AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 13 jan 2016, 22:46

siljo, ne zasluzujemo te :kafa:

bacca boze, koji igrac :ljepota:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 jan 2016, 22:50

Smaras vise s tom pričom. Kao da imas potrebu stalno iznova ponavljati kako si ti bio u pravu. Evo recimo siljo, igra skoro svaku utakmicu i skoro svaku utakmicu je najlosiji na terenu, a nisi ga bas nesto puno kritikovao. Zato Bertollaci ili ti Markizio ne moze napraviti nijednu gresku, pa makar bila i bezazlena, a da ga ne blatis. Kao da jedva cekas da pogrijesi kako bi mogao likovati

Z9 Max
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jan 2016, 22:54

Ja se ovdje zajebavam, a vi se lozite :rol: :rol:

prozivat cu ga dokle god ne odje*e iz kluba, ubleha govedja :kafa:
siljo je taraba, al' kostao nas je ravnih 0 eura.

idemo u polufinale :opaopa: :rol:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 jan 2016, 22:57

Hvala Bogu završi patnja, eh sad opet ide pauza do idućeg kup meča, da ne moram gledati više ovu skupinu amatera. :zviz:

Odnosno možda i budem gledao al' realno yebe mi se za rezultat :)

Što se tiče Šilje ne može se on više kritikovati za igru na terenu, ovo je svakako dno dna već skoro dvije godine. Jedino ga možemo kritikovati za kakav modni detalj kad ga uslikaju paparazzi, i jest za manekene yebem li mu sve nesposobno :oops:

Boga mi mene je Šiljo koštao koju godinu života kroz ovih par sezona, Markizio mi se zaista nije zamjerio. To što je on plaćen koliko plaćen nije kriv on nego onaj koji ga je doveo, a i zaboli me tuki za cijenu transfera.
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 13 jan 2016, 23:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 13 jan 2016, 22:57

Ojj koji smor od drugog poluvremena, katastrofa je blaga riječ. Ma Siljo je definitivno najlošiji igrač, Antoneli za njeg igračina. Svaku utakmicu bude direktni krivac za gol, ne znam koliko grešaka još treba da napravi da bi ga napokon poslali na klupu. I to ne zaslužuje. Tribine idealno rješenje.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

DDixon
Kontakt:

Post Postao/la DDixon » 13 jan 2016, 23:06

Nisam bio sretan kad je Kucka potpisao, ali posto mi je bas nekako drag, vrlo zahvalan igrac borac a bar je od Polija boji prema naprijed. Bacca me iznenadio brzinom, lik bolje iskoristava brzinu od Nianga koji je brzi.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !

Č Z !

NGG Za Čelik !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 jan 2016, 23:10

DDixon je napisao/la:Nisam bio sretan kad je Kucka potpisao, ali posto mi je bas nekako drag, vrlo zahvalan igrac borac a bar je od Polija boji prema naprijed. Bacca me iznenadio brzinom, lik bolje iskoristava brzinu od Nianga koji je brzi.
Fakat, kad krene u sprint podsjeća me na Ronalda birvaktile :D

"Pravog Ronalda" naravno :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DDixon
Kontakt:

Post Postao/la DDixon » 13 jan 2016, 23:14

FaraonTM je napisao/la:
DDixon je napisao/la:Nisam bio sretan kad je Kucka potpisao, ali posto mi je bas nekako drag, vrlo zahvalan igrac borac a bar je od Polija boji prema naprijed. Bacca me iznenadio brzinom, lik bolje iskoristava brzinu od Nianga koji je brzi.

Mene onako igrom podsjeca na Shevchenka al je nekako cudan, oni njegovi udarci vanjskom onda one rabone i kad je špicem udari... dugo nisam gledo nekog takvog igraca. A niang valjda previse brz pa kad krene odmah pada :D :D

Č Z !

NGG Za Čelik !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jan 2016, 23:19

Suma, MC: "The money from the sale of Luiz Adriano will compensate the money lost from the non-sale of El Shaarawy

sve pokusavam ignorisati sva desavanja na merkatu, al' neke stvari me izbace iz opanaka kad procitam :zzz:
pa oni ba feninga u dzepu nemaju, pitanje hoce li i onih desetak miliona negdje naci :lolno:

koliko su drkali na boatenga proslu tekmu, lik je uzasan, pokretan ko balvan :roll:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 jan 2016, 23:20

Nebitno koliko je ko placen, ne placam ja iz svog dzepa. Mena samo zanima kako igra.

Z9 Max

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 13 jan 2016, 23:22

Šteta što ga nećemo gledati duže u Milanu, jer uvjeren sam da će bit prodat ako ne sad, onda na ljeto. Teško da će Gale i Berla moć odoljeti silnim milionima, to je idealna prilika da se pošteno zaradi.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 jan 2016, 23:26

DDixon je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

Mene onako igrom podsjeca na Shevchenka al je nekako cudan, oni njegovi udarci vanjskom onda one rabone i kad je špicem udari... dugo nisam gledo nekog takvog igraca. A niang valjda previse brz pa kad krene odmah pada :D :D
Pravo da ti kažem on onako na prvu izgleda dosta smotano i čini se da je tehnički dosta slab al' očigledno je da ima fudbal u malom prstu. Čak sam do prije par utakmica mislio da mu nešto slabija brzina predstavlja problem al' me u zadnje vrijeme definitivno demantuje.

Mislim čovjek je WC napadač, ne znam kako je uletio u ovako loš klub i sredinu.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jan 2016, 23:32

muxa je napisao/la:Nebitno koliko je ko placen, ne placam ja iz svog dzepa. Mena samo zanima kako igra.

Z9 Max
Pa to i jeste najgore od svega, sto on ni ne igra dobro. :rol:

Je*o cijenu, placeni su Rom i Bacca 55 miliona i opravdali su svaki ulozeni novcic u njih s tim sto ovaj prvi tek ima uciti i napredovati u karijeri.
Govedo je produkt nesposobne i senilne uprave, koja ce nam ubrzo nadodati i govedo 2. :kafa:

moram poceti smisljati nadimak za soriana, mhmmm... :urnebes:

FORZA MILAN !

DDixon
Kontakt:

Post Postao/la DDixon » 13 jan 2016, 23:33

[/quote]Pravo da ti kažem on onako na prvu izgleda dosta smotano i čini se da je tehnički dosta slab al' očigledno je da ima fudbal u malom prstu. Čak sam do prije par utakmica mislio da mu nešto slabija brzina predstavlja problem al' me u zadnje vrijeme definitivno demantuje.

Mislim čovjek je WC napadač, ne znam kako je uletio u ovako loš klub i sredinu.[/quote]

U potpunosti se slazem.

Č Z !

NGG Za Čelik !

DDixon
Kontakt:

Post Postao/la DDixon » 13 jan 2016, 23:58

muha milanez je napisao/la:Šteta što ga nećemo gledati duže u Milanu, jer uvjeren sam da će bit prodat ako ne sad, onda na ljeto. Teško da će Gale i Berla moć odoljeti silnim milionima, to je idealna prilika da se pošteno zaradi.
Ma da je njega sacuvat sad u januaru a na ljeto ce oni njeg nazalost utopit i cao.

Č Z !

NGG Za Čelik !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 14 jan 2016, 00:04

Bacca ima strašno ubrzanje i fantastičnu završnicu, to su mu najveće odlike.

Drago mi je da je i Niang opet bio strijelac, vec 5. njegov gol ove sezone,ima i 2 asistencije, a odigrao je manje od 800 minuta u svim takmicenjima.Ocito da je potpuno vratio samopuzdanje.

Kao sto sam napisao vec za Kucu, lik je fizicki izuzetno spreman, k'o pit bull je, ima ga na svakom dijelu terena.I nije kao Poli koji trci mnogo,ali bez ikakvog cilja i plana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 jan 2016, 00:06

Pa dokle god prodajemo nase najbolje igrace, nema od nas nista. Umjesto da ti igraci poput Bacce budu okosnica ekipe koju ces nadogradjivati kvalitetnim igracima, oni njih prodaju. I tako se vrtimo u krug, korak naprijed nazad dva.

Saravi ce skoro pa sigurno u Romu jer prodaju Gervinha tako da bi, ako bude srece, mogli dobiti pare cak i u januaru. AKO budu znali isposlovati ili ce karakteristicno opet pogrijesiti slanjem na posudbe gdje ostajes suhog qrca. :roll:
Cim je celo rekao "da postoji sansa da ostane u milanu", znao sam da je vec prodat. :urnebes:

Al' ako te pare potrose na Perottija, e pa onda stvaaarno... :roll:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 jan 2016, 00:18

rope11 je napisao/la:
muxa je napisao/la:Nebitno koliko je ko placen, ne placam ja iz svog dzepa. Mena samo zanima kako igra.

Z9 Max
Pa to i jeste najgore od svega, sto on ni ne igra dobro. :rol:

Je*o cijenu, placeni su Rom i Bacca 55 miliona i opravdali su svaki ulozeni novcic u njih s tim sto ovaj prvi tek ima uciti i napredovati u karijeri.
Govedo je produkt nesposobne i senilne uprave, koja ce nam ubrzo nadodati i govedo 2. :kafa:

On ne igra dobro al' De Sciglio igra jedno 5x gore. Pa lik svaku utakmicu zayebe gol ili bar stopostotnu šansu za gol. Centrirati ne zna, probiti u kazneni ne zna, dakle u napadu beskoristan. U odbrani ispada stalno, fizički nejak dakle beskoristan.

A ja Bgm kod Bertolaćija nisam vidio da radi takve stvari, momak možda doda prvom do sebe al' barem ne primamo golove zbog njega. Ja ne gledam igrače kroz prizmu love pogotovo to ne mogu gledati u ovako katastrofalnom Milanu gdje nemaju tri kvalitetna igrača, gledam kroz to kakvu neko igru pokazuje na terenu. Markizio loš, Šiljkan 5x lošiji od njega.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 14 jan 2016, 01:34

De Sciglio je bio užasan kao i uvijek. Kako on ima mjesta i u Milanu i u reprezentaciji mi nikako neće biti jasno. Em što kad krene naprijed ne može uraditi ama baš ništa u odbrani ga pretrči ko kako hoće. Nekad je znao i zaustaviti protivnika ali to više nije slučaj. I još kad krene naprijed ako je protivnik ispred njega prvo što uradi je da ga gurne sa leđa a drugo je da se čudi što mu je sudija svirao prekršaj. Nekad se neko spominjao da ga hoće. Ne znam koji su to debili ali što dalje od nas to bolje.

Ja čak nikad nisam ni primjetio tog Soriana kako igra ali ako su za Bertolaccia dali 20 miliona za ovog komotno mogu dati 200. Čovjek apsolutno ništa nije pokazao otkad je u klubu. Njega, De Sciglia i Kucku bi otjerao što dalje . Slovak čak nije ni kučka, tip je obična kujica. Još ono kad je uletio u 16-ac i umjesto da doda slobodnom igraču u 100 postotnoj šansi on puca na gol. To čak ni ovaj današnji Ronaldo ne bi uradio. Originalni Ronaldo bi to i pokušao ali on bi to i pogodio.

Ovaj tim ću pratiti dok ne umrem ali određeni likovi ne pripadaju ovom sportu a ne jednom velikanu kao što je AC Milan.

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 14 jan 2016, 07:33

rope11 je napisao/la: Pa to i jeste najgore od svega, sto on ni ne igra dobro. :rol:

Procitaj ponovo par zadnjih postova. Ja kazem da je Siljkan puno gori od Bertollacija a ti ga ne blatis nikako. Ti kao argument navodis da Siljo nije placen 20 mil, a kad sam ja napisao da me ne zanima koliko je ko placen onda ti kažeš da on igra loše. :roll:
Svi smo mi slozni da je Bertollaci los, al poenta je sto nije najgori a ti ga najvise blatis pokusavajuci po ko zna koji put sve nas podsjetiti da si ti bio u pravu.
Toliko od mene na ovu temu :arrow:

Z9 Max

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.