenu,vjerovatno je i imamo ali nije samo u tome stvar.Treba i love zaraditi od njega,a ne puštati tek tako da ode pa dokle više... :|
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 nov 2010, 10:55

Hamo je napisao/la:Dajte ljudi šta svršavate na Šehića do kraja sezone ode iz kluba na jadan način i tako ga slavite.Prvo neće još dugo biti u Želji drugo nemamo nikakve zarade od njega.Kada bih rekao nebi valjalo da Šehić ode ovi iskusniji na forumu bi rekli nema veze imamo zamjenu,vjerovatno je i imamo ali nije samo u tome stvar.Treba i love zaraditi od njega,a ne puštati tek tako da ode pa dokle više... :|
Hamo, pod jedan, Šehić ima ugovor do kraja godine. Ako na polusezoni ne produži, prodaće ga Osim, najvjerovatnije. Ono što mi daje nadu jeste da smo s Kerlom produžili ugovor, a i da će Amar fino s Šehićem popričati i dati mu još bolje uslove, pošto će ovaj to tražiti, jer kao ima i nastupe u repki. Uglavnom, Kerla produžio, nadam se da će i Šehić, pa onda da uz dva-tri pojačanja razvaljujemo u Europi.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 nov 2010, 10:57

Ovo s "Mepasom" je pravo dobro, i dolazi u bitnom momentu za poslovanje kluba.

Za pohvalu !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 nov 2010, 11:00

Dobro se ovo sve odvija, najvjerovatnije našli jakog generalnog sponzora, sačuvaćemo sve najbitnije igrače, a još sljedeće sezone 90-ta godišnjica kluba. To se može odlično iskoristiti na svim planovima. I da zaradimo, i da nađemo nekog da nam napravi stadion i svašta nešto. Svi igrači u PL BiH žele da igraju za Želju, imamo najboljeg trenera, dosta talenata u klubu.

MNMS
Kontakt:

Post Postao/la MNMS » 18 nov 2010, 11:34

mozda zvuci super da je kerla produzio ugovor al od toga mi nemamo nista na nasu zalost on napusta klub na zimu (ugovor je produzen formalno da bi zeljo mogao nesta uzeti ) stigla je ponuda koju ne mozemo odbiti iz vana (......) ostajemo bez igraca al mislim da i nije toliki problem u odbrani imamo dovoljno igraca treba se okrenuti pojacanju u napadu tu nam je potreban hitno kvalitetan igrac na proljece nam trebaju bodovi sa strane da odbranimo titulu min 12 bodova nam treba sa strane da odbranimol titul

MNMS
Kontakt:

Post Postao/la MNMS » 18 nov 2010, 11:38

Hamo je napisao/la:Dajte ljudi šta svršavate na Šehića do kraja sezone ode iz kluba na jadan način i tako ga slavite.Prvo neće još dugo biti u Želji drugo nemamo nikakve zarade od njega.Kada bih rekao nebi valjalo da Šehić ode ovi iskusniji na forumu bi rekli nema veze imamo zamjenu,vjerovatno je i imamo ali nije samo u tome stvar.Treba i love zaraditi od njega,a ne puštati tek tako da ode pa dokle više... :|
slazem se ako vec ide dajte da uzmemo neku pinku a ne da ode tek tako za kartu u jednom smjeru mozda bi i seha ko kerla trebao da produzi ugovor pa da nam uplate neko obestecenje nije losa zmajena ni karic za sehu al nama trebaju pare od svih koji odu dosta je dzaba odlazaka

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 nov 2010, 11:40

E ono sto je u ovom trenutku najbitnije je Rudar, prosle su nas godine namucili pravo igrali su totalno defanzivno i imali jedan sut prema golu iz kojeg su i poveli nakog greske Cocalica mislim, mi smo izjednacili na silu i mislim nakon faula nad njihovim golmanom Mesanovic glavom za 1-1, vjerujem da ce se isto postaviti na terenu i ovaj put svi na svoju polovinu a unesrecili su i Borac i Siroki sto je dovoljan pokazatelj da se treba ni sekunde opustiti.
Mi jesmo i te kako favoriti u ovoj utakmici a rudar najavljuje da ce izostati neki njihovi prvotimci sto nama ne bi trebalo praviti nikakvu razliku, zato i jeste bitno probati rijestiti utakmicu jos u prvom poluvremenu i eventualnim kiksom borca smanjiti razliku u bodovima al se sa tim bas ne treba opterecivati i treba gledati sebe prvenstveno.Jos ova pa je tezi dio sezone iza nas :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 nov 2010, 11:50

****, realnost je takva da se igrač koji je onako stasao ne može dugo zadržati u ovoj ligi.

jedino je bitno da ne ide za male pare.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 nov 2010, 11:53

Upravu si, kad je Rudar Širokog i Borca izmučio, može i nas. Mada, nemaju sedam prvotimaca. Sjećam se prošle tekme protiv Rudara, kad je bilo 1:1 . Muka živa, pred kraj svi trče u napad, ali ne može. Tako da ne smijemo podcijeniti Rudar, ali zna Amar šta radi.

Što se Kerle i Šehića tiče, nije loše ako odu, ali uz prikladno oštećenje. Najmanje 400 000 eura po glavi. Onda uzet Avdukića za golmana, a štopera imamo. Imali bi love, to je sigurno.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 18 nov 2010, 12:04

Jest' prvenstvena, ali posljednje dvije zvanične su bile i više nego rutinske, 3:0 i 2:0.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 nov 2010, 12:24

Očekujem sličnu utakmicu, kao protiv Budućnosti.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 nov 2010, 12:57

Omar500 je napisao/la:Upravu si, kad je Rudar Širokog i Borca izmučio, može i nas. Mada, nemaju sedam prvotimaca. Sjećam se prošle tekme protiv Rudara, kad je bilo 1:1 . Muka živa, pred kraj svi trče u napad, ali ne može. Tako da ne smijemo podcijeniti Rudar, ali zna Amar šta radi.

Što se Kerle i Šehića tiče, nije loše ako odu, ali uz prikladno oštećenje. Najmanje 400 000 eura po glavi. Onda uzet Avdukića za golmana, a štopera imamo. Imali bi love, to je sigurno.
Ma sumnjam da bi Avdukica mogli uzet Borcu ,sigurno bi trazili previse kesa. A zasto ne i Karic, onda je predobar golman ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Levin, Orvel i 36 gostiju.