Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 dec 2011, 15:40

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:To je za tvoj uzrast :P :lol: :lol: :lol:
:lol: jes ti normalan, ma ni u sali ja i padrino :D ...Jos malo , neki 20ak dana i vozacka :D Ilidzo sto si me gledala gledala si...Bosna je izuzetak :mrgreen:
jedini koji ce sa ilidze dolaziti u grad, aferim, svi ostali smatraju da je ilidza grad u gradu, ne bi sa ilidze da im suho zlato ponude, al eto vazda ima izuzetaka :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Hasse
Kontakt:

Post Postao/la Hasse » 02 dec 2011, 15:44

Hvala,a dali ima kakav horor????Pozz

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 dec 2011, 15:45

Osjećam se uvrijeđenim :mrgreen:

I ja sam više u gradu nego na Ilidži. :D

Eto živim na Ilidži, a nikad nisam imao djevojku sa Ilidže :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 dec 2011, 15:47

Bianconeri1988 je napisao/la:Osjećam se uvrijeđenim :mrgreen:

I ja sam više u gradu nego na Ilidži. :D

Eto živim na Ilidži, a nikad nisam imao djevojku sa Ilidže :mrgreen:
ti si pukom slučajnošću izgleda na ilidži :D
imam jednog kolegu na faxu, ja mislim da majku rodjenu ne bi branio koliko brani ilidžu :lol:
Za zivot cijeli!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 02 dec 2011, 15:49

Hasse je napisao/la:Hvala,a dali ima kakav horor????Pozz
The Mist
1408
The Descent 1&2
The Sixth Sense
High Tension
REC 1&2
The Shining

Ovaj boldani je must-see film . Pozz
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 dec 2011, 16:39

Emir ZENICA je napisao/la: @ tmac

Kako prodje juce ? :lol:
Sto Zule nije isao ? :mrgreen: :mrgreen:
uuuu sinocnji dernek cu da pamtim....huuuuhuu

a zule,pitaj ga,š'a ja znam...ja sam mahmuran,umirem 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 dec 2011, 18:14

http://www.sarajevo-x.com/sport/tenis/l ... /111202133" onclick="window.open(this.href);return false;

Zbog iskustva iz rata

Ljubičić odbio humanitarni meč s Đokovićem u Banjoj Luci

Najbolji teniser svijeta Srbijanac Novak Đoković obećao je pozvati hrvatskog tenisera Ivana Ljubičića na humanitarni meč u Banjoj Luci, ali je Ljubičić rekao da od toga neće biti ništa.

Đoković je u srijedu u Banjoj Luci primio nagradu za ličnost godine. Na tome mu je čestitala gradonačelnica ovog grada Jasna Brkić. Tom prilikom ga je zamolila da rođenog Banjalučanina Ivana Ljubičića pozove u Banju Luku na humanitarni meč. Đoković je obećao da će to učiniti.

No, Ljubičić ne smatra da taj poziv i meč imaju smisla.

Hrvatski teniser je rekao da je činjenica da se hrvatski i srbijanski teniseri druže na Touru, najviše zbog jezika i zajedničke prošlosti. Ljubičić je rekao da je prijatelj sa Đokovićem, ali je dodao da Srbi gledaju drugačije na ono što se događalo na ovim prostorima, jer nisu osjetili strahote rata. Što se tiče humanitarnog meča u Banjoj Luci, Ljubičić je rekao da to nema logike jer se zna pod kojim je uvjetima njegova porodica napustila Banju Luku, objavio je ****.hr.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 dec 2011, 18:20

@tmac kako je bilo ba na derneku ?? jesil pokusao ista zgutit podase ?? osim bivse :mrgreen: :lol: :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 dec 2011, 18:23

Limuntos je napisao/la:@tmac kako je bilo ba na derneku ?? jesil pokusao ista zgutit podase ?? osim bivse :mrgreen: :lol: :lol:
ma dernek fenomenalan bio...bolje nije moglo,bruka studenata i studentica... 8-)

a kad sam fino popio os'o kod bisve,inace stol pored mene bila..i tako,malo smo pricali :mrgreen:

uglavnom,bilo je super al sam zato danas k'o popisan :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 02 dec 2011, 18:25

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:To je za tvoj uzrast :P :lol: :lol: :lol:
:lol: jes ti normalan, ma ni u sali ja i padrino :D ...Jos malo , neki 20ak dana i vozacka :D Ilidzo sto si me gledala gledala si...Bosna je izuzetak :mrgreen:
jedini koji ce sa ilidze dolaziti u grad, aferim, svi ostali smatraju da je ilidza grad u gradu, ne bi sa ilidze da im suho zlato ponude, al eto vazda ima izuzetaka :mrgreen:
Znas sta je najgore , sto su ovi iz grada poceli na Ilidzu izlaziti :lol: ... Ilidza je onako vise za pubertetlije(15-16 god), a za nas punoljetne Bazeni , Sloga , Jez , X ...proberi :D

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 dec 2011, 18:30

T-MAC je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:@tmac kako je bilo ba na derneku ?? jesil pokusao ista zgutit podase ?? osim bivse :mrgreen: :lol: :lol:
ma dernek fenomenalan bio...bolje nije moglo,bruka studenata i studentica... 8-)

a kad sam fino popio os'o kod bisve,inace stol pored mene bila..i tako,malo smo pricali :mrgreen:

uglavnom,bilo je super al sam zato danas k'o popisan :mrgreen:
ma nek ste vi pricali i listali lektire, to je bitno :mrgreen: :lol:

ma joj, i ja cu sutra popit ko deva, pa cu malo gOnjat..jbg nije isto kad si trijezan i kad te malo jami alkohol :mrgreen: :lol: :lol: kad popijem, muda postaju veca :lol: :lol: :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 dec 2011, 18:35

Limuntos je napisao/la: ma nek ste vi pricali i listali lektire, to je bitno :mrgreen: :lol:

ma joj, i ja cu sutra popit ko deva, pa cu malo gOnjat..jbg nije isto kad si trijezan i kad te malo jami alkohol :mrgreen: :lol: :lol: kad popijem, muda postaju veca :lol: :lol: :lol:
ma ja narucio pjesmu gdje se njeno ime spominje,i kad je pocela ja za njen stol i ja njoj nesto prozborim i to je to :mrgreen:
uglavnom dobro je proslo 8-)
zato ces i ti u nedelju izgledat k'o ja danas..oj braco mila sta je ovo,citav dan sam bolestan :mrgreen:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 dec 2011, 18:42

T-MAC je napisao/la:
Limuntos je napisao/la: ma nek ste vi pricali i listali lektire, to je bitno :mrgreen: :lol:

ma ja narucio pjesmu gdje se njeno ime spominje,i kad je pocela ja za njen stol i ja njoj nesto prozborim i to je to :mrgreen:
uglavnom dobro je proslo 8-)
zato ces i ti u nedelju izgledat k'o ja danas..oj braco mila sta je ovo,citav dan sam bolestan :mrgreen:
:lol: :lol:
a dobro, ti si znao koju ces ganjat pa si narucio pjesmu, a u mene je ona "samo nek je zensko i nek ima dvije rupe" :lol: :lol: idem po redu, pa jedna ce pristat da ucimo historiju i biologiju u parku :mrgreen: :lol: :lol:
i zavisi sta pijes...kad samo pivu, mamurluk ne traje dugo...ja sam jednom se olesio od loze, citav sutradan sam povracao i imao klinicku smrt :mrgreen: :mrgreen: zato, il piva il votka...trece nema :D

i savjet od mene....potegni sad koju, klin se klinom izbija :D :mrgreen: :mrgreen:

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 02 dec 2011, 18:45

Imam uradit neku prezentaciju na Power Pointu iz informatike.. i sta mislite jel bolje napisat obicnim slovima i da bude sto obicnije.. il ovako nestoo...

slika

;)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 dec 2011, 18:51

@adis: Bolje je neobičnije ;)

Šta ima mala raja?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 dec 2011, 19:00

Limuntos je napisao/la: a dobro, ti si znao koju ces ganjat pa si narucio pjesmu, a u mene je ona "samo nek je zensko i nek ima dvije rupe" :lol: :lol: idem po redu, pa jedna ce pristat da ucimo historiju i biologiju u parku :mrgreen: :lol: :lol:
i zavisi sta pijes...kad samo pivu, mamurluk ne traje dugo...ja sam jednom se olesio od loze, citav sutradan sam povracao i imao klinicku smrt :mrgreen: :mrgreen: zato, il piva il votka...trece nema :D

i savjet od mene....potegni sad koju, klin se klinom izbija :D :mrgreen: :mrgreen:
oj mene je votka sinoc ubila...

nisam ni na faks otis'o..jedva ust'o ujutro sebi malo supe skuh'o i opet se vratio lec...coece,prvi put sam dozivio da povracam i navece kad sam dos'o i naredno jutro..a jbt dusa izasla iz mene :mrgreen:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 dec 2011, 19:07

T-MAC je napisao/la: oj mene je votka sinoc ubila...

nisam ni na faks otis'o..jedva ust'o ujutro sebi malo supe skuh'o i opet se vratio lec...coece,prvi put sam dozivio da povracam i navece kad sam dos'o i naredno jutro..a jbt dusa izasla iz mene :mrgreen:
zar votka tako lose utice na tebe ? :lol: :lol: neiskusan pjan'o, to ti je sustina price :lol: :lol:
ma ja se nisam napio od oprostajne, a to je bilo nekad u maju jbt....ne znam, sutra mi djeluje kao idealna prilika za to...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 dec 2011, 19:12

Alkoholicari jedni :mrgreen: .

Vala mogao sam i ja sutra, ustvari hocu, u pon. mi rox, moze se to i prije proslavit :lol:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 dec 2011, 19:15

Goalgetter je napisao/la:Alkoholicari jedni :mrgreen: .

Vala mogao sam i ja sutra, ustvari hocu, u pon. mi rox, moze se to i prije proslavit :lol:
nemoj tako ba :mrgreen: ja pijem samo u posebnim prilikama: kad mi je rodjendan i kad nije :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 dec 2011, 19:21

Limuntos je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Alkoholicari jedni :mrgreen: .

nemoj tako ba :mrgreen: ja pijem samo u posebnim prilikama: kad mi je rodjendan i kad nije :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Upravo tako :lol: :lol: :lol:

Nisam ni ja odavno,od oktobra cini mi se, bili na ekskurziji u Malti, havarija ziva tih sedmicu dana, jedva sam dosao sebi :lol: .

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 7 gostiju.